Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hungfx-en már elmondtam a véleményemet de itt is leírom, hogy a feje fölött túl sok a hely. Azt a részt vágd le és rakj rá egy textet.fanbarca írta:
![]()
(nincs még befejezve) - szerintem eddigi legjobb munkám
Mert mikor regisztráltam,nem tudtam hogy lehet szóközt is tenni névbenKardi írta:pedig a neved is ilyen!
pedig a neved is ilyen!Messithebest írta:Nekem ez a végigegybeíromkisbetűvel-dolog nem jön be a textel. Amúgy tetszik,szép munka.MessiFan írta:Legújabb:
Hát kinek hogy. Nem vagyunk egyformák. Magával a textel nekem sincs bajom,sőt még a színe is elvan találva,egyedül hogy így írta,az nem tetszik.Ilúvatar írta:nekem viszont bejönMessithebest írta: Nekem ez a végigegybeíromkisbetűvel-dolog nem jön be a textel. Amúgy tetszik,szép munka.
Nekem ez a végigegybeíromkisbetűvel-dolog nem jön be a textel. Amúgy tetszik,szép munka.MessiFan írta:Legújabb:
így utólagosan már nem befolyásolom az eredményt, úgyhogy leírnám a véleményemet én issjay írta:Nem gondoltam hogy ennyi van a két sig között, sőt ,szerintem a tiéd jobban sikerült.MessiFan írta:Innye jól kikaptam..
Én szóltam előre...Kidb írta:Az volt a cél, hogy beleolvadjon. Olyat mindig szívesen vállalok, amit nem kell megcsinálniL.Messi 10 írta: Szép. Nekem nagyon beleolvad a képbe a render, de jó.
Majd ha a Pats megnyerte a SB-t csinálhatnál egyet BenJarvus Green-Ellis ről
Köszi! Még egy szöveg ráférne, azzal tökéletes lenne, h valakinek van kedve megcsinálniMessiFan írta:Tessék:
Remélem tetszik
egyszerűbben úgy lehet hogy a szöveg rétegére rákattintasz kétszer. és ott oldalt az első kis négyzet melletti szövegre kattintasz. és már alá is rakta. és ezt még utod állítgatni(pl, erősségét,nagyságát.stb)Messithebest írta:
Na jó ez nekem magasMásrészt pedig magyar a photoshopom,szóval hogy?
Magyarul írd le ezeket. Csak a layert vágom,mást nem
Na jó ez nekem magasfanbarca írta:Gondolom úgy , hogy duplázod a layert, átconvertálod Smart Objecté, majd Edit-Transform-Skew és ott állítgatod... És persze az eredeti mögé rakod..Messithebest írta:Ez kib*szott jó. Óriási. Grat!davidvilla77 írta:
![]()
1 kérdés még: Hogyan lehet árnyékolni egy betűtípust?