2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eleve jobb játékosnak tartja, a "ráadásul" csak erősíti a véleményét, pluszban tette hozzá és nem azzal magyaráztaSanama írta:Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.Fernando írta: Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.
Minek Ő ide,nem is értem?!?!?!
A kiemelt rész meg... viccAzért jobb Afi nála,mert olcsóbb?!
![]()
Persze, sőt még Dos Santos is üti Fabregast, meg Keita is.Fernando írta:Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.hihetetlen írta:Se Thiago, se Afi nem Fabregas szint...legalábbis egyelőre. Fabregas már bizonyított, Thiago meg Afi még nem igazán. Szóval szerintem a vitát le is zárhatjuk. Hihetetlen....
Még csak a posztjuk se ugyanaz, akivel Fabregasnak ugyanaz a posztja az Xavi, Iniesta. Szerintem mindkettő sokkal jobb, mint Fabregas, ráadásul 50 millió euróért. Cserének ott lesz Thiago aki 1-1 meccsre bőven tud pótolni bárkit, egy fél szezon és elég hasznos tag lehet szerintem, ha játszik.hihetetlen írta:Se Thiago, se Afi nem Fabregas szint...legalábbis egyelőre. Fabregas már bizonyított, Thiago meg Afi még nem igazán. Szóval szerintem a vitát le is zárhatjuk. Hihetetlen....
Azért még Thiago vagy Afellay nem villantott még igazán nagyot, de meg lesz rá persze a lehetőségük. Fabregas viszont már évek óta nagyon magas szinten játszik, jelenleg jóval komolyabb szintet képvisel, mint a felül emlitett két játékos. Nekem a véleményem róla: nem mondom, h kell ide, de ha jönne, azért örülnék neki.mes írta:Ilyet hogy lehet mondani? Te nem nezed a Barca meccseket hetek/ honapok ota?? Van egy Thiago , meg egy Afellay.hihetetlen írta:minek ide Fabregas??? Ilyet hogy lehet kerdezni?! Te nem nezed az Arsenal meccseket evek ota? Europa(vilag) klasszis. S Xavi mar 31,ha jol tudom,meg 2-3 ev... Addigra szepen beilleszkedne Fabri,biztositva lenne egy tuti iranyito,akinek mellesleg az ereiben Barca ver folyik.. Na de ez Ibi topikjabizom benne,h nem ugy jar mint Hleb...
Hlebet, meg ne hasonlitgassuk Afellayyal, eg es fold a ket jatekos stilusa. Hlebnek nem passzolt esz a jatek, Ibinek 100x jobban fekszik ez.
- Hleb is reménységként került a csapathoz, a középpályára, több kolléga nagy örömére, pont az Arsenalból! A barca igazolásokért felelős technikai gárdája, valamint a Hleb fanok mind meg voltak győződve arról, hogy a szintén technikás, jól képzett fehérorosz srác simán fog illeszkedni a csapatba! Nem így lett, mint köztudott!mes írta:Ilyet hogy lehet mondani? Te nem nezed a Barca meccseket hetek/ honapok ota?? Van egy Thiago , meg egy Afellay.hihetetlen írta:minek ide Fabregas??? Ilyet hogy lehet kerdezni?! Te nem nezed az Arsenal meccseket evek ota? Europa(vilag) klasszis. S Xavi mar 31,ha jol tudom,meg 2-3 ev... Addigra szepen beilleszkedne Fabri,biztositva lenne egy tuti iranyito,akinek mellesleg az ereiben Barca ver folyik.. Na de ez Ibi topikjabizom benne,h nem ugy jar mint Hleb...
Hlebet, meg ne hasonlitgassuk Afellayyal, eg es fold a ket jatekos stilusa. Hlebnek nem passzolt esz a jatek, Ibinek 100x jobban fekszik ez.
Ilyet hogy lehet mondani? Te nem nezed a Barca meccseket hetek/ honapok ota?? Van egy Thiago , meg egy Afellay.hihetetlen írta:minek ide Fabregas??? Ilyet hogy lehet kerdezni?! Te nem nezed az Arsenal meccseket evek ota? Europa(vilag) klasszis. S Xavi mar 31,ha jol tudom,meg 2-3 ev... Addigra szepen beilleszkedne Fabri,biztositva lenne egy tuti iranyito,akinek mellesleg az ereiben Barca ver folyik.. Na de ez Ibi topikjabizom benne,h nem ugy jar mint Hleb...
