2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez igaz,de ha el is botorkálnak valahogy a negyeddöntőig,elődöntőig,ott valószínűleg jön a MU Arsenal vagy Chelsea,akik B csapattal is agyonverik őket,főleg úgy,hogy a döntőben már mindenki a legjobb csapatával játszik!Nagyon sajnálom Gerát,el kellett volna igazolnia,ez a csapat egy jó nagy 00000000000000000!!!redlions írta:Kétségtelen, de a kupában - ahogy ők számítanak rá - az ellenfeleknél a cserék, ill. a második csapat játszik majd....antiimperialista írta:Ezzel a csapattal az sem tűnik könnyebbnek...redlions írta:Igen, de a kupával akarták, akarják elérni...
Na úgy talán túlélhetnek még egy-két körtredlions írta:Kétségtelen, de a kupában - ahogy ők számítanak rá - az ellenfeleknél a cserék, ill. a második csapat játszik majd....
Kétségtelen, de a kupában - ahogy ők számítanak rá - az ellenfeleknél a cserék, ill. a második csapat játszik majd....antiimperialista írta:Ezzel a csapattal az sem tűnik könnyebbnek...redlions írta:Igen, de a kupával akarták, akarják elérni...
Ezzel a csapattal az sem tűnik könnyebbnek...redlions írta:Igen, de a kupával akarták, akarják elérni...
Igen, de a kupával akarták, akarják elérni...antiimperialista írta:Megnéztem a skysports.comon, a szurkolók megint Gerát értékelték a legjobbnak a hétvégi meccs után. Bár ez sovány vigasz, mert megint kikaptak. Bűn gyenge az a szerencsétlen csapat, mégis a szezon előtt azt mondták, hogy a cél valamelyik UEFA-kupás hely kiharcolása...
nehát ez ott a legnagyobb gond, hogy Greening a második legjobb, legtechnkásabb Gera után a csapatbólantiimperialista írta: Greening (aki amúgy szerintem elég jó) is hajlamos rá. Hülyék ezek...
Az a baj, hogy ennek ellenére sokszor egyáltalán nem keresik a labdával. Ha nekem ilyen csapattársam lenne, biztos igyekeznék minél többször játékba hozni. És még mondják, hogy idén nem olyan jó...Zsolti írta:De azért sztem elég unalmas lehet már neki,hogy ő az egyedüli épkézláb futbalista abban a csapatban.