LG írta:Ezzel nagyon egyetértek, jelenleg az a 45 millió elégnek tűnik, még soknak is. Fölösleges semmikép nem kéne pénzt szórni, mint ahogy korábban gyakran tettük, valóban amit nem költünk el játékosokra abból lehet törleszteni az adósságot.
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de sztem most következő 1-2 évben el kéne kezdeni a nagy fiatalítást. Sokan vannak az Athleticben, akiket simán be lehetne építeni. Én ebből a 45 millióból igazán egy centet sem költenék el. Mondom is, hogy miért és én ezt, hogy képzeltem el. Szinte minden posztra van egy tehetségünk:
védelem: Fontás, Bartra, Muniésa?

Ebből sztem az első kettőt simán be lehetne dobni a mély vízbe, több mint, bíztató a játékuk
középpálya: Thiago, Dos Santos, Romeu

Az első már úgyis tagja lesz az első csapatnak, míg a másik kettő nagyon tehetséges, csak kicsit sokan vannak előttük a ranglétrán.
csatárok: Keirrison (remélem jól írtam)

Talán itt kicsit szűkösebben vagyunk, de a srácot meg lehetne próbálni. A kezdő csatársorunk sztem ennél már nem igazán lehetne erősebb, de viszont a padon lenne mit erősíteni.
Ezekkel a változtatásokkal építeni lehetne a jövő nagy csapatát, ráadásul a klubnak egy fillérjébe nem kerülne a dolog. És K9-et leszámítva ugye mind sajátnevelés. Persze én ezt a fiatalítást nem úgy képzelem el, mint az Arsenal-nál, mert ugye azért egy Bl meccsen nem valószínű, hogy a fiatalokra még lehetne számítani, de időnként pár meccs erejéig szívesen megnézném, hogyan muzsikálnak. A nyárnál pedig nem is lenne semmi sem alkalmasabb, hogy megmutassák a tudásukat.
Erről mi a véleményetek?