Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Isten akarta így!FCB.Gabesz írta:Minden héten előfordult,hogy elírom a szelvényt,és most is...egyszerűen nem igaz h ennyire kancsal vagyok
Stoke sunderland H (e helyett a city WBAát akratam,a stoke mellesleg már 1:0ra [auto_cenzúra],csodás..)
tote-Bolton H
Wolver-Manu V
Nagy MU-fan létemre én inkább a Cityt mondanám biztosabbnak. Elég meglepetés csapat ez a Wolves, és otthon nem is gyengék ellenben a United nem játszik jól idegenben általában. A Citynek meg muszáj már nyerniük. Vagy 3 forduló óta bukdácsolnak.levproff írta:Értem, már én is lebeszéltem magam róla. De azért simán tehető, azért nem gyenge a PSV otthon.Fernando írta:Én semmiképp se raknám meg őket hendivel, annyira nem gyenge a Den Haag, többek közt idegenben verték az Ajaxot és a múltkori fordulóban 5-1-re gyalázták vendégként az Excelsiort.
Szerinted ma melyik a "biztosabb"? City vagy MU?
Azért érdeklődöm ennyire, mert ma mindent vagy semmit alapon rakok egy szelvényt a netes számlámon.
Értem, már én is lebeszéltem magam róla. De azért simán tehető, azért nem gyenge a PSV otthon.Fernando írta:Én semmiképp se raknám meg őket hendivel, annyira nem gyenge a Den Haag, többek közt idegenben verték az Ajaxot és a múltkori fordulóban 5-1-re gyalázták vendégként az Excelsiort.
Gratulálok, hogy ezúttal 2 meccsen buktál 1 helyett.levproff írta:El sem hiszem..nem tudom hány hét óta végre két meccsen ment a szelvényem. Mérhetetlenül boldog vagyok.Érzem, hogy ez valaminek a kezdete.
[auto_cenzúra] nagy mák lett volna,ha bejött volna..Fernando írta:Mai:
Dortmund vs. Schalke D 3.40 (0-0)
*(0-1)Bursaspor vs. Sivasspor D 3.55 (2-1)
Coleraine vs. Lusburn V (85' 0-2) 2.75
AGOVV vs. Tesltar H 1.75 (2-3)...
Odds: 58
Pl.: Barcelona - Atl. Madrid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.25FCB.Gabesz írta:pedig nálam az a legtutibb,ha lenne lehetőség 3mal is megtenném őket,mármint 3góllal nyernek.