2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jason és ha védő????Jason írta:Daffy!!!Szerinted az normális dolog hogy egyjátékos aki mellesleg védő,az többszöri szerződés elutasitással próbálja zsarolni a saját klubbjátt.Gondolod hogy majd pont Pep lesz az az ember, aki majd hadja magátt a zsarolássnak.daffy írta: ramos viszont nem! őt én is tudnám pótolni a szélenvihetitek
maicon még lehetne,de nem fiatal és nem nagyon mozdítható.ezért kéne megtartani a pénzéhes danit![]()
Daffy!!!Szerinted az normális dolog hogy egyjátékos aki mellesleg védő,az többszöri szerződés elutasitással próbálja zsarolni a saját klubbjátt.Gondolod hogy majd pont Pep lesz az az ember, aki majd hadja magátt a zsarolássnak.daffy írta: ramos viszont nem! őt én is tudnám pótolni a szélenvihetitek
maicon még lehetne,de nem fiatal és nem nagyon mozdítható.ezért kéne megtartani a pénzéhes danit
daffy választani természetesen butaság lenne!daffy írta:és kit választanál ini xavi messi hármasból? mert a másik kettő menne el...Bob_Marley írta: ui:
egyszer éljem meg, hogy mint a tengerentúli ligákban fizetési sapka legyen, akkor ilyen problémák kevésbé merülnének fel.....
ok,jobbhátvéd!ab1daL írta:daffy, igen eredetileg ő balbekk, de ugye ki lett próbálva jhv-ként, és azóta ott játszik. Válogatottban is, meg a Bayernben is. Sőt, én úgy tudom, hogy a sokak által emlegetett van der Wiel-t, azért nem vette meg a Bayern, mert van Gaal, Lahmot csak a jobb oldalon tudja elképzelni, elvileg ezért álltak el az üzlettől anno.
Remélem a társak meggyőzik a maradásról, beszélnek a fejével, ha meg nem, én két embert tudnék elképzelni helyette, akik hasonlót tudnának nyújtani jhv-ként; Maicon, és S. Ramos. Maicon ha olcsón tudna jönni, akkor megérné, mert már tényleg 29. Ramosra sok esély nincs, de engem a VB-n mutatott jobbhátvédként való produkciója, teljesen meggyőzött, igaz Madridban (ahogy eljutnak hozzám a hírek) nem nagyon tud klasszis teljesítményt nyújtani jobb oldalt. Harmadik ember meg tényleg van der Wiel, de én Maicont szívesen elnézegetném a kora ellenére is itt, ebben a Barcában.De a legjobb tényleg az lenne, ha Danika végre aláírná azt a fránya szerződést.
és kit választanál ini xavi messi hármasból? mert a másik kettő menne el...Bob_Marley írta: ui:
egyszer éljem meg, hogy mint a tengerentúli ligákban fizetési sapka legyen, akkor ilyen problémák kevésbé merülnének fel.....
maicon nem megy sehova,ha meg megy,akkor a realba.a 20 milla reális,tudván,hogy lejár a szerződése,viszont egyáltalán nem fogadnék arra,hogy a citybe megy.nekem van egy olyan érzésem,hogy ilyen robinhos ügy lehet,ha nem hosszabbít.S.Agüero írta:Na neeee!
Remélem ez nem igaz.![]()
Nem jönne jól.![]()
Legalább akkor normális áron kell eladni. minimum 20ért.
Maicon az egyetlen ideális a helyére.
Dettó. Maicont szerintem nem érdemes, idősebb mint Alves. Lahm is már 27 éves. Én van der Wielt preferálnám, ő elég ígéretesnek tűnik.Sanama írta:Akkor újra lehet gondolkozni Lahm-n. Ő simán tudná pótolni szerintem.
Alves meg mehet,menjen Citybe, sok sok pénzt kívánok neki.
http://www.totalbarca.com/2011/news/the ... 1-01-2011/oregem21 írta:ezt honnan vetted??sehol sincs ilyen hír....hady írta:...hát úgy néz ki nem írta alá.
Ez egy rohadt nagy ellentmondás. Valaki akkor pótolható, ha van egy konkrét személy, aki tudja ugyan azt, vagy magasabb szintet hozni. Szerinted miért akarják itt tartani? Mert nehéz olyat találni, aki megfelelően gyorsan be tud épülni, megérti magát a csapattársakkal, plusz az utolsó leheletig küzd.Barcaforever írta: Jó elöl kényszerítőkben, de sok hibával játszik, sztem pótolható, de nem tudom kivel.Mondjuk az Ajaxból a szélső védővel.
Már elnézést, de amit mostanság Dani művel a pályán.Ziccerekben taccsra rúgja a labdát, kaput, nemhogy 30ról, még 5 méterről se nagyon talál, a beadásokról meg már ne is beszéljünk.S.Agüero írta:Nehogy már több fizetést kapjon, mint a 2x jobb játékos Ini meg Xavi. Többet én sem adnék nek, mint amennyit Puyol, Piqué meg Villa kapnak. Kb egy szinten van velük amennyit hozzátesznek a játékhoz.ellenben értem,hogy miért nem akarják megadni neki
Megérne évi 2 milliót, csak akkor ebből az évi 2 millióból nem 2, hanem 10-15-20 lenne, mert akkor sorra kérne a többi játékos is (jogosan...) fizetésemelést. Ha nem lenne Dani, majd lesz más. Ronaldinho is kihagyhatatlan láncszem volt a gépezetből, mégse nyertünk vele egy évben 6 kupát. Senki sem pótolhatatlan, és előbb utóbb úgyis eljön az ideje annak, hogy Dani nem lesz.daffy írta:nem,ez a barca így van egybe. nem hiszem,hogy megengedhetitek magatoknak,hogy akár csak egy darabka is kiessen a gépezetből(teszem hozzá,hogy olyan darabka,amelyből ilyen minőségben 2 van a világon). fontos játékos dani,fontosabb,mint sokan hiszik. a teljes jobb oldalt felszántja,érzékeny veszteség lenne. tán megérne évi 2 milliót,hogy maradjon(ellenben értem,hogy miért nem akarják megadni neki)messideco írta:Nem fogalmazok ilyen durván, de felőlem is mehet Isten hírével. A klub megoldja majd a pótlását, ebben biztos vagyok.