Ott vagyok én is, de nem tolom valami nagyon komolyan.Puyol05 írta:www.footstar.orgMichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()

Ott vagyok én is, de nem tolom valami nagyon komolyan.Puyol05 írta:www.footstar.orgMichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
MichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
És abban játszanak arabok/afrikaiak/latinamerikaiak?Ronaldinho&Barca írta:Charazay Basketball Managar:)MichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
Charazay Basketball Managar:)MichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
mit takar az hogy PIN-tem? még sose hallottam ezt a kifejezéstBobberto írta: Boldog TS, a legnagyobb ellenfelemet tegnap úgy vertem meg, hogy ő MOTS-olt és PIN-tem
Ugyan ez volt velem is... Nem tudom, hogy mi történt. Minden nap belépek legalább 1szer, de valahogy kiment a fejemből..Cumbee írta:Pályafutásom alatt most először elfelejtettem beállítani a csapatomat a mostani meccsre.Buktam az edzést(nem leszek kész időre), buktam a normális nézőszámot a következő bajnokimra, ahova kb telt házat vártam előzetesen, bukom majd a formákat és buktam a feljutási esélyemet is. grat magamnak:D:D
MichaaBee írta: ...
Háát, a két olasz játékosomnak egyenlőre kb esélye nincsen a bekerülésre:S , míg Dante-nak a boliviai védőnek simán, mert 11. a rangsorban, és éppen szintlépés előtt áll a srác:)13l4cks!d3 írta:Szia !szszabolcs19 írta:Üdv szszabolcs19 !!
Az alábbi játékosaid bekerültek az adatbázisba vagy adataik frissültek:
Cristiano Bosisio (306732382) - Teljesítmény potenciál: 88% - Képesség: 6.9
Dante Iquiapaza (306310222) - Teljesítmény potenciál: 88% - Képesség: 6.9
Nicola Panichi (303960041) - Teljesítmény potenciál: 93% - Képesség: 8.0
Kérdés: Mennyi arra az esély, hogy a játékosaim bekerülnek a válogatott keretbe?:P Ha esetleg még ezen kívül vmi infót tudtok erről a rendszerről mondani, akkro azt megköszönném!:)
Ezek az első ifik akiknek van esélye bekerülni:)
Üdv: Szab
Sok mindentől függ...
A főoldalon megtalálod az országokat felsorolás formájában. Érdemes az adott játékosod nemzetiségét kiválasztani, megnézed a játékosok fület és ott bepötyögöd a rá megfelelő adatokat ! Nyomsz egy ctrl+f-t beírod a nevét és megnézed hanyadik helyen van !![]()
Jelenleg a legjobb kp-m a 15. helyen tanyázik...ha mázlim van éppen bekerülhet
Igen, rá kell menni a mutasdra.Barcaman1993 írta:Amikor az ifiakadémia edzője megmondja az egyik játékosomon jelenlegi képességét, akkor rá kell menni, hogy mutassa, vagy sem? És ha már esetleg rámentem, akkor tájékoztat, ha szintet lépett?
(Nagy pechemre a legígéretesebb játékosom 3 hétre lesérült, de már csak 2 van belőle)![]()
Csak akkor éri meg bővíteni, ha két egymást követő alkalommal is 100%-ig megtelt.rhynn írta:Én nagyjából 80% kihasználság felett bővítem.
Szia !szszabolcs19 írta:Üdv szszabolcs19 !!
Az alábbi játékosaid bekerültek az adatbázisba vagy adataik frissültek:
Cristiano Bosisio (306732382) - Teljesítmény potenciál: 88% - Képesség: 6.9
Dante Iquiapaza (306310222) - Teljesítmény potenciál: 88% - Képesség: 6.9
Nicola Panichi (303960041) - Teljesítmény potenciál: 93% - Képesség: 8.0
Kérdés: Mennyi arra az esély, hogy a játékosaim bekerülnek a válogatott keretbe?:P Ha esetleg még ezen kívül vmi infót tudtok erről a rendszerről mondani, akkro azt megköszönném!:)
Ezek az első ifik akiknek van esélye bekerülni:)
Üdv: Szab
Barcaman1993 írta:Én azt a csapatot vertem 6-0-ra, akivel az előző fordulóban 2-2-őt játszottam idegenben. Végre a csatárom újra lőtt gólt (5-4-1 felállás). Az első 3 fordulóban lőtt 8-at azóta egyet sem. Most újra megint 3-at.
ŐŐŐŐ ezen a bajnokin mámoros volt a szurkolói hangulat és majdnem teltházas volt a meccs, de az azelőtti meccsen karneváli volt a hangulat, és megtelt a stadion. Sztem ez így fog menni a bajnokság végéig. Szerintetek mikor érdemes és mennyivel bővíteni a stadiont?