Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért volt, mert eddig privát volt a bajnokság, de mostmár publikus. Próbáld meg újra, sikerülni fog!FtcSikiHun írta:Csatlakoznék, de nem engedi. Legalábbis nem mutatja sehol sem, hogy üres hely, vagy hogy csatlakozhatnékMichaaBee írta:1 helyre várunk valakit az Eurobarca ifibajnokságban! Hétfőn van sorsolás, vasárnap estig meg kell lennie a 6 csapatnak (jelenleg 5-en vagyunk).
Természetesen.forlán10 írta:Még be lehet lépni? És mi a bajnokság neve?MichaaBee írta:1 helyre várunk valakit az Eurobarca ifibajnokságban! Hétfőn van sorsolás, vasárnap estig meg kell lennie a 6 csapatnak (jelenleg 5-en vagyunk).
eddig mindig a 37 éves védett, de a múlt héten még jó volt a formája, remek a védése és középszerű a pontrúgása, úgyhogy nem lenne ideális őket összehasonlítani. Meg azt hiszem a 19 évesnek meg rosszabb volt a formája meg az erőnléte, mint most.barcaloki írta:nézd meg az előző meccsek alapján, ki játszik több csillagot ebben a formában és azt tedd be
Még be lehet lépni? És mi a bajnokság neve?MichaaBee írta:1 helyre várunk valakit az Eurobarca ifibajnokságban! Hétfőn van sorsolás, vasárnap estig meg kell lennie a 6 csapatnak (jelenleg 5-en vagyunk).
Csatlakoznék, de nem engedi. Legalábbis nem mutatja sehol sem, hogy üres hely, vagy hogy csatlakozhatnékMichaaBee írta:1 helyre várunk valakit az Eurobarca ifibajnokságban! Hétfőn van sorsolás, vasárnap estig meg kell lennie a 6 csapatnak (jelenleg 5-en vagyunk).
Hogy érted, hogy elfárad? Tudnál példát mondani?MichaaBee írta:streho87 írta:srácok tudja esetleg valaki, hogy miért lehet az, hogy a csapat "elfárad" az idény második felére? lehet esetleg köze hogy sok játékos játszik az edzőmeccseken is?
Hogy érted, hogy elfárad? Tudnál példát mondani?streho87 írta:srácok tudja esetleg valaki, hogy miért lehet az, hogy a csapat "elfárad" az idény második felére? lehet esetleg köze hogy sok játékos játszik az edzőmeccseken is?
Megvagyok a kosárlabdával, de én inkább HT-ra szeretnék toborozni afrikai/arab menedzsereket.Ronaldinho&Barca írta:Meg is válaszoltad a kérdést.A föld, ha nem minden, de majdnem mindegyik országa jelen van, elég szép számmal a játékban. Nemrég csatlakozott Lebanon és Szingapúr is. Majdnem mindegyik afrikai és ősi kontinens országai játszanak.
Ajánlani tudom, ha szereted a kosárlabdát, én már 2008 óta tolom..
Meg is válaszoltad a kérdést.MichaaBee írta: És abban játszanak arabok/afrikaiak/latinamerikaiak?![]()
szerk.: managerzone-on fent van valaki?
Barna Hetesi, most igazoltam a Diósgyőr FC-be. Eddig két pesti csapatban voltam, kb 3 hetente lépegettem be, az elmúlt ca. 2 hétben nem volt csapatom.Puyol05 írta:Amúgy mi a playád neve, és melyik csapatban játszol? Persze csak ha nem titok.
Foci: sokker.orgMichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
Nem, nincs semmilyen külföldi ismerősöm, csak magyarok. Ebből szerintem le tudod szűrni, hogy melyik csapatban játszok.MichaaBee írta: Ott vagyok én is, de nem tolom valami nagyon komolyan.Nincs ott véletlenül arab/afrikai ismerősöd?
![]()
Nekem a powerplaymanageren van jégkorong csapatom.MichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()
Online Football Manager - http://www.focimanager.com/MichaaBee írta:Játszik valaki innen másik netes focis játékkal, vagy másmilyen sportos menedzserjátékkal? Ha igen, feltétlenül szóljon.![]()