2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://www.facebook.com/pages/GIVE-ME-5 ... 1588565202blaugrana!? írta:volt hirdetve hogy lehet rendelni az el clasicora készült polót valaki belinkelné nekem hogy hoan lehet?
Arra hivatkoznak,hogyha közben meggondolod magad,és nem veszed át az árut akkor bukják a utánvét díját.Ami ugyan igaz,de ő visszakapja a cuccot a postától(eladhatja másnak),és neked meg ad egy negatív értékelést a vaterán.Lionel85 írta:Köszönöm a választ. Ez miben lehet fájó az eladónak, hogy némelyik nem megy bele?
De azok hogy tudnak inkognitóban maradni? És hogyhogy nem érdeklődnek más népek felé? És amikor meglátnak egy ilyen helikopter fényképezni mit gondolhatnak? Tudják egyáltalán, hogy van egy fejlettebb világ is odakint? Vagy nem is tudnak róla, vagy csak nem akarnak?Leomessi14 írta:Erdekesmessideco írta:http://www.origo.hu/tudomany/20110201-v ... iaban.html
Hopsz... Rossz linket másoltam be...![]()
Ez olyan, mintha az Apocalypto lenne....Szerintem meg sok ilyen torzs van a vilagon....De mi koze van ennek a bolygokhoz?
Köszönöm a választ. Ez miben lehet fájó az eladónak, hogy némelyik nem megy bele?Tim írta:Nagyjából igen. Ha például veszel tőlem egy mezt 3000 ft-ért,akkor lesétálokLionel85 írta:Ez az utánvétel mit is jelent, mert nem értem.Tehát átveszem az árut és akkor fizetek?
a postára feladom a címedre utánvétes csomagként(ha jól emlékszem ez most 800 ft). A postás kiviszi a címedre és ha fizetsz 3800 ft-ot akkor átveheted.Én megkapom a vételárat a postától,és mindenki jól járt.
Futárszolgálattal ugyanígy működik,csak ott kicsit magasabbak a díjak.
Erdekesmessideco írta:http://www.origo.hu/tudomany/20110201-v ... iaban.html
Hopsz... Rossz linket másoltam be...![]()
Ez olyan, mintha az Apocalypto lenne....
Ez mekkora! A 21. században is van ilyen? Nem lehet könnyű életük. De talán boldogabb, mint egyes civilizált népé!messideco írta:http://www.origo.hu/tudomany/20110201-v ... iaban.html
Exobolygók. Lehet, hogy van életre alkalmas bolygó a világűrben?
Nagyjából igen. Ha például veszel tőlem egy mezt 3000 ft-ért,akkor lesétálokLionel85 írta:Ez az utánvétel mit is jelent, mert nem értem.Tehát átveszem az árut és akkor fizetek?
Engedi?szajko írta:Csak kicsit parás,de inkább lövesd,mert lehet,hogy el fog fertőzödni -mondjuk erre 5-10% esély van,de ki tudja-. 2000Ft-ot kibírsz szerintem. Muterodat nem igazán fogja érdekelni szerintem,ha már az éjszakai életet ennyire engedi...Victor_Valdes írta:Mennyire veszélyes, ha háznál csináltatom?
Anyámat meggyőzni... na az még érdekes menet lesz.![]()
Csak kicsit parás,de inkább lövesd,mert lehet,hogy el fog fertőzödni -mondjuk erre 5-10% esély van,de ki tudja-. 2000Ft-ot kibírsz szerintem. Muterodat nem igazán fogja érdekelni szerintem,ha már az éjszakai életet ennyire engedi...Victor_Valdes írta:Mennyire veszélyes, ha háznál csináltatom?
Anyámat meggyőzni... na az még érdekes menet lesz.
Nekem is nagyon hasonló van.Victor_Valdes írta:Igen, azt jelenti.
szerk.:
http://www.extremesilver.hu/ekszer/ezus ... l/EEE-0154
vélemény?
Ez az utánvétel mit is jelent, mert nem értem.Tim írta:Jól mondja Bányász koma! Bár azért mint a példa is mutatja,bele lehet futniBányász írta: Szerintem rendelhetsz bátran vateráról.Csak nézd meg az eladó értékeléseit.Ha senki sem csalódott abban amit kapott akkor sztem Te sem fogsz.
gazemberekbe is. A magam részéről nagyobb értékű műszaki cikknél mindenképp ragaszkodnék a személyes átvételhez. Illetve amit biztosan kihagyok,az a verzió mikor azt írják hogy az áru külföldön van,utald a pénzt,aztán két-három hét múlva megkapod. Bocs,de így én is megtudom rendelni. A másik ami fölött nem tudok napirendre térni az"utánvéttel nem küldöm" kitétel.Nem tudom miért pánikolnak ennyire tőle,legrosszabb esetben bukik párszáz forintot,de visszakapja a cuccot ha nem veszik át.
Én meg ugyebár csak akkor jutok hozzá,ha fizetek a postán.
Iszonyatosan kicsinyesek tudnak lenni az eladók néha.
Jól mondja Bányász koma! Bár azért mint a példa is mutatja,bele lehet futniBányász írta: Szerintem rendelhetsz bátran vateráról.Csak nézd meg az eladó értékeléseit.Ha senki sem csalódott abban amit kapott akkor sztem Te sem fogsz.
Én is így gondoltam, csak a balba.Victor_Valdes írta:És inkább lövesd,az a tuti.
Én is így gondoltam, csak a balba.szajko írta:Nekem 8 éves korom óta van,de csakis a bal fülemben. Ha mindkét füledben van az már gáz,de ha csak a balban,akkor nem.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Véleményt kérnék róla, hogy mit szóltok hozzá ha egy fiúnak fülbevalója van?
És, hogy vennétek rá muterotok, hogy belemenjen?
És inkább lövesd,az a tuti.
Figyu. Elton Johnnak is van, majd ő kilöveti a füled, utána pedig beszappanoz.Victor_Valdes írta:Igen, én is arra gondoltam, hogy ha már meg van úgy sem tud mit kezdeni vele.![]()
másik kérdés, bízzak meg egy kedves és szép hölgyben, aki haveromnak is csinálta, vagy inkább menjek el kilövetni 2000 ft-ért?
Nekem 8 éves korom óta van,de csakis a bal fülemben. Ha mindkét füledben van az már gáz,de ha csak a balban,akkor nem.Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!
Ha nem halt bele a haverod akkor menjél oda és akkor ingyé' megvan.Victor_Valdes írta:Igen, én is arra gondoltam, hogy ha már meg van úgy sem tud mit kezdeni vele.![]()
másik kérdés, bízzak meg egy kedves és szép hölgyben, aki haveromnak is csinálta, vagy inkább menjek el kilövetni 2000 ft-ért?
Victor_Valdes írta:Fiuk, lányok!