Én értem amit Csabáék írnak, viszont nem értek egyet velük.
Lehet választani: kiegyenlítettebb félidőket akartok látni minden egyes meccsen, ezzel esetleg azt elérni,hogy a következő meccsen -ámbár kiegyenlített- de pocsék játékot hozunk az egész meccsen, rekordok esélyéről nem is beszélve,
VAGY láttok ritkábban (!) (mert azért szerencsére nem az ilyen 2.félidőkből van a TÖBB) olyan mérkőzéseket, amelyikeknél csak 30-40percekre pörgünk fel és döntjük el a mérkőzést, és a többi része hagy kívánnivalót maga után, viszont már meccs közben is tudunk regenerálódni
Lehet itt jönni más csapatokkal,hogy ők nem ülnek le ennyire a 2. félidőben, de nézzük már meg hogy mit csinálnak az elsőben

Mert, hogy közel sem ennyit az is biztos.
Azt is figyelembe kellene venni,hogy ez a csapat óhatatlanul esik az egyik rekordból a másikba, ezekhez meg kellenek az ilyen üresjáratok is. Valamikor csak 20perc, most lett belőle 45.
Ismeritek már annyira ezt a csapatot,hogy tudjátok, ha kell, végig komolyan fogja venni a mérkőzést.
Amit Riva írt, azzal egyetértek, a "pihenés" ellenére sem kellene belemenni full értelmetlen passzokba, viszont legalább nem vagyunk (még

) annyira tökéletesek, hogy már engem is zavarjon