- szerintem az első kisebb/nagyobb sérülések folytán a csapatban, sokat látjuk még a pályán, mert szemmel láthatóan nincs lámpaláza és beilleszkedési problémája, nem úgy mint anno Hlebnek! Bátran és lelkesen játszik ez nemkétséges, meglesz az eredménye! Szerintem mindkét szélen egyaránt jól mozgott és bátran suhint kapura is!MessiFan írta:Ha ebben a szezonban lelkesen játszik attól függetlenül, hogy hány percet kap akkor a következő szezontól szvsz Pep annyit fogja játszatni mint Keitát vagy többet mert hasznos játékos.
Hlebnél az első pillanattól látszott a probléma: vesztett labda után sétálgatott, nem próbált meg egyből részt venni a védekezési feladatokban. Teljesen érthető volt, hogy miért nem fért be. Itt még Messi sem engedheti meg, hogy sétálgasson...nemhogy egy Hleb.bali 15 írta:Hlebet még egy kanál vízbe sem dobta be Pep.
Na azért én még nagyon messze vagyok hozzá, h azt mondjam, jó vétel volt. Miről is beszélünk, alig játszott még vmit? Vagy most dobjunk hátast a sarkazástól?messideco írta:Most már látom, hogy a szkeptikusok is nagyjából elfogadták. Én első perctől imádkoztam az üzlet létrejöttéért. Sok jó meccset fog még Ibi játszani nálunk
minek kell ide fabregas?hihetetlen írta:Ibi jo lesz...szerintem. Mar csak Fabregast kene valahogy megszerezni es akkor evekre elore biztositva van a jo csapat. Na meg persze egy-ket kiegeszito ember...
Ez csak példa volt.Mondhattam volna Pedrot,Villat is.Sőt utólagosan Pedrot vagy Villat mondok.Fernando írta:Eddig 3-4 meccsén sose játszott Xavi helyén, mindig a szélen volt, miért hasonítgatok Xavihoz?kakasugynok007 írta:Még ha jobb formába is lenne mint Xavi akkor is Xavit favorizálná Pep mert ő mentálisan sokat hozzá tud tenni a csapathoz.FCB.Gabesz írta:szívesen látnám már a kezdőben,(idegenbeli betis meccsét sajnos nem nagyon láttam)bár nem igazán fog kiszorítani a kezdőből valakit is.
bali 15 írta:Sajnos nem láttam a meccset. De most nézem hogy mit csinált.
http://www.youtube.com/watch?v=zIVKs7_CvTU
Hülye ez a gyerek:DHlebet még egy kanál vízbe sem dobta be Pep.nem akarják bedobni a mélyvízbe,
Eddig 3-4 meccsén sose játszott Xavi helyén, mindig a szélen volt, miért hasonítgatok Xavihoz?kakasugynok007 írta:Még ha jobb formába is lenne mint Xavi akkor is Xavit favorizálná Pep mert ő mentálisan sokat hozzá tud tenni a csapathoz.FCB.Gabesz írta:szívesen látnám már a kezdőben,(idegenbeli betis meccsét sajnos nem nagyon láttam)bár nem igazán fog kiszorítani a kezdőből valakit is.
Még ha jobb formába is lenne mint Xavi akkor is Xavit favorizálná Pep mert ő mentálisan sokat hozzá tud tenni a csapathoz.FCB.Gabesz írta:szívesen látnám már a kezdőben,(idegenbeli betis meccsét sajnos nem nagyon láttam)bár nem igazán fog kiszorítani a kezdőből valakit is.
Ja, meccsen nekem se tűnt fel, hogy ezt így oldotta meg... A kötény már akkor is tetszett, de nem láttam hogy ekkora mozdulat volt.Gauchomester írta:
Én meg láttam a meccset, de ezt észre sem vettem.![]()