Kalap1988 írta:....
Mavs minden évben PO-ra kifullad, Heat ellen is 2006ban művészet volt elbukni a döntőt!Kicsit a város sajátossága minden major sportra elmondható szinte, hogy nagyon jó játékosok vannak, de a sikerek elmaradnak!Akár a Stars, Cowboys, s Mavs!
Meglátjuk nyugat nagyon érdekes számomra, mert a Spurs nagyon fut, de a Lakers meg tipikus PO csapat, s akkor még ott van a Mavs meg Jazz, s Thunder!A meccset még nem láttam, s most nem is tudom megnézni!
Rondora csak annyit írnék, hogy felháborítóan dobja a büntiket!!!!50% környékén egy irányító...és sok az eladott labdája!Én ha stabilan hozna 10-15 pontot akkor pontokban is segítene, de amíg nem megy a közép távoli, s a büntető, addig.....Hiába tör be, mert leütik a büntiket meg kihagyja, perimeteren, meg senki nem védekezik rajta, mert nem tudja bedobni!Rodno erős túlzással, csak lerohanáskor eredményes mezőnyből!
Akit még kiemelnék "negatívan" az Robinson, most már egyre több helyen olvasom cserélné akarjuk!Most egy picit össze is szedte magát az utóbbi pár meccsen!Katasztrofális néha a tripla mutatója, s csak shoot shoot....pedig nagyon kellene egy jó Robinson a PO-ban, mert olyan impulzust tud adni a csapatnak, hogy hihetetlen, s egy Heatet pl a padok elleni csatában kell megverni!
Én szeretem Nate-t, de én meg azért üvölteném le a fejét, amikor pályán van megáll az "élet", nem folyik a labda, csak Robinson 1-1-se megy és dobóedzése!Ha behozzák kettesbe, akkor meg megáll a sarokba, s onnan shoot!Pedig van a srácban!
De majd jön West lassan, s lesz egy kis játék is a pdatól