Élő közvetítések
Mióta Pep az edző ezt a csapatot még nem láttam ennyire szenvedni, pedig elég sok nehéz meccset játszottak. Talán mi sem pörögtünk fel eléggé, de ez a Betis félelmetesen össze van rakva. Nem lesznek kellemes meccseink velük jövőre a bajnokságban.
milito le fontas be. inkabb ment volna a malagahoz
-
- Director del Fútbol
12-es?Fecooo írta:pontosan ez a tizenkettes csapdája...lluisllach89 írta: Egyébként nem mozog rosszul, csak hiányzik a meccsritmus, lerí róla..

-
- Director del Fútbol
Fecooo írta:pontosan ez a tizenkettes csapdája...lluisllach89 írta: Egyébként nem mozog rosszul, csak hiányzik a meccsritmus, lerí róla..

Valami extra kell, akár csereként is, mint a Stuttgart elleni meccsen.
Az a baj h nemcsak Pepet hanem saját magát is meg kéne győznie..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Pedig nem egyszer mozog ki szélre meg üresbe, meg indul be, de nem kapja a labdát.Fecooo írta:most nem irigylem Bojant... meccs végén őt fogják elővenni megint, ha nem lő gólt, de ha egyszer a társak nem méltóztatnak megmozdulni úgy nehéz...

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
pontosan ez a tizenkettes csapdája...lluisllach89 írta: Egyébként nem mozog rosszul, csak hiányzik a meccsritmus, lerí róla..
-
- Director del Fútbol
Itt Maxwell és Xavi előtt is tiszta lövőhelyzet volt, egyik se élt vele..

- sneco7
- Capitá del Barça
Néhányan elhitték,h elég,ha a csukák meg a mezek kimennek a pályára és a Betis majd készségesen bepucsít nekünk. Gyakorlatilag Milito,Adriano,Mascherano,Messi eddig emberhátrányt jelent,Xavi,Keita pedig további fél-fél emberhátrányt. Nem nagyon emlékszem olyanra,h szinte az ellenfél birtokolta többet a labdát...
Rendben,h eldőlt a továbbjutás,de azért nem kéne hülyét csinálni magunkból. Na jó kicsit elragadtattam magam,de nem szeretem mikor ennyire csaljuk a játékot,akkor inkább játszanak a fiatalok,ők legalább akarnának focizni is.

-
- Director del Fútbol
Egyébként nem mozog rosszul, csak hiányzik a meccsritmus, lerí róla..Fecooo írta:most nem irigylem Bojant... meccs végén őt fogják elővenni megint, ha nem lő gólt, de ha egyszer a társak nem méltóztatnak megmozdulni úgy nehéz...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na nincs már itt gond!
Átvettük az irányítást, ki se tudják hozni a labdát!
Ez az elmúlt 5 perc kifejezetten jó!
Átvettük az irányítást, ki se tudják hozni a labdát!
Ez az elmúlt 5 perc kifejezetten jó!

most nem irigylem Bojant... meccs végén őt fogják elővenni megint, ha nem lő gólt, de ha egyszer a társak nem méltóztatnak megmozdulni úgy nehéz...
Sok volt a torta tegnap
De azért komolyan ijesztő, hogy 20 perc alatt simán lehetne 3-0

De azért komolyan ijesztő, hogy 20 perc alatt simán lehetne 3-0

FORCA BARCA!!
- messiacsaszar
- Jugador del Barça
szerintem ide csak egy gól kéne. Aztán rájönnének hogy a világ legjobb csapatával játszanak!
Affelay roahdt jó. Megérte. 1 gól aztán megtörnek. De még a félidő elött!

A nagy sétálás című filmet látjuk épp. Ennyire vége a játékunknak, ha senki sem mozog.
Amúgy szerintem mikulás nap van
Kicsit segítjük a sevillaiak helyzetét
Amúgy szerintem mikulás nap van

Kicsit segítjük a sevillaiak helyzetét

http://www.atdhe.net/32821/watch-real-b ... -barcelonaMessidona10 írta:60. percre ki fognak halni.
Valaki adjon már egy rendes linket (a sopcastes 50%-on fut, fél percekre megáll, vagy épp az Arsenal-Leeds megy a helyén...), mert foszlányokban még rosszabb mint teljes minőségben...
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
afellay tud legalább kapura lőni
Az rendbe van,hogy bennmaradtunk az öltözőbe,de most már a 20 perc lesz lassan és nem látszik nagyon az ébredezés...
Talán ez a pár lövés most erőt ad.
Talán ez a pár lövés most erőt ad.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
60. percre ki fognak halni.
Valaki adjon már egy rendes linket (a sopcastes 50%-on fut, fél percekre megáll, vagy épp az Arsenal-Leeds megy a helyén...), mert foszlányokban még rosszabb mint teljes minőségben...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kéne 1et lőni hogy lehiggadjon mindkét fél...
nyerni már nem fogunk,de azért nem kéne kikapni.
nyerni már nem fogunk,de azért nem kéne kikapni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Na bakker mennyire igaza volt Guardiolanak!!!!!!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Függetlenül attól, hogy mi lesz a meccs vége remélem, hogy Pep leordítja a bőrt a pofájukról. Ekkora arccal nem lehet kimenni egy meccsre.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gyerekek...ezzz