Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg idén van gondom vele, amikor túl sokat játszik a Thiago-Afellay (JdS) kp káráraLeomessi14 írta: Én szeretem Keitat,tavaly volt gondom vele,amikor túl sokat játszott az Ini-Xavi KP kárára.De idén pont annyit jatszik,amennyit érdemel.
Én is bírom Keitát mint embert. Roppant szimpatikus... DE! Ha pályán van bosszankodok, hogy miért nem játszhat inkább Thiago vagy Jonathan - mindkettő stílusa tetszik, és bőven több potenciált látok bennük, mint a maliban. Szóval én örülnék ha menne, és nem venné el a lehetőséget a fiataloktól.MessiFan írta: Na akkor megkérdezném a kedves fórumozótársaimtól, hogy ki örülne ha elmenne Keita, illetve ki nem szereti Keitát?
Csak kíváncsiságból
Én szeretem Keitat,tavaly volt gondom vele,amikor túl sokat játszott az Ini-Xavi KP kárára.De idén pont annyit jatszik,amennyit érdemel.MessiFan írta:Na akkor megkérdezném a kedves fórumozótársaimtól, hogy ki örülne ha elmenne Keita, illetve ki nem szereti Keitát?kristop írta: mondjuk a fórumozók kilencven százalékára gondoltam. miután általában felszokott robbanni az élőtopik, amikor a kezdőbe kerül vagy őt cserélik be. olyan mint oleguer, csak nem bénában.
Csak kíváncsiságból
Na akkor megkérdezném a kedves fórumozótársaimtól, hogy ki örülne ha elmenne Keita, illetve ki nem szereti Keitát?kristop írta: mondjuk a fórumozók kilencven százalékára gondoltam. miután általában felszokott robbanni az élőtopik, amikor a kezdőbe kerül vagy őt cserélik be. olyan mint oleguer, csak nem bénában.
Egyetértek!Mr. Master írta:Minden csapatba kell egy csendes, Keita típusú jáékos, aki nem pofázik, ha nem játszik, de ha játszik, akkor megcsinálja azt, ami kell, nem sok, de nem is kevés. Kell valaki a zongorát is cipelje. Sajnálom, hogy nem nagyon lesz már helye, ha felnő Thiago és érkezik Fabregas...
Hát ez pont elég is 15 perc alatt! Mit szerettél volna még Tőle?sjd írta:Őszintén szólva nekem semmi emlékezetes nem maradt meg a játékából azon kívül, hogy gólt lőttmessideco írta:Ez ilyen...
Mikor valakit nem szeret az ember, ha rosszul játszikok a szidásra, mocskolásra
Ha jól játsziknéma csend.
Szép volt Keita
Persze, hogy rúgott. Csak akkor ő "megmutatta, hogy ennyi is elég".S.Agüero írta:Nyugi rúgott már Bojan is 15perc alatt gólt, nem csak Keita tud ilyet. :wink:régész írta:Amikor Bojan kapja meg azt a 15 percet, és közel annyit sem csinál mint ő, akkor megy a "nyugi, van ideje", "kevés lehetőség" stb... Keita lőtt egy gólt ennyi idő alatt...
Nyugi rúgott már Bojan is 15perc alatt gólt, nem csak Keita tud ilyet.régész írta:Amikor Bojan kapja meg azt a 15 percet, és közel annyit sem csinál mint ő, akkor megy a "nyugi, van ideje", "kevés lehetőség" stb... Keita lőtt egy gólt ennyi idő alatt...