Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljesen jó a hozzáállásod a dolgokhoz és ebből is látszódik hogy igazi Barca drukker!Barcaforever írta:Istenem hihetetlen sok ember.Ti elhittétek, h 5-0 első meccs után itt majd meg fognak szakadni!!!???S.Agüero írta:Az a baj itt, h a Betis jobban és szebben játszik mint mi. Olyan mintha most mi lennénk a helyükben, mi szoktunk így játszani.
Am úgy látom elég sok ember elég érdekesen közelíti meg a dolgokat a focival kapcsolatban.Vki már azért nem szereti nézni a Barcát, mert 4-0,5-0 unalmas a meccs, akkor most sokan itt így meg úgy a csapat.Ezeknek üzenem inkább szurkoljanak a Chelseanek vagy a Juventusnak, akik kemény tétmeccsen képesek kikapni az utolsó helyezetett csapattól.
Gratulálok....
Én akkor is végig nézem a Barca meccseket, ha tudom, h nyertünk 6-0ra és a 6. gól a 60. percben volt és akkor is ha tudom, h kikaptunk 2-0ra, mert szeretem a csapatot és szeretem ha unalmasan lőnek 4 gólt vagy fantasztikusan 8at vagy kikapnak hazai pályán 2-0ra vagy egy tét nélküli meccsen 3-1re.
Nyilván azért írtam az értékelést a lecserélése után, hogy tuti biztos legyen, hogy semmit nem tett hozzá. Okoska. Nem sok meccsre emlékszem idén ahol olyan hudefontosgólt rugott volna és a hátán vitte volna a csatársort.Messidona10 írta:Most cserélték legiefLove írta:Bojan-t ha tömik labdával ha nem, akkor sem tud hozzátenni érdemben. Barca atleticben lenne a helye, vagy valami középcsapatnál. De nem itt.Ott hiába tömöd igaz... Bezzeg mikor meccseket döntött el a góljaival, isten volt ő is...
Ban?:Dmessiacsaszar írta:na jó sziasztok. Én inkább mentem. Nem nézem végig ezt a pár percet.botrány amit csinálnak jó páran! E a hülye adriano, közelebb nem akarja vinni???![]()
![]()
Már kétszer bekurhatta volna a hosszuba. Ehelyett itt buzizik! Hát elegem van! Jó éjt mindenkinek!
Most cserélték legiefLove írta:Bojan-t ha tömik labdával ha nem, akkor sem tud hozzátenni érdemben. Barca atleticben lenne a helye, vagy valami középcsapatnál. De nem itt.
Te egy hős vagy komolyan.Barcaforever írta:Istenem hihetetlen sok ember.Ti elhittétek, h 5-0 első meccs után itt majd meg fognak szakadni!!!???S.Agüero írta:Az a baj itt, h a Betis jobban és szebben játszik mint mi. Olyan mintha most mi lennénk a helyükben, mi szoktunk így játszani.
Am úgy látom elég sok ember elég érdekesen közelíti meg a dolgokat a focival kapcsolatban.Vki már azért nem szereti nézni a Barcát, mert 4-0,5-0 unalmas a meccs, akkor most sokan itt így meg úgy a csapat.Ezeknek üzenem inkább szurkoljanak a Chelseanek vagy a Juventusnak, akik kemény tétmeccsen képesek kikapni az utolsó helyezetett csapattól.
Gratulálok....
Én akkor is végig nézem a Barca meccseket, ha tudom, h nyertünk 6-0ra és a 6. gól a 60. percben volt és akkor is ha tudom, h kikaptunk 2-0ra, mert szeretem a csapatot és szeretem ha unalmasan lőnek 4 gólt vagy fantasztikusan 8at vagy kikapnak hazai pályán 2-0ra vagy egy tét nélküli meccsen 3-1re.
Nem tudom, de ha nézem a meccset akkor azt látom hogy a támadók közöl még Messi az aki most is fut a labdákért, megpróbálja megszerezni azt, és nekem ez már elég, hogy azért látni valakin, hogy akar is valamittorrentkiller írta:Pont ez az. Lőtt egy gól, ezen kívül sokat nem csinált. Majdhogynem csak 1el többen vagyunk vele. Pl Thiagoval (vagy Nolitoval, ha már támadó kell) nem csak többen lennénk, ők tényleg hajtanának.humi0007 írta: Nem nézünk hülyének, de mondjuk nem Messi játékán múlik meccs sorsa, mondom ezt a kihagyott 11ese után
Mazsolázgass:Messidona10 írta:A Király Kupában egyébként mindig oda-visszavágós rendszer működött? Vagy ha nem, hogy volt előtte? Csoportkör, ilyenek? Valaki tud erről valamit?
Istenem hihetetlen sok ember.Ti elhittétek, h 5-0 első meccs után itt majd meg fognak szakadni!!!???S.Agüero írta:Az a baj itt, h a Betis jobban és szebben játszik mint mi. Olyan mintha most mi lennénk a helyükben, mi szoktunk így játszani.
Pont ez az. Lőtt egy gól, ezen kívül sokat nem csinált. Majdhogynem csak 1el többen vagyunk vele. Pl Thiagoval (vagy Nolitoval, ha már támadó kell) nem csak többen lennénk, ők tényleg hajtanának.humi0007 írta: Nem nézünk hülyének, de mondjuk nem Messi játékán múlik meccs sorsa, mondom ezt a kihagyott 11ese után