Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hiszem el!Barcaman14 írta: Maritimo-Braga V 2,40
Caen-Lorient V 3,10
Hoffenheim-K'Lautern H 1,75
Vitesse-Feyenoord V 2,75
200ft7160ft
De nagy vagyok, most jöttem rá, hogy nem is a Rangers - Celticet vettem ki, hanem a Parma - Fiorentinat.fcbarca0827 írta:Hinnye!fcbarca0827 írta: Szombárnapra egy vaddisznó:
Aston Villa - Fulham D (2:2)
Cagliari - Juventus V (1:3)
Auxerre - Lille D
Rangers - Celtic DTúléltem az első napot.
Ilyen se volt még vaddisznóval.
nálam már nem egyszer volt,és a legidegesítőbb,amikor bejönnek azok meccsek amik inkább neccesebbek,és a 90+ percbe lőne gólt,és akkor az utolsó meccs megy el,így volt ez ma is, 2is úgy jött h 90+ percbe lőttek gólt,persze a manunak pont msot kell kikapni a full utolsó wolver ellen.hát elmehetnek kukutyimba....a münchennel együtt.fcbarca0827 írta:Hinnye!fcbarca0827 írta: Szombárnapra egy vaddisznó:
Auxerre - Lille D
Rangers - Celtic DTúléltem az első napot.
Ilyen se volt még vaddisznóval.
Egy meccsre vagyok a győzelemtől! ha ezt elszúrja a Feyenoord!Barcaman14 írta: Maritimo-Braga V 2,40
Caen-Lorient V 3,10
Hoffenheim-K'Lautern H 1,75
Vitesse-Feyenoord V 2,75
200ft7160ft
Hinnye!fcbarca0827 írta: Szombárnapra egy vaddisznó:
Auxerre - Lille D
Rangers - Celtic D
A Manchester City hozta a kötelezőt, még az általam tervezett hendivel is hozták volna a mérkőzést, Tevez intézkedett gólok terénvarnagykrisztian írta:Végül ezt tettem meg:varnagykrisztian írta:A másik egyenlőre "tervezett" szelóm hétvégére:
(0-1) Manchester City - West Bromwich H 2,13
Ath. Bilbao - Sp. Gijón H 1.62
(0-1) Villarreal - Levante H 1.68
(0-1) Barcelona - Atl. Madrid H 1.42
Chelsea - Liverpool H 1.57
Porto - Rio Ave H 1.13
800 HUF11685 HUF
A Porto-nak kötelező behúznia a Rio Ave elleni mérkőzést, utolsó öt bajnokiját megnyerte míg ellenfele az utolsó négyet elbukta.A Chelsea megerősítette támadósorát a "kölyök" Torres-el, igaz a Pool is Suárez-el de a kékek egy góllal csak jobbak mint riválisuk.A Barcelona az utolsó három bajnokiját egyaránt három góllal nyerte.A Villarreal-nak csak nem jelent gondot kettővel legyűrnie a La Liga 18. helyén portyázó Levante-t.A "sárga tengeralattjáró" legénysége megnyerte az utolsó három bajnokiját.Az Athletic lehet a szelóm egyik fekete báránya de bízok a piros-fehérekben mert gondolom szeretnék tartani Európa Ligás helyüket és ők is jó formát mutatnak utolsó három bajnokijukon.A másik fekete bárány aki már hetek óta szivat de én nem is tudom miért de kitartok mellettük az a Manchester City, utolsó három hazai meccsüket ők is behúzták, remélem Tevez intézi a két gólos külömbséget.
Manchester City - West Bromwich H 1,42
Ath. Bilbao - Sp. Gijón H 1.62
Villarreal - Levante H 1.24
Barcelona - Atl. Madrid H 1.14
Internazionale-Roma H 1,94
Chelsea - Liverpool H 1.57
Porto - Rio Ave H 1.13
800 HUF8955 HUF
Javul a helyzetem: Almeria 3 - 2 Espanyol pls még legalább 2tőt...daffy írta:meglepne,ha bejönne,de sok sikert. az espanyol nem áll jól,holnap pedig a chelsea elkeni a poolt.tothmark írta:Mai:
Wolverhampton - Manchester Utd V
Udinese - Sampdoria H
Ath. Bilbao - Sp. Gijón H
Almería - Espanyol V (félidő 3-1 az Almerianak...)
Villarreal - Levante H
Barcelona - Atl. Madrid H egyértelműen!
eredő: 12,5x
Holnapra:
Genoa - Milan V
Internazionale - Roma H
Chelsea - Liverpool D
Valencia - Hercules H
eredő: 17x
Vélemény?
meglepne,ha bejönne,de sok sikert. az espanyol nem áll jól,holnap pedig a chelsea elkeni a poolt.tothmark írta:Mai:
Wolverhampton - Manchester Utd V
Udinese - Sampdoria H
Ath. Bilbao - Sp. Gijón H
Almería - Espanyol V (félidő 3-1 az Almerianak...)
Villarreal - Levante H
Barcelona - Atl. Madrid H egyértelműen!
eredő: 12,5x
Holnapra:
Genoa - Milan V
Internazionale - Roma H
Chelsea - Liverpool D
Valencia - Hercules H
eredő: 17x
Vélemény?
Bírónak köszönd...faithnomore írta:köszönöm Arsenal, ti sose fogtok bajnokok lenni amíg ilyeneket csináltok.... többet nem fogadok erre a kamu bandára
pedig egyetlen meccs kellett volna és 3005500
Na jól van, akkor, már nem vagyok egyedül ezzel az állításommal.FCB.Gabesz írta:marha nagy poén
Dehogynincs.messideco írta:De még nincs vége
marha nagy poénfcbarca0827 írta:0:2-ről fordít a Köln a Bayern ellen.Hatalmas poén.