Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de sztem most következő 1-2 évben el kéne kezdeni a nagy fiatalítást. Sokan vannak az Athleticben, akiket simán be lehetne építeni. Én ebből a 45 millióból igazán egy centet sem költenék el. Mondom is, hogy miért és én ezt, hogy képzeltem el. Szinte minden posztra van egy tehetségünk:LG írta:Ezzel nagyon egyetértek, jelenleg az a 45 millió elégnek tűnik, még soknak is. Fölösleges semmikép nem kéne pénzt szórni, mint ahogy korábban gyakran tettük, valóban amit nem költünk el játékosokra abból lehet törleszteni az adósságot.
védelem: Fontás, Bartra, Muniésa?

középpálya: Thiago, Dos Santos, Romeu

csatárok: Keirrison (remélem jól írtam)

Ezekkel a változtatásokkal építeni lehetne a jövő nagy csapatát, ráadásul a klubnak egy fillérjébe nem kerülne a dolog. És K9-et leszámítva ugye mind sajátnevelés. Persze én ezt a fiatalítást nem úgy képzelem el, mint az Arsenal-nál, mert ugye azért egy Bl meccsen nem valószínű, hogy a fiatalokra még lehetne számítani, de időnként pár meccs erejéig szívesen megnézném, hogyan muzsikálnak. A nyárnál pedig nem is lenne semmi sem alkalmasabb, hogy megmutassák a tudásukat.
Erről mi a véleményetek?