Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
A BL sorsolástól (na persze ahhoz ott kell lenni...) függ. Egyébként a kérdésre válaszolva 50%Kingpin84 írta:Sziasztok!
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy az Espanyol elleni bajnoki meccs vasárnapra (05.08.) essen, ahogy az eseménynaptárban szerepel? Azon a héten remélhetőleg BL elődöntőt játsszunk, rákövetkező héten pedig hétközi idegenbeli meccs lesz + Depor elleni hazai bajnoki. Előre is köszi a válaszokat!
Üdv: Kingpin
Tunce3y írta:Sziasztok!
Február 17.-én utazunk barátaimmal Barcelonába.A Bilbao elleni meccset nézzük meg 20.-án.
Lenne egy-két kérdésem biztos ami biztos.
1.A Barcelona Mar Hostelban van a foglalásom.Már két hete lefoglaltam,vissza is küldtek egy vissza igazoló e-mailt,de a pénzt még nem vonták le a kártyámról!?!
2.Nem egymás mellé kaptam a jegyeket.Ezt helyszínen el lehet valahogy intézni?
3.Milyen látványosságokat érdemes megnézni?
4.A nagycsapat edzései vagy az utánpótlás csapatok meccsei megtekinthetők?
5.A wizziar repülőjegyet és a ServiCaixa belépőket mikor és hogyan lehet átvenni?
6.Hallottam már Barcelona Cardról,Travel Cardról,T10-ről.Melyiket érdemes megvenni?Egy hetet leszünk kint.
Válaszaitokat előre is köszönjük!!!
vs Espanol nem a bajnokavatás miatt kiemelt, hanem azért mert a real mandril után a második "szerelmünk". Legalábbis kettőnknek, akik utazunk.marika66 írta:Szia Mindenkinek! Én egy 45 éves "tudatlan". Nő vagyok. Itt olyan sok okosságot látok, hogy segítséget kérek Töletek! Szeretném a férjemet meglepni egy mérkőzéssel a szülinapjára. A május 15-i Deportivót néztem ki, mert úgy gondoltam az esetleg bajnok avató lehet. De itt mindenki az Espanyol elleni mérkőzést emlegeti az esetleges bajnok avatónak, és sokan arra a mérkőzésre készültök. Valamit nem jól gondolok? Örülnék, ha válaszolna valaki. Köszi.
1 sör a meccs előtt/ után?haze71 írta:Az ár napról napra változik...barca 1986 írta:lusthansa: 50 e ft/fő
május 7-10
fejenként 8 kg kézipoggyász és 20 kg-os bőrönd
oda: milánói átszállás, vissza müncheni
Mi 6-án megyünk, 10-én jövünk. Három hete foglaltam, akkor még 35e-re jött ki fejenként. Oda: milánói átszállás, vissza baseli (edreams.com) Azt sem szabad elfelejteni a kalkulációnál, hogy minden nap (szállással, kajával, ottani közlekedéssel stb...) minumim 20e ft-ba kerül (persze lehet "fapadosabban" is ott lenni), úgyhogy nem biztos, hogy az a legolcsóbb túra, amelyiken a repjegy 25e, de kint kell lenni egy hetet...
Szia!marika66 írta:Szia Mindenkinek! Én egy 45 éves "tudatlan". Nő vagyok. Itt olyan sok okosságot látok, hogy segítséget kérek Töletek! Szeretném a férjemet meglepni egy mérkőzéssel a szülinapjára. A május 15-i Deportivót néztem ki, mert úgy gondoltam az esetleg bajnok avató lehet. De itt mindenki az Espanyol elleni mérkőzést emlegeti az esetleges bajnok avatónak, és sokan arra a mérkőzésre készültök. Valamit nem jól gondolok? Örülnék, ha válaszolna valaki. Köszi.
Az ár napról napra változik...barca 1986 írta:lusthansa: 50 e ft/fő
május 7-10
fejenként 8 kg kézipoggyász és 20 kg-os bőrönd
oda: milánói átszállás, vissza müncheni
Szia! Köszi a választ. Na pontosan itt bukik ki hogy valamit nem jól nézek. Nekem az általad említett utazás, 93960 HUF, 2 főre oda vissza a Wizzairnél.Feketesz írta:Szia!zsoltfree írta:Sziasztok!
Olyan jó látni hogy mindenki 10-20 ezrekért megy Barcelonába. Most elkezdtem tervezni az utamat, a május 8, Espanyol elleni rangadóra. Én a leges legolcsóbbat 90 ezerért találtam oda vissza mindennel együtt 2 személyre. Úgy jó hogy mondjuk 4-6 napot rászánnék a történetre. Én csináltam rosszul a keresésben valamit, vagy ez tényleg ilyen drága?
Előre is köszi a segítséget.
www.wizzair.com
Ha például elmész május 6.-án és május 11.-én vissza,amibe bont benne van a hétvége akkor 103 euro oda vissza a repjegy. Kb 54 ezer két főre oda vissza.
Másik napokon más az ár,de érdemes naponta megnézni mert szinte minden nap változik. Én 2 éve voltam akkor még volt SkyEurope légitársaság,decemberbe foglaltam ,márciusban utaztunk 18 ezer forint volt oda-vissza egy főre. Amennyiben nagyon érdekel a Barca akár érdemes lehet úgy is tervezni,hogy például áprilisba 5-6 nap,szombati utazással, szerda-csütörtöki hazajövetellel és meg kell keresni melyik az a hétvége amikor otthon játszik a barca és a következő héten hétközbe meg otthon a bl-be. Mi így néztünk 4 nap alatt két meccset pl.
Remélem tudtam segíteni
Szia!zsoltfree írta:Sziasztok!
Olyan jó látni hogy mindenki 10-20 ezrekért megy Barcelonába. Most elkezdtem tervezni az utamat, a május 8, Espanyol elleni rangadóra. Én a leges legolcsóbbat 90 ezerért találtam oda vissza mindennel együtt 2 személyre. Úgy jó hogy mondjuk 4-6 napot rászánnék a történetre. Én csináltam rosszul a keresésben valamit, vagy ez tényleg ilyen drága?
Előre is köszi a segítséget.
+ girona---> barcelona 95 kmBoixos írta:a wzz-nél azt is bele kell kalkulálni, h fapad jellegükből fakadóan különösebb szívfájdalom nélkül törölnek járatot, onnantól meg lehet szaladni átbúkoltatni a zsugákat... én is jártam már úgy, h wzzzel indultam el budról és alitaliával érkeztem meg romába(mondjuk akkor nem röhögtem ekkorákat, ráadásul a lányommal együtt rohangáltunk...)
ha árban ennyivel jobb a LH, akkor mindenképpen azzal kell menni.
egyébként, ha belefér mondjuk pozsonyba elmenni, onnan a ryanair májusban elvisz két embert kb 52 euróból, ami (most) olyan 15 rongy.
Köszi. Oda-vissza 80 ezerért / 2 fő találtam. Az jó? Lufthansánál. Ettől olcsóbban nem lehet megúszni ugye?Bányász írta:Szerintem a pelikan.hu ilyen.
Ha olcsóbb jegyet talál mondjuk egy nappal a megadott dátum előtt akkor felajánlja azt az oldal.De érdemes bécsi illetve pozsonyi indulással is megnézni a gépeket.

Boixos írta:beírod a googliba, h "repülőjegy" és harmincezer lehetőséget kiad, ezeknek legalább a felénél foglalni is tudsz. de az adott légitársaságok oldalain megteheted ugyanezt.