az egyébként nem túl biztató,hogy szép mezpróbálkozást még nem láttam...Messithebest írta:Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.
A múlt, a jelen és a jövő mezei
Szerintem is elég kamu ez a mez.....vagyis nagyon remélem!Messithebest írta:Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez kamu szerintem. Várjuk meg a hivatalosat.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Llegenda del Barça
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Szerintem azt már csak nyáron fogjuk megtudniEnjoy írta:Február van, s még mindig nem sikerült felvarázsolni az új szponzort a mezreAzért már kezdi furdalni az oldalamat, hogy hogyan fog kinézni az új logó.

més que un club
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Vasalóval.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
Egy tiszta papírlapot kell a feliratra tenni, és óvatosan átvasalni. Állítólag a gyári (Nike) felirat, szám is lejön így. De azért próbáld ki mielőtt szétsütöd a mezed...
Ibrahimovic
Mert hogy olcsóbb egy tavalyi Ibrás mez mint egy név nélküli .

Mert hogy olcsóbb egy tavalyi Ibrás mez mint egy név nélküli .

Alves?messideco írta:Figo?

Kinek a nevét nem bírod elviselni?wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D

Én úgy tudom h január végétől, tehát nemsokára.hdavid írta:én az új szponzorra gondoltam. Tehát a mezponzor csak a következő szezontól lesz?
-
- Llegenda del Barça
Elvileg Februártól, nem? Igaz előtte azt mondták, h már Januártól lesz...hdavid írta:én az új szponzorra gondoltam. Tehát a mezponzor csak a következő szezontól lesz?
De minél tovább húzzák annál jobb

én az új szponzorra gondoltam. Tehát a mezponzor csak a következő szezontól lesz?
-
- Llegenda del Barça
2011/12-es idénytőlhdavid írta:Mikor lesz új mez?
-
- Entrenador del Barça
http://www.sportmania.hu/index.php?cPath=600_601bali 15 írta:Azért írom ide mert valamennyire köze van a mezekhez: tudja valaki hogy idehaza hol lehet kapni/rendelni NFL mezt?
Ezt az egyet találtam.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Azért írom ide mert valamennyire köze van a mezekhez: tudja valaki hogy idehaza hol lehet kapni/rendelni NFL mezt? 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Aha! Először vedd le a mezt csak utána szedd le a nevet.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem rossz ötlet ....lui1698 írta:ecetes olló.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D

- lui1698
- Llegenda del Barça
ecetes olló.wikko írta:Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Valahogy megoldható , hogy sérülés nélkül leszedjük a nevet egy mezről ?:D
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Megrendeltem ezt a mezt. Sokba kerül ugyan, de ez az utolsó lehetőség, hogy ne Qatar Fundartionos mezem legyen. Nagy befektetés, de egyszeri, mert nem lehet kihízni sem, mivel XL-eset rendeltem.
Most kicsit pocakos vagyok, de ha fogyok kicsit, akkor sem fog túlságosan lógni rajtam. Nőni nem fogok már, így csak rajtam múlik, meddig jó a mez. Ha így nézem, megéri a 22 rúgót és még bizonytalankodnom se kell, hogy vaterán esetleg hibás mezt kapok.

- El fanático
- Entrenador del Barça
15 ezerért itthon is megkapod és igen, rendeltem márZaen írta: egy hazai mez 45 font lenne, ami átszámítva 15ezer Ft körül van. Ez összehasonlítva pl. egy lionsport-os árral 3 ezer Ft-al olcsóbb. Szerintetek megéri?
INNEN, úgyhogy nyugodtan

Teljesen felesleges ezen ennyit variálni, ezek mind ugyanazok a mezek, csupán mindegyik bolt más-más árréssel dolgozik.

Üdv!
Lehet nem a legmegfelelőbb topic, de azoknak a véleményét szeretném megkérdezni akik már rendeltek neten mezt.
Szóval szerintetek megéri INNEN rendelni? A kiszállítási költség elvileg 20 font.
Tehát összesen egy hazai mez 45 font lenne, ami átszámítva 15ezer Ft körül van. Ez összehasonlítva pl. egy lionsport-os árral 3 ezer Ft-al olcsóbb. Szerintetek megéri?
Zaen
szerk.: a linkre kattintva a főoldalra irányit (:?), nem pedig a mezhez, de ha beírjátok a keresőbe ott van az idei mez 25 fontért...
Lehet nem a legmegfelelőbb topic, de azoknak a véleményét szeretném megkérdezni akik már rendeltek neten mezt.
Szóval szerintetek megéri INNEN rendelni? A kiszállítási költség elvileg 20 font.
Tehát összesen egy hazai mez 45 font lenne, ami átszámítva 15ezer Ft körül van. Ez összehasonlítva pl. egy lionsport-os árral 3 ezer Ft-al olcsóbb. Szerintetek megéri?
Zaen
szerk.: a linkre kattintva a főoldalra irányit (:?), nem pedig a mezhez, de ha beírjátok a keresőbe ott van az idei mez 25 fontért...