Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy csinálom, hogy kiválasztok egy textúrát, klónozó ecsettel (cloning brush) alt megnyomása közben rákattintok arra a részre a textúrán amit rá akarok rakni a képre/renderre és ott fent a színmódnál (color mode) kiválasztom a lineáris fakítást ami nem tudom hogy van angolulFtcSikiHun írta:Igen ezt már egy páran mondták, de nem tudom hol kell, meg hogyanMessiFan írta: Próbálj a renderre textúrákat rakni
Igen ezt már egy páran mondták, de nem tudom hol kell, meg hogyanMessiFan írta: Próbálj a renderre textúrákat rakni
Jó ez a stílus. Nem tudom mennyi idő óta van újra változás a sigjeid között.davidvilla77 írta:Csani renderéből:
![]()
Uhhhh.... Ez nagyon bejövős.....davidvilla77 írta:Csani renderéből:
![]()
MichaaBee írta: Tim Lincecumról, a San Francisco Giants dobójáról szeretnék egy hangulatos siget kérni.![]()
Tim Lincecumról, a San Francisco Giants dobójáról szeretnék egy hangulatos siget kérni.Kidb írta:Mondd mit szeretnél?MichaaBee írta:Üdv mesterek!
Volna egy kérésem: szeretném a mostani sigemet lecserélni egy hasonlóan baseballos témájúra. Aki meg tudná oldani ezt nekem, az kérem jelezze és máris pontosítok!
Előre is köszönöm.
Nyugi ellenem biztos lesz, én sem vagyok ps mesterFtcSikiHun írta:Patrik017, nem tudom, hogy ki Ő eurobarcán, de amúgy sincs senki ellen esélyem. De egy kis tapasztalatszerzésnek jómessideco írta: Markó: egész jó lett, ki ellen kell versenyezz?
Patrik017, nem tudom, hogy ki Ő eurobarcán, de amúgy sincs senki ellen esélyem. De egy kis tapasztalatszerzésnek jómessideco írta: Markó: egész jó lett, ki ellen kell versenyezz?