barca0417 írta:A Milan azért kezd jó irányba haladni. Ronaldinhot sajnálom, de az utóbbi időben Ibra, Robinho, Boateng, Cassano, és most Emanuelson leigazolása is jó húzás volt. Ha kicsit még belejönnek, és így folytatják az üzleti tevékenységet, és a focit is,
Én egyedül Ibrát tartom nagy fogásnak(igaz, őt hatalmasnak, szvsz jelenleg a legjobb a Seria A-ban). Robinho már két helyen megbukott, itt is megfog, úgy fog járni, mint a 2 másik bukott brazil, és hamarosan hazatakarodik.
Cassano-Már bizonyitotta, h vannak olyan dolgai, melyek meggátolják, h nagy játékos legyen.
Boateng beválhat, de ő nem fogja megváltani őket.
Emanuelson-tipikus holland zsákbamacska, nem hiszem, h tőle is sokat kéne várni.
A másik, meg mit érzesz az alatt, h a Milannak igy kell folytatnia a focit? Ha igy folytatják, ahogy mostanában játszanak, akkor nemhogy előrébb nem fognak jutni, hanem hamarosan búcsút mondjatnak a vezető helyüknek. Egy dolog, h jönnek a győzelmek, de nagyon megszenvednek a kis csapatokkal is, ugye múltkor becsúszott az x, sztem ezt több botlás is követheti, ha nem szedik össze magukat. Ugyanúgy a tűzzel játszanak mint a madrid, és remélem megégnek mind2en.
Daffy! Meglepődnék, ha pont 2 brazil lenne benne a következő 10 év top3 középhátvédje. Egyébként Thiago Silvát sem látom egyenlőre annyira szuper védőnek. Most hozzak fel egy bizonyos Pepét, aki szintén Portugáliából jött, szintén agyonsztárolták, aztán tudjuk mi lett a vége...
Vagy anno Companyra mondták, h mekkora védő lesz, de egyenlőre a világ megváltás még neki sem jött össze. Mondom, lehet aztán tényleg sokra viszi, de számtalan ellenpélda végett én maradok szkeptikus.