Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique írta:Hát igen.... Jó nagy baromság volt...Charlie írta:Egyáltalán minek adtuk el?Taibi írta:Igazoljuk le az arsenaltól Fabregast. Szerintem a fiatal spanyol srác megoldaná a problémákat addig, amíg a többiek fel nem épülnek. Utána meg kölcsön lehetne adni öt 1-2 évre és nagyon jó játékos válhatna belöle.Nem is adtuk el bakker,ingyen távozott Gio-ért.
C.![]()
Remélem több ilyen tehetséget nem fogunk csak ugy elherdálni.
Hát igen.... Jó nagy baromság volt...Charlie írta:Egyáltalán minek adtuk el?Taibi írta:Igazoljuk le az arsenaltól Fabregast. Szerintem a fiatal spanyol srác megoldaná a problémákat addig, amíg a többiek fel nem épülnek. Utána meg kölcsön lehetne adni öt 1-2 évre és nagyon jó játékos válhatna belöle.Nem is adtuk el bakker,ingyen távozott Gio-ért.
C.
Egyáltalán minek adtuk el?Taibi írta:Igazoljuk le az arsenaltól Fabregast. Szerintem a fiatal spanyol srác megoldaná a problémákat addig, amíg a többiek fel nem épülnek. Utána meg kölcsön lehetne adni öt 1-2 évre és nagyon jó játékos válhatna belöle.
4-5 milláért mindenképpen megérné. Mondjuk én Gerard eladsát nem sajnálnám, Marquez és Edmilson meg harcoljan a Puyol melletti helyért.Charlie írta:20milla az sok píz nagyonCooltiszo írta:Inkább Mascherano, megéri azt a kb.20 millát, mert egy 6-8 évre a vkp poszt meg lenne oldva, és lehet hogy nomsoká a világ legjobb vkpje lesz, bár ez attúl is függ hogy mit tud majd nyújtani egy európai élcsapatban. Nyulacska jöhetne, bár sztem inkább egy olyan playa kellene aki játszhat a blben is.Charlie írta:Na akkor télen szükségünk van(),Saviolára,Mascheranora vagy Van Bommelre,a holland se rossz,olcsóbb mulatség lenne mint az argentín srác.Várom már hogy ki(ke)t igazolunk télen.
C.Rendben van hogy nagy tehetség meg jó vkp-s ,de nekünk arra a posztra van Edmilsonunk,Mottánk,Gerardunk,Marquezünk,ha felépülnek majd a sérültek akkor Edmilson vagy Marquez úgyis visszamegy középsővédőnek,de akkor is van 3ember oda,akkor vkitől (Gerard) meg kell szabadulni.Van Bommel se gyenge és ha jól tudom 4-5millióért megszerezhető.
C.
20milla az sok píz nagyonCooltiszo írta:Inkább Mascherano, megéri azt a kb.20 millát, mert egy 6-8 évre a vkp poszt meg lenne oldva, és lehet hogy nomsoká a világ legjobb vkpje lesz, bár ez attúl is függ hogy mit tud majd nyújtani egy európai élcsapatban. Nyulacska jöhetne, bár sztem inkább egy olyan playa kellene aki játszhat a blben is.Charlie írta:Na akkor télen szükségünk van(),Saviolára,Mascheranora vagy Van Bommelre,a holland se rossz,olcsóbb mulatség lenne mint az argentín srác.Várom már hogy ki(ke)t igazolunk télen.
C.
Inkább Mascherano, megéri azt a kb.20 millát, mert egy 6-8 évre a vkp poszt meg lenne oldva, és lehet hogy nomsoká a világ legjobb vkpje lesz, bár ez attúl is függ hogy mit tud majd nyújtani egy európai élcsapatban. Nyulacska jöhetne, bár sztem inkább egy olyan playa kellene aki játszhat a blben is.Charlie írta:Na akkor télen szükségünk van(),Saviolára,Mascheranora vagy Van Bommelre,a holland se rossz,olcsóbb mulatség lenne mint az argentín srác.Várom már hogy ki(ke)t igazolunk télen.
C.
azért őt is eléggé el bírnám viselni a csapatban, ha idejönne, akkor viszont az olasz (egyik) kedvencem lenne kakiban. de nem jön. ha emberileg rendbejönne nagyobb király lenne mint a Tóti Feri.Pedig jó lett volna a Cassano szerintem!
Ha egy olyan csapathoz kerülne, ahol sikerek is vannak valószínű, h javulna a magatartása.Ronaldinho22 írta:Sztem Tomassob, vagy Nonda a legjobb a felsoroltak közül! A többi elég gyík! Mondjuk akit el lehet képzelni még szerintem az Cassano! Elméletileg nem jön ki a Romával és lehet, hogy eladják! Sztem nem rossz, de a magatartása az elég gyér!