Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem semmi baj nem leszbarca0417 írta:az nem okoz bajt? mert amikor le akartam törölni, azt írta hogy egyes programok nem működnek majd esetleg.
Mert amúgy én is ezt akartam.
Startbarca0417 írta:Nem tudja valaki mit kéne tennem ahhoz, hogy a fifa 10-hez ne töltsön le semmit az engedélyem nélkül a downloadmanager? Mert elcseszte a játékosok grafikáját, és már másodszor kell újraraknom, és 0-ról kezdenem mindent a játékban.
Tud valaki segíteni?
igaz, de lehet hogy spórolni akar a hellyelTalma írta: Torrentkiller: ha HD lejátszója lenne, akkor nem konvertálná.
Ryan közlegény megmentése.Talma írta:720-as méretet már megkajálja az asztali, továbbmegyek: a 23.976-os fps-t is sok asztali megkajálja. Ezen felül a pixelesedés számos dologtól kialakulhat.
Ha 2000-es bitráta felett hagyod a cuccot, vagy 2GB-nál nagyobbra méretezed, akkor valószínűnek tartom, hogy úgy is megkajálja az asztalid.
Egyébként mi ez a cucc, hogy ennyire konvertálni akarod?
Torrentkiller: ha HD lejátszója lenne, akkor nem konvertálná.
Ha jól tudom a sima asztali DVD lejátszók a 720x480nál nagyobb felbontású avikat nem viszik. (ez az original DVD méret). De ha teszem azt HD lejátszód van, akkor mehet a 720p-s méret is.Lionel85 írta:Szeretném kiírni dvd-re, asztali lejátszón szeretném nézni a filmet, annak nem tudom, hogy kell-e a febontás. Mivel ugye szimpla asztali nem viszi az .mkv-t, ezért kell avivá konvertálni.Talma írta:Attól függ. Továbbra is 720p felbontást akarsz az avival, avagy (hasraütés-szerűen például) 640x480-as felbontást?
Szeretném kiírni dvd-re, asztali lejátszón szeretném nézni a filmet, annak nem tudom, hogy kell-e a febontás. Mivel ugye szimpla asztali nem viszi az .mkv-t, ezért kell avivá konvertálni.Talma írta:Attól függ. Továbbra is 720p felbontást akarsz az avival, avagy (hasraütés-szerűen például) 640x480-as felbontást?
Alaplap GIGABYTE GA-H55-UD3H 1 db 24.562 FtSlither írta:Hmmm... Sandy Bridge lapkákat visszarendelték, mert gyártási hibásak, asszem akkor gépújítás elhalasztva.daffy írta:...
2. Nem,csak ha nagy vak vagy,és nem emelt senki előtted.barca6 írta:3kérdésem lenne a pokerrel kapcsolatban(tudom h nem ez az a topic,de itt sztem hamarabb vélaszt kapok)
Most kezdtem nemrég,de ez a 3 dolog nem világos még:
2.A flop előtt mikor lehet passzolni?ha kis vak vagy?
3. a vakok 10és 20.Tartom a 20at, a másik pedig emel 60al. Nekem ilyenkor a 60anat kell tartanom vagy elég betennem azt a 40et?
És ha ráakarok emelni akkor 60nál többel,vagy lehet kevessebel is.
Köszönöm annak aki megválaszolja és eloszlatja a kétségeimet.
1. miért osztanátok? csak 4 szín van a boardon, amúgy az nem flop, a flop az az első 3 lap.barca6 írta:3kérdésem lenne a pokerrel kapcsolatban(tudom h nem ez az a topic,de itt sztem hamarabb vélaszt kapok)
Most kezdtem nemrég,de ez a 3 dolog nem világos még:
1. Pl: nekem 3as pikkem és 7es treffem van,a másik játékosnak pl:4es káró és 5ös treff.A flop pedig: treff A 6 Q 2 és kőr 4.
Ilyenkor kinek van magasabb szine?Csak azért mert ott az ász..
Eddig ugy tudtam ,hogy én vinném a 7essel.De az A magasabb így ketté osztjuk a potot?Vagy a kézben lévő lapok számitanak ilyenkor is?
2.A flop előtt mikor lehet passzolni?ha kis vak vagy?
3. a vakok 10és 20.Tartom a 20at, a másik pedig emel 60al. Nekem ilyenkor a 60anat kell tartanom vagy elég betennem azt a 40et?
És ha ráakarok emelni akkor 60nál többel,vagy lehet kevessebel is.
Utolso:az emelést először tartani kell és aztán emelni?Nem ugye?
Köszönöm annak aki megválaszolja és eloszlatja a kétségeimet.
én maximálisan meg vagyok elégedve a cuccal,emellett sokan is javasolták. ha valamiben nem vagy biztos,akkor itt tudsz érdeklődni,ők biztosan értenek hozzáSlither írta:Köszi a tippet.daffy írta:...![]()
A házakat nem ismerem annyira, így csak ráböktem az első olyanra, amelyiknek van beépített ventilátorra. Így akkor ez a Cooler Master lesz +2.5K-ért.
Köszi a tippet.daffy írta:...
nekem intel hűtőm van és semmi gond vele. ha javaslatot elfogadsz,nézz körül coolermaster házaknál. nekem rc-335van és nagyon-nagyon jó. elöl,hátul "lyukacsos" a ház,természetesen porvédő habos izé van benne. nagyon jól szellőzik,elöl van egy venti hely,amely csak a házat hivatott hűteni,illetve hátul gyárilag van a házban egy 12cm-es hűtőventi. ha előre is teszel,mint a porszívó... ha radiátoron tartanád a házat(Slither írta:A képből látszik hogy az első az notebook RAM.
Már egy ideje gondolkozom egy gépújításon, és most egy ilyet néztem ki magamnak:
1. ASUS TA-9L1 táp nélküli ATX ház 8 815 Ft
2. Corsair PSU-500CX 500W tápegység 15 990 Ft
3. Gigabyte GA-P67A-UD3 alaplap 29 010 Ft
4. Intel Core Socket 1155 i5-2500 proci 55 865 Ft
5. Kingmax 2x2GB 1333MHz DDR3 RAM 9 010 Ft
6. Samsung 1TB 3.5" HD103SJ SATAII 14 050 Ft
7. Gigabyte GV-R567OC-1GI HD5670 23 855 Ft
8. LG GH22NS50RBBB SATA DVD író 4 395 Ft
Összesen: 160 990 Ft
Kérdés: az alap hűtőventilátor amit a procihoz adnak az mennyire megbízható? Milyen tapasztalatotok van az Intel hűtőivel kapcsolatban?
Mit lenne érdemes kicserélni ezek közül hogy árban ne növekedjen a cucc, de teljesítményben/megbízhatóságban javuljon?