Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de sztem most következő 1-2 évben el kéne kezdeni a nagy fiatalítást. Sokan vannak az Athleticben, akiket simán be lehetne építeni. Én ebből a 45 millióból igazán egy centet sem költenék el. Mondom is, hogy miért és én ezt, hogy képzeltem el. Szinte minden posztra van egy tehetségünk:LG írta:Ezzel nagyon egyetértek, jelenleg az a 45 millió elégnek tűnik, még soknak is. Fölösleges semmikép nem kéne pénzt szórni, mint ahogy korábban gyakran tettük, valóban amit nem költünk el játékosokra abból lehet törleszteni az adósságot.
Ezzel nagyon egyetértek, jelenleg az a 45 millió elégnek tűnik, még soknak is. Fölösleges semmikép nem kéne pénzt szórni, mint ahogy korábban gyakran tettük, valóban amit nem költünk el játékosokra abból lehet törleszteni az adósságot.Capon írta:Ez a 45 millió bőven elég kell hogy legyen a nyárra, sőt szerintem nem is nagyon lesz elköltve. Ami ezen felül jön be pénz lehetséges játékos eladásokból az olyan mint ha nem is lenne el kell felejteni. Olvastam, hogy 2 év alatt akarják a klub tartozásait rendezniha sikerül ha nem mindegy, de minden pluszba befolyt pénz ennek a projektnek a fedezésére fog elmenni. Na meg Dani barátunk fizetésére
![]()
Nem hinném h beleszámolta volna, hiszen hivatalosan még nem a miénk ez a pénz. Az ilyesmit sose szokás beleszámolni. Valószínűleg Caceres is el lesz adva, azt meg végképp lehetetlen beleszámolni, hiszen 8-12 milla lehet az ára, de pontosat nem tudunk. Az is kiderült h Rosselék célja h rövidtávon minél rosszabbnak tüntessék fel a csapat gazdasági helyzetét, így még inkább célszerű nem beleszámolni semmibe az úgymond "rejtett tartalékokat". Más szempontból pedig politikai öngyilkosság lenne egy gazdasági igazgató részéről olyan pénzzel számolni, amit még nem kapott meg.d írta:Félreértesz. Én arra gondolok, hogy most a gazdasági igazgató lenyilatkozta, hogy 45 millió lesz igazolásra, és szerintem EBBE az összegbe már beleszámolta az Ibra-pénzt is. Mert miért ne tette volna, ha a megállapodás már megvan?
Pont hogy nem. Ibra most csak kölcsönben van a Milannál, van egy vételi opciójuk 24 millióval, de van egy záradék, mely szerint kötelesek megvenni nyáron. Így oldották meg Rosselék, hogy az Ibra-bevétel(még a szókapcsolat is furcsán hangzik)ne a múlt, hanem a most nyári bevételekhez kerüljön, ezáltal a tavalyi veszteség megnőhetett 24 millával. Szóval Ibra most tulajdonképpen kölcsönben van, nyáron pedig 100%, hogy megveszik 24 milláért.d írta:Miért számoljuk az a bizonyos 45 milla mellé még Ibra eladását is? Szerintem azt már bevésték rég a bevételi rubrikába.
A kölcsönjátékosokból még befolyhat némi aprópénz és én attól félek beáldozzuk Alvest például a szent cél érdekében...
Én Bojan helyett mindenképp hoznék vkit, hiszen ott erősödhetünk nem is keveset, azonkívül nem garantált Fontas jó szereplése, tehát ha Milito távozik(valószínűleg ez lesz), ebben az esetben megeshet h kell majd egy középső védő, mindamellett Fontast favorizálnám. Továbbá nyilván Cesc is meg lesz környékezve. Legalább némi puhatolózás biztosan lesz Cesc-kel kapcsolatban.LM10 írta:Én most nagyon nem érzem azt, hogy hová kell igazolni a csapatba.
Nem semmi, hogy 3an lőttek 50et, a teljes Madrid meg 52-őt. Mennyit lőtt a MU és az Arsenal?ab1daL írta:Jó kis cikk, az általam most nagyon megkedvelt kifejezés, az MVP(Messi, Villa, Pedro) gólterméséről szól.![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... rioja.html
Cáceresnek Sevillában tökéletes helye van. Nem is várom vissza. Remélem leszerződteti a Sevilla és boldog leszMessa írta:A brazilt mikor láttad (utoljára) játszani? Honnan veszed, hogy nem lenne jobb perpillanat, mint Bojan?lluisllach89 írta:Cáceres meg Keirrison pedig a vicckategóriába tartozik.
Cácerest én is egyre kevésbé tudom itt elképzelni, középső védőnek túl forrófejű, emlékszem anno mikor megindult, passzolt, rossz helyre, és rögtön az egész csapat spurizott visszafelé, nehogy gólt kapjunk. Jobbhátvédnek egyszer láttam a Juvéban, jól nyomta, de szvsz nálunk gyökeresen mást játszik a jobbhátvéd, mint ott.
A brazilt mikor láttad (utoljára) játszani? Honnan veszed, hogy nem lenne jobb perpillanat, mint Bojan?lluisllach89 írta:Cáceres meg Keirrison pedig a vicckategóriába tartozik.
Furcsa, de van. Hiába lesz erősebb a madrid és a kissebb csapatok, a Barcelonától kitelik, hogy a következő szezonban a bajnokságot vereség nélkül végignyomja mert annyira összeáll a csapat, hogy lehetetlen lesz tőlük nem csak elvenni a labdát, hanem gólt lőni.ElBartimaeus írta:És ha jól emlékszem, akkor a triplázós évben a klasszikuson szerezte meg Piqué a 100. gólt. Ehhez képest azért elég durva a fejlődés. Ez a csapat képes volt még tovább fejlődni. Csak azt nem tudom, hogy van-e még ennél is feljebb?
Hát igen,nagyon érdekes lesz.Valljuk be nem sűrűn szokott lenni egy héten belül(vagy ha jobban tetszik 3 napon belül) 2 El Clasíco.samy85 írta:kakasugynok007 írta:Ápr. 17: Real Madrid - Barca a bajnokságban
Ápr. 20. Real Madrid - Barca a kupa döntőjében
Ápr 27: Lehetséges BL-elődöntő
Ezeken a meccseken majd szükség lesz Pep megfelelő rotálására.
Az Április 17-20.-ai meccsek már most szenzációsak lennnének de akkor amikor már mindkettő csapat valószínűleg (remélem a Barca biztos) Laughing bombaformába lesz.
Szenzációs.
kakasugynok007 írta:Ápr. 17: Real Madrid - Barca a bajnokságban
Ápr. 20. Real Madrid - Barca a kupa döntőjében
Ápr 27: Lehetséges BL-elődöntő
Ezeken a meccseken majd szükség lesz Pep megfelelő rotálására.
Az Április 17-20.-ai meccsek már most szenzációsak lennnének de akkor amikor már mindkettő csapat valószínűleg (remélem a Barca biztos) Laughing bombaformába lesz.
Szenzációs.
Remélem én is.Lehet nagy szükség lesz egy jó formába lévő Bojanra tavaszra.bence-barca írta:Tavaly is tavaszra tartogatta a jó formáját, hátha most is így lesz!Gauchomester írta:Bojan összeszedte volna magát,