Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Leeds ellen is kellett egy kamubünti a 90. percben, hogy ne essenek ki otthon. Igazából tehető, de nem ennyiért.S.Agüero írta:Otthon simán nyernek. Idegenben lehet én sem merném nagyon megtenni.Fernando írta:Mennyiszer akartok még befürödni az Arsenallal a kupában?![]()
![]()
A helyedbe, ha már annyira 4-et akarsz akkor ezeket tenném fel:valakinek van holnapra vami tutija?
nem nagyon találok 4et.
Elírtam, egyértelmű, de engedelmeddel már lesz arom.S.Agüero írta:Nem kötekedni akarok, de ez a meccs 2-1 lett Fernando.PSV vs. Willem II H 2-0
Ez ma volt és az Estoril nyert.Rajta volt egy szelómon,de mondjuk ott a spanyolokon is elment volna.S.Agüero írta:Estoril - Sporting CP V 1.54FCB.Gabesz írta:valakinek van holnapra vami tutija?
nem nagyon találok 4et.
...
Ez szerintem elég sok tuti meccs amik közül 4-et biztos tudsz találni.![]()
Sok sikert!![]()
Notts County-Manchester City V 1.42FCB.Gabesz írta:valakinek van holnapra vami tutija?
nem nagyon találok 4et.
Estoril - Sporting CP V 1.54FCB.Gabesz írta:valakinek van holnapra vami tutija?
nem nagyon találok 4et.
Nagyságrendileg mennyiket teszel egy ilyen kis oddsos szelódra? azt látom mindig van egy ilyened, és egy vadabb:)Fernando írta:Az első oké, az egy vaddisznó volt. Hú mit izgultam a PSV-n...Fernando írta: Lautern vs. Mainz D 0-1
(1-0)S'hampton vs. MU V 1-2
Málaga vs. Zaragoza H 1-2
Valenciennes vs. Lyon V 2-1
Odds: 22.5
Burnley vs. Burton H 3-1
Brugges vs. Beerschot H 1-0
PSV vs. Willem II H 2-0
Hercules vs. Barca V 0-3
Pana vs. Ergotelis H 2-0
Alkmaar vs. Venlo H 6-1
Odds: 3.5
De szép is lenne.FCB.Gabesz írta:frenando,te midig nyersz?
akkora makker vagy:D,eskü veled fogok mixelni:D
Az első oké, az egy vaddisznó volt. Hú mit izgultam a PSV-n...Fernando írta: Lautern vs. Mainz D 0-1
(1-0)S'hampton vs. MU V 1-2
Málaga vs. Zaragoza H 1-2
Valenciennes vs. Lyon V 2-1
Odds: 22.5
Burnley vs. Burton H 3-1
Brugges vs. Beerschot H 1-0
PSV vs. Willem II H 2-0
Hercules vs. Barca V 0-3
Pana vs. Ergotelis H 2-0
Alkmaar vs. Venlo H 6-1
Odds: 3.5
2-1Idézet:
PSV vs. Willem II 1-1... 80. p. Evil or Very Mad Mad
A Willemnél már csak 9-en vannak. Dzsudzsi mindjárt villan !!!
A Willemnél már csak 9-en vannak. Dzsudzsi mindjárt villan !!!PSV vs. Willem II 1-1... 80. p. Evil or Very Mad Mad
Az biztos hogy sok embert megviccelt, nekem is vitte.Hunter91 írta:Malága elmehet a p.-be :S
Rajta úszott el a szeló.
Én is a Malagával fürödtem be...azt hittem 1-0-nál minden jó lesz.visca el barca írta:hát a malagaval elég sokan befürödtetek ahogy látom... én a mallorcaval jartam igy... erre a hétre elég is volt