Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
akkor nem tudok sajnos segíteni.szerintem így mennie kellenebarca0417 írta:ez meg van, betöltöttem, de ugyanúgy a játék eredeti keretei vannak.
a játékon belül kell lennie valahol egy betöltés menüpontnak. ott be kell tudnod tölteni az elmentett játékoskereteket.barca0417 írta:valaki segítsen nekem legyen szíves. A Fifa 10-ben mikor újra rakom a játékot, a mentéseim miért nem maradnak meg? pedig a dokumentumok mappából direkt kimásoltam, aztán telepítés után vissza, de a játékban nem maradtak meg a játékoskereteim. a korábban elkezdett manager-módot pedig nem is tudom használni, pedig ott van.
ó hát...ha kérdésed van,nyugodtan tedd felkanty írta:Az a tervem, h csak brazilok alkossák a csapatot.
Edzőmeccsen nekem is ő van meg egy tök random csapat de 1-1 ellenbe ő áll a kapuban.Messithebest írta:Cech van a kapuban?![]()
Nálam valami Mucharelli volt alapból
Cech van a kapuban?MessiFan írta:Nálunk nem lehetMessithebest írta: xboxon úgy hogy: Saját Fifa 11,arénabeállitások,kapus és ott ki lehet választani. PC-n nem tudom,de gondolom hasonló lehet.Szóval az idegesítő Cech nyögéseit kell hallgatni továbbra is.
Tizit meg könnyű lőni. Én eddig 10/9x belőttem élesben.
Nálunk nem lehetMessithebest írta:xboxon úgy hogy: Saját Fifa 11,arénabeállitások,kapus és ott ki lehet választani. PC-n nem tudom,de gondolom hasonló lehet.MessiFan írta: És hogyan?
xboxon úgy hogy: Saját Fifa 11,arénabeállitások,kapus és ott ki lehet választani. PC-n nem tudom,de gondolom hasonló lehet.MessiFan írta: És hogyan?
És hogyan?Messithebest írta:Én tudok változtatni kapust. Be is tettem Valdestmessideco írta:Az arénában nem lehet változtatni kaőust![]()
Tizenegyest nekem is nehéz lőni, általában középre lövi
Én tudok változtatni kapust. Be is tettem Valdestmessideco írta:Az arénában nem lehet változtatni kaőust![]()
Tizenegyest nekem is nehéz lőni, általában középre lövi
Mielőtt még ellőnéd nyomd valamerre az irányt és tartsd is végig az ellövésig ott. Minél erősebben lövöd meg annál inkább szélre lövi. De vigyázz hogy ne legyen túl erős mert akkor mellé megy.zola8787 írta:Hogyan lehet pc-n billentyűzettel tizenegyest lőni? Egyszerűen nem tudom teljesen szélre lőni a labdát.
nekem Messimessideco írta:De lehetSaviola írta:Az belépés előtt,az 1-1-nél nem lehet játékost váltani?Kummára unom Kákát. :S![]()
Beállítások, aréna mintha. Nekem Afellay a játékos
hát kéne, de világklasszis szinten csak most kezdtem el játszanidaffy írta:így nem nagy kihívás,kezd egyet legendáson valami kisebb csapattal vagy nem kell kihívás?víscaelbarca!forever írta:befejeztem az 1. szezonomat a Reallal15pontal végeztem a bajnokságban a Barca előt, 2. classicómat 0-1re nyertem meg Cr góljával
a bajnokság végi statom: 35 győzelem, 3 döntetlen, 0 verség , 121 lőtt 15 kapott gól. Cr lett a gólkirály 37 góllal2. Rooney 32 góllal
a Kupát is megnyertem. túljutottam a Barca B-n( 6-0val) a Real Zaragozán( 5-1el), a Valenciát is kivertem a kupából, 7-0ás összesítéssel majd az elődöntőben az Ath.Madridot 5-0val. Úgy hogy egészen a elődöntőig tartalékosabb csapatokkal játszottam. A döntőben 6-0-ra vertem a Barcát.
Az első szezonom világklasszis szinten elég
sima lett.
Én nem igazolgatok,csak Afellayt tettem át a Barcába és ennyi. Majd FIFA 12be megint minden a helyén lesz.Initom írta:nem tudja valaki mikor lesz patch ?
már rohadtul unom hogy át kell igazolni 300 játékost
Én a bajnokság elején mindig kikapok vagy döntetlenezek sokat, és olyankor a madrid mindig nagy elmegy. El Clasico-kat általába behúzom és a végére már nekem is 10-15 pont a különbség (valamikor 100 pont fölé is megyek)Barcaádám írta:ti is nagy pont előnnyel szoktatok bajnokságot nyerni(8-10 pont vagy annál több) ?