Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó kis cikk.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... t-2064595/
Ronadlo, az egyetlen, a brazil visszavonultItt egy remek összeállítás a karrierjéről.
Gracias,Ronaldo!
Talán a sigemből is látható, hogy óriási kedvencem volt ő. Nálam ő a number one középcsatár. Remélem megtalálja számításait a továbbiakban is!daffy írta:mind2 kedvencem visszavonult. komolyan sírnom kell...hatalmas játékos volt,számomra maga a focista. és ha nem lett volna sérülékeny...messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... t-2064595/
Ronadlo, az egyetlen, a brazil visszavonultItt egy remek összeállítás a karrierjéről.
Gracias,Ronaldo!
mind2 kedvencem visszavonult. komolyan sírnom kell...hatalmas játékos volt,számomra maga a focista. és ha nem lett volna sérülékeny...messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... t-2064595/
Gracias,Ronaldo!
Szerény Véleményem SzerintRewolution5 írta:érdekelne a címeMessiFan írta: Na meg nekem van egy DVD-m amin összehasonlítják Maradonát meg Pelét 60 percben...
OFF: már van több, mint 600 hozzászólásom, de még mindíg nemtudom mit jelent az a szó, hogy Szvsz.![]()
érdekelne a címeMessiFan írta: Na meg nekem van egy DVD-m amin összehasonlítják Maradonát meg Pelét 60 percben
Valószínűleg ez is csak egy szépítő jelző ezek szerint, mivel Kubalára is azt mondták, hogy a korhoz képest technikailag sokkal fejlettebb volt, amikor játszott. Ha már Pelére is ezt mondták, már kicsit sántít.MessiFan írta:Szvsz Pelé a valaha volt legjobb futballista.
Több mint ezer gólt lőtt és (apámtól meg másoktól akik látták focizni) úgy kezelte a labdát mint még senki abban a korban és talán most sem. Olyan lazán cselezett ki bárkit mint ha edzésen lenne. Maradona egy erőltetett játékos volt aki szintén lazán elment 3-4 ember mellett de nem úgy mint Pelé. Na meg nekem van egy DVD-m amin összehasonlítják Maradonát meg Pelét 60 percben.
Ja és talán sosem lesz még egy olyan játékos mint Pelé mert ő 4 VB-ből 3-at nyert.
Lehet hogy Pelé 3 vb-t nyert Maradona meg egyet, de meg lehet nézni ki volt meghatározóbb a cím elnyerésében.MessiFan írta:Szvsz Pelé a valaha volt legjobb futballista.
Több mint ezer gólt lőtt és (apámtól meg másoktól akik látták focizni) úgy kezelte a labdát mint még senki abban a korban és talán most sem. Olyan lazán cselezett ki bárkit mint ha edzésen lenne. Maradona egy erőltetett játékos volt aki szintén lazán elment 3-4 ember mellett de nem úgy mint Pelé. Na meg nekem van egy DVD-m amin összehasonlítják Maradonát meg Pelét 60 percben.
Ja és talán sosem lesz még egy olyan játékos mint Pelé mert ő 4 VB-ből 3-at nyert.
Miért, láttad már Kubalát játszani? Én még videót sem róla.Messithebest írta:Na látod ebben nincs igazad,ugyanis én nem Maradonát tartom a legjobbnak,csak ott van a legjobbak között de nem ő az. Számomra mindig is Ronaldinho illetve Kubala(inkább Kubala) lesz a valaha volt legnagyobb Barcás(Illetve lassacskán kezd Messi is befurakodni ide.Bányász írta:Én nem próbálok köszi.Nem akarlak meggyőzni,h nem Maradona volt minden idők legjobbja.Szíved joga ezt gondolni.
Inkább megkérlek,h próbálj meg olyanokat felsorolni akik hasonló gólt rúgtak mint Ronaldinho a Chelseanek.Szerintem kevesebb lesz belőlük mint az általad említettekből.De nem hiszem,h csak ezekből kell kiindulni amikor az ember ezt a kérdést vizsgálgatja.
).
Na látod ebben nincs igazad,ugyanis én nem Maradonát tartom a legjobbnak,csak ott van a legjobbak között de nem ő az. Számomra mindig is Ronaldinho illetve Kubala(inkább Kubala) lesz a valaha volt legnagyobb Barcás(Illetve lassacskán kezd Messi is befurakodni ide.Bányász írta:Én nem próbálok köszi.Nem akarlak meggyőzni,h nem Maradona volt minden idők legjobbja.Szíved joga ezt gondolni.
Inkább megkérlek,h próbálj meg olyanokat felsorolni akik hasonló gólt rúgtak mint Ronaldinho a Chelseanek.Szerintem kevesebb lesz belőlük mint az általad említettekből.De nem hiszem,h csak ezekből kell kiindulni amikor az ember ezt a kérdést vizsgálgatja.
Hát akkor próbálj meg olyanokat sorolni,aki pl. utána tudta csinálni,vagy hasonlót csinált. Szerintem Messinél meg is állna a felsorolás....Bányász írta:Csak tudod vannak akiknek nem elég pár 10 perces videó meg egy két meccs megnézése ahhoz,h valakiről kijelentsék,h minden idők legjobbja.Vannak olyanok akiknek ennél több kell...
Figyelj,ma már van internet,van youtube,bármit meglehet nézni a nem olyan messzi múltból is.....HorrorPops írta:ezekkel csak az a baj, hogy nagyon kevesen vannak akik láthatták őket játszani. így pedig nehéz eldönteni, hogy tényleg ők voltak e a legjobbak. én pl soha nem fogom elismerni maradona-t, mert nem láttam játszani. biztos szenzációs volt, de csak azért nem mondom ezt, mert mindenki más dicsőíti
A legjobb játékosnak Barcelonában is Kubalát tartják, szerintem elhihetjükOmbre írta:Sziasztok. Azt biztos nem lehet megmondani, hogy ki volt a legjobb Barca játékos! Azt viszont meg lehet, hogy ki volt a legjobb játékos aki felhúzta a gránátvörös-kék mezt (Messi előtt). A válasz pedig. Az isteni Diego Armando Maradona