Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
no c.
Júúúj és én kimaradtam ebből
Csatlakozom. Már tegnap akartam írni ide, de gondoltam hülyének néztek, ha egy ember ír be ide, de már MessiFannal már ketten vagyunk.MessiFan írta:Mikorra várható a videó?
Okés.kanty írta:VictorValdes19:
Ha még nincs kész a videó és nem gond akkor egy új képet linkelnék:
http://img42.imageshack.us/i/p9104077.jpg/
Köszi.![]()
Ez az El Mariachi-s nagyon jóAndris írta:Kép3
Hát aki Rosellel versenyez, felkészülhet arra, hogy nem ő nyer.Kalap1988 írta:Azért öltönyös, mert választási szórólapra készült, de sajnos 21 szavazattal lemaradtam a képviselőségről![]()
Talált.fcbarca0827 írta:18-19kanty írta:Akkor mennyi?
Ezen az oldalon én se merném azt mondani, hogy reál beállítottságú vagyokKalap1988 írta:Műszaki analfabéta, bölcsész vagyok![]()
Holnapra vagy holnaputánra lassan én is összehozok egy képet, már lefotóztam magam, csak még meg kell Gimpelni, mert rosszak a fények (meg hát akkor már egyéb szépséghibákat is kijavítok...VictorValdes19 írta: Am igen, elvileg lezártam a szavazást, mert eredetileg mára akartam megcsinálni a videjót, de pár napot tolódik, így nyugodtan lehet még jelentkezni.
Detto, nekem is az meg az utolsó tetszett csak.Puyol05 írta:Hát nálam egyértelmű, hogy melyik nyer fényévekkel. A kalózosdis cuccról egyszerűen nem tudok leszakadni, főleg erről a verzióról nem. Remélem ez a zene lesz a befutó a végén!
szerk.: második meg az enyém