Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Otthon nem szokott túl nagy gondot jelenteni az Atma. Az utóbbi években nem egyszer küldtük őket egy 6ossal haza. Idegenben már más, de az most nem fontos.Barcaman14 írta:Jó meccsnek nézünk elébe. Nagyon szeretem az Atma elleni derbiket, főleg otthon. Általában ezeken a meccseken maximálisan pörgünk, és az tudjuk mit jelent.Ettől függetlenül azért helyén kell kezelni őket, mert képesek egy-két villanással is meccset nyerni, legyenek akármilyen rossz fromában is.
A kezdő sztem egyértelmű. Bízom benne hogy Messi ismét a legjobb arcát fogja mutatni a mezőnyben is.
Már nagyon várom a meccset!![]()
Visca el Barca
Szerintem egy kicsi medve és amikor kikapnak, csak annyit mondanak saját szurkolóiknak: bocs.messideco írta:Azért ne igyunk ennyire előre a medve bőrére. Az Atletico veszélyes medve, talán grizzly vagy jegesmedve
Öhm...sztem márciusban még nem lesz koronázás, mivel nincs vége a bajnokságnak. És ha a bajnokságot akarjuk megnyerni, ahhoz nincs sok köze se a MU-nak se a Chelseanek. ( feltételezem, hogy őket szeretted volna írni )samy85 írta:Szerintem mindengy is hogy ki az ellenfél ha a bajnokságot meg akarjuk nyerni,akkor be kell húzni (pláne hazai pályán) a meccseket! Lehet az ellenfél az atlM. a Real, A man U. Vagy a CHE. Nyerni kell!!
Csak így érhetjük el hoigy a Március hónapban Megkoronáztassék a Blaugrana!!!
De csak idegenben! Tavaly 5-2, előtte 6-1, előtte 3-0.messideco írta:Nem számítok nagy győzelemre, a vereség is benne van a pakliban. Az Atletico jó pár éve szezononként egyszer megveri a Barcát,
Igen,én is ezt akartam írni,mert így csak 3-1 lenneRewolution5 írta:Messi, Pedro 2 ...valahogy nemül ez nekem..Messithebest írta:
Tipp: 4-1
G.: Agüero,Messi,Pedro2elegánsabb a Messi2 Pedro2
Messi, Pedro 2 ...valahogy nemül ez nekem..Messithebest írta:
Tipp: 4-1
G.: Agüero,Messi,Pedro2