Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
faithnomore írta:valamelyik mestert megkérhetem hogy ebből a képből csináljon nekem egy ütős avatart vagy siget?
http://www.cultofmac.com/wordpress/wp-c ... -brady.jpg
Olyan 50 Centes, rapperfanbarca írta:
![]()
![]()
![]()
Piros a feje és nem szép hogy a fehér csík belelóg az arcába. Próbálkozz a felirattal is.MessiFan írta:V1:
V2:
Szép főleg a kezeinél, de kicsit "szűknek" érzem a képet. Sok a fekete rész és a hasánál a fény se tetszik.higany írta:
![]()
![]()
Én totál nem így szoktam.Kidb írta:Csinálsz egy új réteget, kitöltöd színnel majd leveszed a kitöltést 0-ra. Dupla katt a rétegen és körvonal. Kiválasztod a színt, a vastagságot és Belülre állítod.fanbarca írta:MÉgegyszer elmagyarázná valaki, hogyan lehet keretet készíteni?
Csinálsz egy új réteget, kitöltöd színnel majd leveszed a kitöltést 0-ra. Dupla katt a rétegen és körvonal. Kiválasztod a színt, a vastagságot és Belülre állítod.fanbarca írta:MÉgegyszer elmagyarázná valaki, hogyan lehet keretet készíteni?
Köszi. Ez egész jó csak a két render feje túl vörös. Azon picit javíts.FtcSikiHun írta:[
Olyan a kép, mintha épp hugyozna, lent van a két keze és fél?meztelen...MessiFan írta:
Szerintem baromi jó lettMessiFan írta:...
Rajtad kívül még csak egy vélemény volt erről, abban nem foglalták le úgyhogy viheted és kösz.sjay írta: Ez de király.
Szabad még?
Ez hatalmas. Igazi Sprite reklám...MessiFan írta:Elég lenne 1 render is ha raknál rá textúrákat.![]()
Új sig:
Szerintem abszolút! Nekem tetszik. Mondjuk furcsa hogy az egyik oldalra tolódnak a renderek, a másikra meg csak a felirat jutott.FtcSikiHun írta:
Remélem azért van valami fejlődés a munkáimon