Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Alberto van akit nem rugdosnál ki a capatból?Alberto10 írta:Adriano hihetetlenül gyenge. Nem elég, hogy orrba szájba szivatják, de még a támadásainkat is elszúrja...
Ezek kb. ilyen Ede72 hasonmásokhumi0007 írta:Én egyet értek a Bojanról szóló véleményével! Guardiola folyamatosan próbálja játzatni, amennyit csak tudja, de Bojan nem tud élni a lehetőségekkel. Szerintem észre kéne venni, hogy ki való a Barcába és ki nem. Én személyszerint Jeffrent jobbnak tartom nála, s Nolitot is felhoznám a nagy csapathoz. Bojan meg menjen ahová akar, csak a pályán ne lássam Barca meccseken!!!!Messidona10 írta:Megérkezett a szakértő.PKrisz23 írta:Mostmár elegem van Bojanból....menjen ő a........ba...egész évben egy nagy rakás......összesik mikor átveszi a labdát meg össze -vissza esik kel......nálam kezdi azt kiváltani mint annó Oleguer..szimpátai szinten
engem teljesen meggyőzött, hogy az érte fizetett összeg csak 3millával volt több annál amennyit ér (nekünk)lui1698 írta:A legnagyobb (és talán egyetlen) pozitívum a meccsen Afellay játéka.
Nekem tetszik ahogy tolja, igaz a félidő végére kicsit eltűnt, de azért mutatott pár dolgot így is. Jól suhogtat távolról, elég gyors, és nem is egy hülye gyerek.
Igen, csakis Ő tehet róla hogy senki sem képes Afellayon kívül megmozdulni. Annyira bírom amikor az egész csapat egy rakás valami, a nép akkor is Bojant veszi elő, és még szeptember 11 az Ő nyakába varrjákPKrisz23 írta:Mostmár elegem van Bojanból....menjen ő a........ba...egész évben egy nagy rakás......összesik mikor átveszi a labdát meg össze -vissza esik kel......nálam kezdi azt kiváltani mint annó Oleguer..szimpátai szinten