Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sőt...nem az hogy nem szerettem,...tudnék mondani cifrábbat is de azt több okból nem teszemIlúvatar írta:hát én se, koma... Nem örültem mikor ide igazolt. Örültem annak, hogy elment innen.Initom írta:[
én sose szerettem
hát én se, koma... Nem örültem mikor ide igazolt. Örültem annak, hogy elment innen.Initom írta:én sose szerettemmessideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=PAcQu2YN-KI&feature=fvw
Mennyire szerették a szurkolók...
én sose szerettemmessideco írta:http://www.youtube.com/watch?v=PAcQu2YN-KI&feature=fvw
Mennyire szerették a szurkolók...
Kis gól voltlui1698 írta:Az állat.
Hihetetlen hogy fel akarják lökni és arrébb is taszítják 1 méterrel és mégis megnézni a kaput pedig nem volt 100%-ban egyensúlyban és úgy meglövi, hogy nem sokan csinálnák meg utána.LG írta:Na ezt az Ibrát bírom én nagyon, és sajnos ezt az Ibrát nem láttuk Barcelonában. Ibra távozásával sztem mindenki jól járt, mi is, hiszen jött helyette Villa akivel nagyon megy a szekér, a Milan is, hiszen messze a legjobb játékosunk, és Ibra is, mert megtalálta régi, igazi önmagát.lui1698 írta:Az állat.
Na ezt az Ibrát bírom én nagyon, és sajnos ezt az Ibrát nem láttuk Barcelonában. Ibra távozásával sztem mindenki jól járt, mi is, hiszen jött helyette Villa akivel nagyon megy a szekér, a Milan is, hiszen messze a legjobb játékosunk, és Ibra is, mert megtalálta régi, igazi önmagát.lui1698 írta:Az állat.
pontosan.... attól hogy mi nem tudunk róla azért nem hinném, hogy teljesen kibújt volna a bőréből ittInitom írta:Azt nem tudhatom,hogy volt e vele probléma... ki tudja mi van az öltözőbeSanama írta:Mikor itt volt,nagyon ritkán volt vele baj,vagy nem is volt.
Pique is imádta...
Az engem nem érdekel,hogy máshol mit csinált,csinál. Itt normális volt,ez számít.
Azt nem tudhatom,hogy volt e vele probléma... ki tudja mi van az öltözőbeSanama írta:Mikor itt volt,nagyon ritkán volt vele baj,vagy nem is volt.
Pique is imádta...
Az engem nem érdekel,hogy máshol mit csinált,csinál. Itt normális volt,ez számít.
Idióta. Most már cseppet sem érdekel h kevés pénzt kaptunk érte,fő hogy elment. Már alig várom,mikor bejelenti h visszavonul. (sajna odébb van még...)kudu írta:Zlatan "alkotott" barátságos meccsen is...
http://www.youtube.com/watch?v=EFYnSuQW ... r_embedded
Felfoghatatlan...
Ilyenkor mennyire örülök, hogy elment innen.kudu írta:Zlatan "alkotott" barátságos meccsen is...
http://www.youtube.com/watch?v=EFYnSuQW ... r_embedded
Felfoghatatlan...
gergo9 írta:A történethez hozzátartozik, hogy Ibra szezonja, bármennyire is úgy tűnik, nem volt teljesen felesleges: lőtt 21 gólt, átlagban meccsenként egyet, s így Messi mellett a csapat második leggólerősebb játékosa lett, s ha Villa idei teljesítményét felszorozzuk egy egész szezonra, láthatjuk, miért került ő csak 40 millába.
Ez meg ha nem irónia akkor nagyon durván a röhej kategóriába tartozik az egész cikk.
Andris írta:Tipikus rhynn cikk már megint.3 bekezdésnél nem is olvastam már tovább, egész egyszerűen ez már borzasztó.
Csak hogy néhányat megragadjak:
Példa a számolásban hatalmas bakira, hogy Ibra fizetésénél 15 millióval számol. WTF? Egyáltalán nem lehet tudni hogy a srácnak 9 vagy 12 v 15 v 20 millió eurós fizetése volt. Erről soha semmi megközelítőleg hiteles forrás nem adott információt, de nyilván ha maga Ibra mondaná akkor se lehetne elhinni igazán. és tekintve az összes többi játékos fizetését, én ráadásul erősen kétlem hogy ibra duplaannyiért játszott volna mint pl David Villa, akinek a szerződtetésénél volt információ (ugyanilyen kétségées szinte) a fizetésről.
