Nagyon remélem, hogy nem!soadroli írta:Ez most komolybarcaaa91 írta:Neeeee! Xavi megsérült. 7-10 napot hagyhat ki.
Fortuna most már igazán velünk lehetne...![]()
De utálom,. mikor forrás nélkül írnak...
Nagyon remélem, hogy nem!soadroli írta:Ez most komolybarcaaa91 írta:Neeeee! Xavi megsérült. 7-10 napot hagyhat ki.
Fortuna most már igazán velünk lehetne...![]()
Ez most komolybarcaaa91 írta:Neeeee! Xavi megsérült. 7-10 napot hagyhat ki.
Fortuna most már igazán velünk lehetne...
Ez nagyon jóIlúvatar írta: Iniestával egyben jár az agyuk
Ez hatalmas, őket tényleg egy párként kell kezelniIlúvatar írta:
Iniestával egyben jár az agyuk
ez naon nagy...Xavi&IniIlúvatar írta:
Iniestával egyben jár az agyuk
Én is így láttam! Tegnap jó meccse volt, voltak szép megoldásai. Kevés gyilkos passzt tudott adni, mivel a mozgás is nagyon kevés volt a támadószekcióban, de így is jól jászott!bence-barca írta:Talán neki adnám most a "meccs legjobb"-ja díjat, jól játszott a sok szürkébb teljesítmény között
Nem tűnik komolynak, de sztem nem is jön ki a 2. félidőre. Legalábbis remélem. Eleget tett mára és nem akarom, hogy lesérüljön.madmushroom írta:remélem nem sérült meg xavi bokája az első félidő végén, sántikált de nem mozgott annyira korlátozottan....
Remek videó. Már sok éve a csúcson van és reméljük még lesz is pár évig. Sok boldogat még neki!
Remélem még legalább 2 évig ott lesz a kezdőben.LG írta:Sztem simán benne lehet. Ugyanis az ő játéka nagyon kis mértékben épül csak a gyorsaságra, a technikája meg a passzai pedig romlani nem fognak, sőt! Ha birni fogja az állóképessége, és a sérülések is elkerülik, akkor könnyen stabil kezdő lehet még évekig.S.Agüero írta:Boldogat Xavinak!
bízom, h van még benne 3-4 jó év.![]()
Sztem simán benne lehet. Ugyanis az ő játéka nagyon kis mértékben épül csak a gyorsaságra, a technikája meg a passzai pedig romlani nem fognak, sőt! Ha birni fogja az állóképessége, és a sérülések is elkerülik, akkor könnyen stabil kezdő lehet még évekig.S.Agüero írta:Boldogat Xavinak!
bízom, h van még benne 3-4 jó év.![]()