2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nézd kicsiember, ha tartják magukat odaát a főnökök ehhez, itt feljebb, akkor elvileg annyi neked.www.madridista.hu írta:Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy az Eurobarca-val történt megállapodás szerint a két szurkolói honlapon történő "rendbontások" tulajdonosait közösen, mindkét fórumról kizárjuk!!
akkor mit keresel még itt??madridista_23 írta:Azt hiszitek onnan ki tiltanak?
Jól elnéztétek [auto_cenzúra] barcások! Innan meg nem érdekel...
Morminho írta:most aztán jól visszaadtad! Gratulálok! saját magaddál baxtál ki, nem velünkmadridista_23 írta:retmen vagyok hülye gyerek!
Csak azért jöttem hogy viszadadtam amit ti csináltok
ott...![]()
most aztán jól visszaadtad! Gratulálok! saját magaddál baxtál ki, nem velünkmadridista_23 írta:retmen vagyok hülye gyerek!
Csak azért jöttem hogy viszadadtam amit ti csináltok
ott...
Szégyellem magam helyetted ismadridista_23 írta:Szevasztok szaremberek!
Retmen vagyok csak nem a saját nevemmel! Nem akartam ilyen büdös redves kedves [auto_cenzúra] fórumon regisztrálni csak gratulálni szeretnék a redves [auto_cenzúra] csapatotokhoz retkek!
de kemény vagy csoki! ezért a két hsz-ért mind2 oldalról repülsz. Jól kicsesztél magaddall! Hatalmas iq-d van, nem mondom!madridista_23 írta:Mi a bajod szarfejű? Pof kell?
Nem mi kezdtük!REAL MADRID=AZ ÉLET írta:istenem,néhány Madridista...![]()
![]()
fejezzétek már be![]()
![]()
ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell veszekedni 2 csapat szúrkolótáborának...![]()
tény, hogy ősi rivális a 2 csapat, de akkor is...![]()
csak azért nem törlöm, hogy legyen bizonyíték:)madridista_23 írta:Mi a bajod szarfejű? Pof kell?
Nem. Ti vagytok azok akiknek akkor a pofátok, h nem is vezsitek észre, h a bírók eddig a ti seggeteket nyalták! Pizsamaosztás...Robinho_10 írta:Nem mi vagyunk azok,akiknek még a kiállítás és a tizenegyes is kevés a győzelemhez.Zsolti írta: nem mi tehetünk,hogy akkora nullák vagytok elől,
na ebből tiltás lesz mind2 oldalonmadridista_23 írta:Szevasztok szaremberek!
Retmen vagyok csak nem a saját nevemmel! Nem akartam ilyen büdös redves kedves [auto_cenzúra] fórumon regisztrálni csak gratulálni szeretnék a redves [auto_cenzúra] csapatotokhoz retkek!
hát nekem nem kel olyanhoz járnom,mert én nem hangozatom úton-útfélen azt a hülyeségemet,hgoy a bírók nyalják a csapatom farát......egy pár madridossal ellentétben(nem rád gondoltam)...hanem erre a ropimenre,meg a blekk prísztre.Raulito írta:Rajtad is segített?Zsolti írta:hát tudok egy jó orvost![]()
sorry
![]()
![]()
Rajtad is segített?Zsolti írta:hát tudok egy jó orvost