Így tehát, 9 vagy 15? nem mindegy, hiába írja rhynn a cikk alján h nagyságrendileg jók az összegek, és ezért a következtetések, mert a fizetés még megközelítőleg sőt nagyságrendileg sem jó, pedig az egész számítás egyik központi adata.
Az a 6 millió is fura továbbá, amit kölcsönért kaptunk, sose hallottam róla, aztán kitudja. A jövőévi vételi árat legalább intervallummal adja meg, de 8 milliós rés meg azért elég laza, főleg hogy a korlátok se biztosak, ezzel nemlehet számolgatni igazán. Van még, szinte minden számadatba bele lehet kötni anélkül h különösebben szétcincálnám és kiforgatnám az egész írást, de most megkímélném a társaságot egyelőre.
Még tartalmi hibából is van egynéhány, de pl a 'Beckham szabály'. Számomra teljesen nyilvánvaló, hogy baromság. A legtöbb játékos szerencsére nem csak a pénzért focizik. Így pedig ha azonos szintű csapatoknál azonos fizuért játszhat, akkor baromira nem az 5-10 de akár a 15%os adókulcs különbség fog dönteni. Ahogy rhynn is írja millió+egy egyéb bevételi forrása van egy játékosnak, nem csak a klubtól kapott fizetés. Így az adó különbözetek a legtöbbek számára elhanyagolhatóak olyan tényezőkhöz képest, mint hogy melyik csapat számára a szimpatikusabb, melyik város szimpatikusabb a családja számára.. még biztos lenne fotnosabb szempont ha elgondolkoznék. Néhány százezer, de még egymillió euró se igazán számít ilyen fizetésű embereknek, ha a családjuk épp a másikat szeretné. Szerintem belátható, hogy elhanyagolható kisebbség az aki ilyen pénzügyi szempontok alapján dönt azonos csapatok és fizetések között. (nyilván ahogy rhynn, úgy én is a nagy játékosokról beszélek , Barca-Real potenciális játékosok)
amit meg a transfermarkt.de-ről ír, azt jobb ha nem is olvassátok el. főleg az a része, amit a figyelmetekbe ajánl, a játékosok árai. ilyenek nyilván nemléteznek, valaki a hasáraüt, és beír valakire egy összeget, és akkor ottvan. Ez mindaddig szép és jó, amíg a játékos gazdát nem cserél, ugyanis ilyenkor mindig bebizonyosodik hogy megközelítőleg sem lehet kiszámítani egyetlen transzfer értékét sem, tehát egy játékos árát sem lehet megbecsülni.
megjegyzem, itt a fórumunkon nem véletlenül van teljes egyetértés mellett a tiltólistán.
+3 milla az orráért. Na mind1, lényeg h ez a patkány már nincs itt!Andris írta:De az a lényeg hogy Ibra jobban elosztotta a góljait, több meccsre.....![]()
És különben is ő a magasabb, nem csoda hogy többe került.
Ezt én se igazán értem, Villa a bajnokságban 138 percenként rúg gólt, Zlatan 157 percenként rúgottTocy írta: Mjuk én se értem hogy gondolta. Villa 13 gól asszem, Ibra 21 egész évben, igaz sérült is volt. De azt írta hogy ha felszorozzuk Villáét egy egész szezonra...és akkor hogy lenne már jobb Zlatané? Nem értem a logikát
Mjuk én se értem hogy gondolta. Villa 13 gól asszem, Ibra 21 egész évben, igaz sérült is volt. De azt írta hogy ha felszorozzuk Villáét egy egész szezonra...és akkor hogy lenne már jobb Zlatané? Nem értem a logikátgergo9 írta:Villa-val való összehasonlítás a lényeg. Magyarul az eddigi teljesítménye Villa-nak jóval gyengébb mint Zlatan tavalyi egész éves teljesítménye.sjd írta: Akárhogy is nézzük, TELJESEN nem volt felesleges, attól függetlenül h bitangpusztulatul fostos szezon volt
Ami egy kiszabott nagy vicc.