Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is 4-0 volt a tippem, de mivel szerdán nemcsak eredményt, hanem gólszerzőket is eltaláltam, ezért nem valószínű, hogy bejön. Ellőttem a puskaporom egy időre...szajko írta:Van egy olyan érzésem,hogy most nagy revánsot veszünk. 4-0 lesz ide.
Bojannak állítólag gyomorbántalmai vannak. Jeffren pedig a múlt héten sérült le 5 hétre,combizom szakadás miatt. Egyébként szerintem simán behúzzuk,most nem volt válogatott forduló és a Hercules is kipukkant már azóta. 0-3,szokásos gólszerzőkkeldetabarca írta:1.Bojan még beteg állítólag.Messithebest írta:Érdekes. Nincs ott Bojan,nincs ott Jeffren,de egy Nolito igen.... Thiago???
2.Jeffren helyén van Afellay.
3.Thiagot meg ne keressétek már minden meccs előtt. Pep úgy döntött, hogy a Barca B-ben van év végéig, mert jövőre a nagyoknál játszik és kellenek neki a játékpercek.
Jobban járunk velükMessithebest írta:Én nem hallottam arról h Bojan beteg lenne,nem is olvastam sehol. Na sebaj,legalább ma nem látjuk görcsölni a pályán....Jöhet helyette Afellay,Mascherano és Keita....
Mostanában a srácok egy félidő alatt lerendezik általában a dolgot, ha ez azonban most nem sikerülne, az őszi meccs ismeretében görcsössé és erőltetetté válna a dolog. Nagyon remélem, hogy sikerül hamar vezetést szerezni, játszani a szokásostBarcaman14 írta:Egyértelmű hogy az alapkezdő fog ma játszani. Egyébként én Mascheranot egyre jobban hiányolom a csapatból amikor kimarad. Nagyon megkedveltem!Persze Busi azért még mindig előtte jár, de engem nagyon meglepett Mascherano játéka. Pechje van hogy van egy Busquets is a keretben.
Nem számítok különösen nehéz meccsre. Ha az első 20 percben gólt, gólokat tudunk rúgni akkor sima lesz. Viszont ha netán rosszul kezdenénk, könnyen nyögvenyelős meccs lehet belőle. De ez nem fog bekövetkezni, én sima meccsre tippelek. 1-3!
1.Bojan még beteg állítólag.Messithebest írta:Érdekes. Nincs ott Bojan,nincs ott Jeffren,de egy Nolito igen.... Thiago???
Érdekes. Nincs ott Bojan,nincs ott Jeffren,de egy Nolito igen.... Thiago???LM10 írta:Az utazó keret:
Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Fontás, Abidal, Maxwell, Mascherano, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Afellay, Messi, Villa, Pedro,Nolito.
Szerintem a legjobb kezdőt küldi pályára Pep, és a kevesebb játszók ismét a kupa visszavágóján játszanak majd.
Valdés,Alves,Piqué,Abidal,Maxwell,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Pedro.
Ezzel kapcsolatosan a Minden más rovat Utazás BARCELONÁba topicjában bővebben is szó szokott esni,uh ott tudsz tájékozódniandan írta:Sziasztok!
Február 20-án baráti társasággal Barcelonában leszünk és feltett szándékunk, hogy élőben megnézzük a Bilbao elleni meccset. Sajnos a hivatalos oldalon található jegyrendelés elég "egyedi", ezért érdeklődnék, hogy ki, mit tudna ajánlani a belépők megszerzéséhez. pl.: meccs előtti órákban, napon lehet még jegyeket venni? esetleg internetes jegyrendelő link?
Előre is köszönöm az ötleteket, tapasztalatokat!
S.Agüero írta:Hercules elleni kezdő:
----------------------------VV----------------------------
---Dani/Adri------Puyol-------Milito------------Abidal----
----------------------Sergi/Masch------------------------
--------------Sergi/Keita------Iniesta-------------------
--------Pedro-----------Messi-------------Afellay-------
Tipp: 0-4. Gólok : Messi2, Ini, Pedro.