Se az Ipswichben nem ment neki, de még a Galatánál sem.noname írta:Talán majd megy valamire spanyolhonban. Az már bebizonyosodott h az angol bajnokságban nincs maradása. Tény h túlzottan lehetőséget se kapott, de ezt is magának köszönheti. Remélem a Racing tisztában van vele h mekkora tehetséget szereztek meg fél évre. Rendszeresen játszatni kell. Ha nincs is formában, nem is játszott mostanában sokat, ráadásul problémás, kis túlzással akkor is szorult bele annyit tehetség mint az egész racingba. Őszintén szólva eléggé hidegen hagy h sikeres lesz-e, hiszen leírta magát, van egy olyan érzésem h nem lesz az. Túl ostoba. Egyszerűen nem tudják komolyan venni sehol, nem is csoda, aki kezdőtagságot követelt 18 évesen az Aranylabdás Ronaldinho helyén, azt én se venném komolyan.bence-barca írta:Csak most láttam, h Givonnai dos Santos kölcsönbe a Santanderbe ment. Nem nagyon jött be neki a Tottenham...
Eddig akárhol játszott, mindig becsődölt. Ezért nem is tartom akkor nagy tehetségnek. Ha legalább egy fikarcnyi tehetsége lenne, azért a kb. 4 csapatából egyben biztosan tudott volna bizonyítani, minimum egy fél évet. De olyan nincs, hogy bárhova megy, aztán elkullog onnan...
Ronaldinho utódnak lett kikiáltva anno, de a mai bulizós Ronaldinhónak inkább lehetne utódja a mentalitását nézve... Giovani dos Santosból már nem lesz semmi szerintem. Elkapkodta.