ozsimiki írta:Az madridiak szezonjának 85%a rajtunk fog múlni, Ligát nem kell ecsetelnem, kupában is minket kell legyőzniük majd a döntőben (mert be fognak jutni), Bl még kérdéses,h meddig jutnak,és ha jutnak, kit kapnak.
Kupadöntőben nagyon oda fogják tenni magukat, de ha hozzuk azt a precíz játékot, és nyugodtan oldjuk meg a szitukat, akkor bizony el fogjuk halászni előlük.
Ha a szezon után pedig elküldik Jose-t akkor aztán 110%ban bebizonyítják,h mennyire fogalmatlanok. Így sosem fognak elindulni felfele.
Ezt én is így látom. Múltkor azt mondtam, h ha a Madrid még1x bukik, akkor lemondhatnak a bajnoki címről. És sztem nagyjából el is dőlt a bajnokság. Abban sem vagyok biztos, h a Barca el veszít 7 pontot. Eddig összesen 4-et vesztettünk, pedig túl vagyunk a felén. Persze ez függ attól is, h mennyire lesz a Madrid, ha lesz egy nagyobb előnyünk, akkor lehet elszórakozunk majd a végén pontokat.
Én örülnék, ha a hajrára komoly előnyünk lenne, és a BL-re lehetne pihentetni a fontos embereket, és a fiatal kapnának a bajnokikon lehetőséget. De ettől még azért messze vagyunk. A 7 pont nem tűnik behozhatatlan előnynek semmikép, de szvsz ez ellen a Barca ellen ez behozhatatlan előny. Mondhatjuk, h lehet, h még a Barca is kerül hullámvölgybe, csakhogy sztem még ha a hullámvölgyünk van, akkor is képesek vagyunk hozni a meccseket. Szvsz teljes összeomlás kéne, h beelőzzön a Madrid.
Amúgy a vereség érett a Madridnak. Gyakorlatilag egész januárban a tűzzel játszanak, minden meccsen szenvednek a 3 pontért. Nemcsoda, h becsúszott egy x és egy vereség. Nem értem mi történt, szezon elején én is elhittem, h erős riválisok lehetnek, akkor azért magabiztosan győztek, magabiztos volt a védelmük, sok helyzetet alakítottak ki, tetszett amit csináltak. Az El Clasico után sem írtam volna még le őket. De amit most csinálnak, az siralmas, bár ha belegondolunk Capello óta kb. ez csinálja a Madrid.