Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem ez már ez előtt is feltűnt, h milyen kimagasló teljesítményt nyújt.Messithebest írta:Én azóta látom úgy,hogy Abidal nagyon jó formában van,mióta gólt lőtt a Bilbaonak. Azóta megállás nélkül jönnek a szép megoldások,sőt a Depor ellen még egy lesgólt is jegyzett.
Ja, épp csak annyira néhány volt az ilyen, hogy nincs egy védőnk se, akinél ne lett volna több ilyen, mint nála. Egészen kiváló és bravúrosan elegáns egész évben, az elejétől. Csak vannak, akiknek gól kell ahhoz, hogy kinyissák a szemüket. Nem is kevesen. Ez most nem vonatkozik feltétlen rád, de kitudja.kristop írta:azért az idény elején még fogtuk a fejünket néhány megoldásakor középső védőként, vagy bénázása miatt balhátvédként (hercules második gólja).Andris írta:he?
vagy a meccsek óta azt jelentené, hogy augusztustól ?
azért az idény elején még fogtuk a fejünket néhány megoldásakor középső védőként, vagy bénázása miatt balhátvédként (hercules második gólja).Andris írta:he?
Valahogy úgy.Andris írta:he?S.Agüero írta:Meccsek óta fantasztikus teljesítményt nyújt, világklasszis módon középső és szélső védő poszton is.
he?S.Agüero írta:Meccsek óta fantasztikus teljesítményt nyújt, világklasszis módon középső és szélső védő poszton is.
Ezt meg csak most olvasom...akkor jövőre átállunk kétcsatáros játékra, Abidal-Piquélevproff írta:Szerintem Abidal új képességet kapott ezzel a fejbedobással. Tudjátok, mikor (a filmekben) valakit megráz az áram vagy beveri a fejét valahova, és akkor ilyen szuper képessége lesz. Na, ez a szuperképesség Abidal esetében a góllövés.
Az meg a franciák sajátjaAndris írta:Az még hagyján, hogy magabiztos.bali 15 írta:Azóta az egyik favoritom amióta Rijkard idehozta. Nagyon jó védő. Másodvirágzását éli ebben a szezonban. Néha olyan magabiztos dolgokat látok tőle mint Pique-től.
Elegáns!
Rafa Marquez
Az még hagyján, hogy magabiztos.bali 15 írta:Azóta az egyik favoritom amióta Rijkard idehozta. Nagyon jó védő. Másodvirágzását éli ebben a szezonban. Néha olyan magabiztos dolgokat látok tőle mint Pique-től.
Milyen passzt kiosztottlui1698 írta:Eddig is bírtam az arcot, de amit idén művel az embertelen nagy király.
Ha Maxwell-nek leszállnak a heréi ott a balon én szívesen megszavaznám neki a kezdőtagságot a kapitány helyén.
Kriptonit 4evör!
Megvan az új 9-esünk!levproff írta:Szerintem Abidal új képességet kapott ezzel a fejbedobással. Tudjátok, mikor (a filmekben) valakit megráz az áram vagy beveri a fejét valahova, és akkor ilyen szuper képessége lesz. Na, ez a szuperképesség Abidal esetében a góllövés.
Ááá, ez kellett így nap végérelui1698 írta: Lehet, hogy kriptonittal dobták fejbe...
Lehet, hogy kriptonittal dobták fejbe...levproff írta:Szerintem Abidal új képességet kapott ezzel a fejbedobással. Tudjátok, mikor (a filmekben) valakit megráz az áram vagy beveri a fejét valahova, és akkor ilyen szuper képessége lesz. Na, az a szuperképesség Abidal esetében a góllövés.
Hétvégén is lőhetett volna már, jól le is b*tam szegényt, de ha akkor tudom hogy mostanra tartogatja..X@vi írta:Milyen jókot jött abidal első gólja![]()
na még csak lőjon 1-2 a közeljővőben is
Nem kapcsolódik Fecooo hozzászólásához szervesen, de mégis összecseng vele, amit Abidal közvetlen a meccs után mondott:Fecooo írta:...az a durva ebben, h Abidal a balszélen tökéletes...