Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nincs mit. Én nem tudok róla,h ebben a formában lehetne tiltani... Mindent vagy semmitRinku írta:Köszi szépen!miihii írta:Ha letiltasz vkit,akkor nem lehet az ismerősöd emellett.
Visszaállítani az Adatvédelmi beállításokban tudod,az oldal alján ott van,h Tiltólisták.Abba belemész és ott a Tiltott felhasználóknál fel is kínálja h felold xy.És csak azt, hogy letiltod, hogy kommentet írjon? Lehet ilyet?
Köszi szépen!miihii írta:Ha letiltasz vkit,akkor nem lehet az ismerősöd emellett.
Visszaállítani az Adatvédelmi beállításokban tudod,az oldal alján ott van,h Tiltólisták.Abba belemész és ott a Tiltott felhasználóknál fel is kínálja h felold xy.
Ha letiltasz vkit,akkor nem lehet az ismerősöd emellett.Rinku írta:Facebookon hogy lehet úgy letiltani embereket, hogy kommentelni ne tudjanak, de mégis az ismerőseim maradjanak? És ha esetleg már leblokkoltam, hogy kell visszavonni a blokkolást? Már próbáltam az adatvédelmi szabályzatnál valahol, hát ha vissza lehet csinálni,d e sehogy sem jövök rá, hogy hogy lehet. Nem mintha annyira zavarna, sőt, nem is nagyon izgat, ha nem lehet visszacsinálni, csak esetleg mégis, mi a csíziója?
SikerültMessiFan írta:nyomd le a ctrl-t és közbe az egeren a görgőt görgesd előrepuyiii06 írta:A Googlemet véletlenül lekicsínyitettem, s mivel az ilyenekben nem vok tul jó, nem tudom hogyan lehet visszaállítani. Valaki tudna segíteni???
nyomd le a ctrl-t és közbe az egeren a görgőt görgesd előrepuyiii06 írta:A Googlemet véletlenül lekicsínyitettem, s mivel az ilyenekben nem vok tul jó, nem tudom hogyan lehet visszaállítani. Valaki tudna segíteni???
Nézd meg a legújabbat ha még nem láttad mert az beszarásVictor_Valdes írta:Meg van az egész sorozat. Úhh, mennyit nevettem rajta régebben. Lehet elő is kapom újra.![]()
Meg van az egész sorozat. Úhh, mennyit nevettem rajta régebben. Lehet elő is kapom újra.
Ha nem a rendes logó van, és érdekel hogy kiről szól a külön tervezett, mindig csak kattints rá és kidobja.messideco írta:Észre sem vettem, hogy Verne a tematikája. Nagy író volt, az bizonyos, egyik kedvencem.
A Google a híres emberek születésének/halálának napján mindig szokott ilyen érdekes logókat kirakni. Számomra a Google több mint egy kereső, akármilyen hülyén hangzik is. Volt a történetéről egy film is, nagyon érdekes megnézni. Egyetemisták csinálták az egészet, és ha jól emlékszem azért ilyen színes a logó, mert amikor elfogyott a szervergépekhez a gépház, LEGO-ból csináltak.Leomessi14 írta:Menjetek fel a Google.hu-ra, s nezzetek a cimert,ilyet meg nem lattam.![]()
Mármint arra gondolsz, hogy mozog a háttérben a kép!Nagyon ötletes így emlékezni Vernére az egyszer biztosLeomessi14 írta:Menjetek fel a Google.hu-ra, s nezzetek a cimert,ilyet meg nem lattam.![]()
Hej,de nehéz ügy ez..Első körben normális szabályozás kellene,mert jelenpillanatban az is magyar terméknek minősül amit itthon csomagolnak.Kalap1988 írta:Ez egy nagyon jó videó, én is láttam pár hete és valóban vetíteni kellene sok helyen,de azért ezzel a logóval és céggel vigyázni kell... Árultak indonéziai és kínai terméket is magyar címke alatt. Mindenesetre már magáért a videóért megéri terjeszteni, mert tanulságos. Illene többet termelni és akkor nem szorulna az ország szemétbehozatalra.sjd írta:pár hete pont volt szó a magyar mezőgazdaságról:
http://www.youtube.com/watch?v=s2cxdMsCcLc
Ez egy nagyon jó videó, én is láttam pár hete és valóban vetíteni kellene sok helyen,de azért ezzel a logóval és céggel vigyázni kell... Árultak indonéziai és kínai terméket is magyar címke alatt. Mindenesetre már magáért a videóért megéri terjeszteni, mert tanulságos. Illene többet termelni és akkor nem szorulna az ország szemétbehozatalra.sjd írta:pár hete pont volt szó a magyar mezőgazdaságról:
http://www.youtube.com/watch?v=s2cxdMsCcLc
Én nem tudom leírni, mások viszont igen, sőt többek közt Bányász meg is tettekakasugynok007 írta:Valaki letudja írni hogy hogy vannak ezek a "rangok" az EuroBarcán