Most olvasom a másik fórumon, hogy ott ahol tartok az lófing a börtönhöz képest... Bele se merek gondolni, hogy mi lehetett a börtönben. Brrr... Még csak a raktárnál tartok, ott már elég volt. Erre jön, hogy "ááá az még semmi, börtön a tuti..."
Közepénél se tartok még elvileg.
Nos, megyek is folytatni... Remélem hogy nem visz el a szívbaj, vagy nem leszek traumás tőle.... Már így is az épp elmém határát súrolja...
Szerk: Na miután elindítottam és betöltöttem a pályát, 4 perc múlva máris kiköptem a szívem. Eddig azt hittem hogy csak egy démon-lény van, amit sikerült kikerülnöm őt nagy ívben, sprintelek fel a lépcsőn, be jobbra, sprintelek előre, azt ott ahol akartam kimenni befordul egy árnylény oda ahol voltam. Szó szerint összecsokiztam magam, mert rohadtul nem számítottam rá hogy van még egy, gyorsan megfordulok SPRINTELEK mint az állat vissza, le a sötétségbe, s miután azt hittem hogy leráztam: Megállok visszanézek, erre letépte a fejem. Ott volt közvetlenül mögöttem, hogy hogyan azt nem tudom, mert elvileg lassú, csoszogó valami. De az a pillanat mikor hátranéztem és és a lényfeje meg ott volt előttem 10 centire, leblokkoltam... Kinyírt engem.
Újratöltöm a pályát, ezúttal már tudtam hogy nem egy van belőle hanem kettő... hát ez szuper... Végül a másodiknál vártam hogy visszatérjen a homályba hörögni, sírdogálni. Én meg óvatosságom, megfontolásom ellenére sprinteltem ki a pályából. Magasról lesz.rom, hogy ezzel magamra hívtam fel a pokolbéli hullákat, mivel sikerült elérnem az ajtót amivel betöltődik a másik pálya.