Gerard Piqué
Itt el is felejtettem a Feliz cumple-t kívánni! Mindegy, kívántam már neki boldogat a Facebook oldalán. 
Ezt írta a köszöntésekre: "Moltes gràcies a tots! Muchas gracias a todos! Thanks to everyone! Me llena de felicidad ver que tanta gente se acordó! 24 años..."

Ezt írta a köszöntésekre: "Moltes gràcies a tots! Muchas gracias a todos! Thanks to everyone! Me llena de felicidad ver que tanta gente se acordó! 24 años..."
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Boldogat erre a pár percre is Piquének! 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Bogci
- Jugador del Barça
A nap vége felé én is ideértem.
Sok Boldog Szülinapot Piquének
A Barca mókamestere és legjobb párosa Puyollal hátul a védelemben!!!
Minimum egy innen visszavonulást kívánok még Neki
Sok Boldog Szülinapot Piquének

A Barca mókamestere és legjobb párosa Puyollal hátul a védelemben!!!

Minimum egy innen visszavonulást kívánok még Neki

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
- Messithebest
- Director del Fútbol
Bulldog birthdayt a szép párnakPavel írta:Boldog szülinapot!
Amúgy Shakira-nak is ma van.
Majd együtt megünneplik.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Isten éltesse Piquét! Kívánom hogy még sokáig tudja tartani ezt szintet, természetesen Barca mezben! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bódogságosat a Poéngyárosnak!
10 év múlva ugyanitt 

Boldogat Piqué 
örülök hogy anno aprópénzért megvettük....tán pep és a stáb eddigi legnagyobb húzása....

örülök hogy anno aprópénzért megvettük....tán pep és a stáb eddigi legnagyobb húzása....
Abi & Tito
- ab1daL
- Director del Fútbol
Boldogat Gerard! Remélem még hosszú évekig kápráztat el játékával, és nevettet meg minket különböző csínytevéseivel!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Isten éltesse Piquenbauert!
A világ egyik legjobb védőjének tartom és remélem, hogy még legalább 10 évig szolgálni fogja a Barcát, de inkább karrierje végéig.
Bár én a mostani játékosok közül mindenkit karrierje végéig szeretném látni a Barcában de szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
A világ egyik legjobb védőjének tartom és remélem, hogy még legalább 10 évig szolgálni fogja a Barcát, de inkább karrierje végéig.
Bár én a mostani játékosok közül mindenkit karrierje végéig szeretném látni a Barcában de szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Boldog Szülinapot Piqué!

Boldogat koma 

Jah, én is néztem amikor megláttam a nap képénél.palesz77 írta:Köszi szépen. Mekkora arc a csaj amúgy...Rakka írta: "Piqué, én nem vagyok Shakira, de táncolom a waka wakát. Kérlek, akarom a pólódat"
Bocsi ha nem túl pontos (a lényeg ez), egy pici fordító is kellett hozzá![]()

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Köszi szépen. Mekkora arc a csaj amúgy...Rakka írta: "Piqué, én nem vagyok Shakira, de táncolom a waka wakát. Kérlek, akarom a pólódat"
Bocsi ha nem túl pontos (a lényeg ez), egy pici fordító is kellett hozzá![]()

"Piqué, én nem vagyok Shakira, de táncolom a waka wakát. Kérlek, akarom a pólódat"palesz77 írta:Bocs ha már máshol kérdezték, de nem találtam sehol. A nap képén mit írt ki a csaj Piquének? A Shakira szót értem csak...
Bocsi ha nem túl pontos (a lényeg ez), egy pici fordító is kellett hozzá