2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem aludj, ezt kínszenvedés végignézni. Ha tudtam volna az eredményt és, h így játszunk én biztos aludnék.westerngom írta:- erősen gondolkozom, hogy végig nézzem-e a meccset felvételről..., lehet, jobban járok, ha kialszom magam!!?
Hát szerintem meg pont ellenkezőleg,a Real és a Barca is kapna gólt/gólokat ettől a Betistől,múlt héten kb 60 percig partiba voltak és nem sokon múlott ,hogy nem vezettek 1 vagy akár több góllal a camp nou-ba.daffy írta:egyet sem. ti sem kapnátok,ha kicsit is komolyan vennétek a meccset,lásd előző 5-0. a betis nem véletlen kapott ötöt.joker írta:Csak egy kérdésem van : A mai Real ettől a Betistől hány gólt kapna a bajnokságban?
Azért a Betis mindig képviselt egy olyan szívet, hogy képes volt meglepetést okozni. Akkor is mikor gyengébb keretük volt. Persze valszeg nem kapna egyik csapat sem gólt tőlük,de ki tudja. Nagyon oda tudják tenni maguk, ők tényleg nem leírhatóak.daffy írta:egyet sem. ti sem kapnátok,ha kicsit is komolyan vennétek a meccset,lásd előző 5-0. a betis nem véletlen kapott ötöt.joker írta:Csak egy kérdésem van : A mai Real ettől a Betistől hány gólt kapna a bajnokságban?
Ja nálunk is ilyenkor a barcásokat szokták oltani. Ugyhogy ugyan az. Én meg mutatom a kezem!az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...
jó lenne vége lenne azt kész...
nyertek, kiestek, azt kalap...
egyet sem. ti sem kapnátok,ha kicsit is komolyan vennétek a meccset,lásd előző 5-0. a betis nem véletlen kapott ötöt.joker írta:Csak egy kérdésem van : A mai Real ettől a Betistől hány gólt kapna a bajnokságban?
Szerintem lehűtöd őket egy give me five-al, azzal, hogy 4 ponttal vezetünk a bajnokságban és hogy ők is kikaptak a Levantetól a második meccsen... Ezt nem kell ragozni. Az olyan, aki ez után piszkálódik majd veled, az egy gyökér és annyit ért a futballhoz, mint én az atomfizikához ( azaz semennyit)Meridiane írta:az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...
Ők még gólt sem lőttek a Levante elleni visszavágón..Meridiane írta:
az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...
Ennyit biztosan nem.joker írta:Csak egy kérdésem van : A mai Real ettől a Betistől hány gólt kapna a bajnokságban?
Továbbjutott a csapat, vagyis nagy valószínűséggel tovább fog. Ha a reálos haverjaid ezzel oltanak, emlékeztesd őket a legutóbbi 5 El Classico eredményére. 16-2 gólkülönbséggelMeridiane írta: az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...
Ez a lényegMeridiane írta:az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...
az rengeteg... annyira utálom... holnap egész nap oltanak majd a reálos haverjaim...Feketesz írta:20 percMeridiane írta:2-0 után nem is a meccset nézem, titeket olvaslak...lluisllach89 írta:Nem ehhez szoktunk, így azért sűrű, ugye?:D
mennyi idő van még hátra?
még 20 perc. de ezt rossz nézni.Meridiane írta:2-0 után nem is a meccset nézem, titeket olvaslak...lluisllach89 írta:Nem ehhez szoktunk, így azért sűrű, ugye?:D
20 percMeridiane írta:2-0 után nem is a meccset nézem, titeket olvaslak...lluisllach89 írta:Nem ehhez szoktunk, így azért sűrű, ugye?:D
2-0 után nem is a meccset nézem, titeket olvaslak...lluisllach89 írta:Nem ehhez szoktunk, így azért sűrű, ugye?:D
Keita, Bojan mit fog holnapig kapni te jó ég????Kalap1988 írta:Emberek! Nagyon jó dolgotok lehet, ha egy ilyen meccsen képesek vagytok itt órákat mérgelődniBár asszem lesznek ebből napok is. Tanácsolom, hogy bármi is a vége holnapra felejtsük el, mert felesleges törődni vele.