Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Változó. Nekem is kell mennem mivel diplomás paraszt leszek (Fernando írta:Hátha itt tud valaki segítséget nyújtani, bár lehet ink a másik topic lenne rá alkalmasabb. Szóval, én is továbbtanulás előtt állok, tudom is, hogy hova minden zsír, CSAK kell mennem tüdőszűrésre is a fizikai vizsgámhoz.
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Tudom, hogy a google a barátom de konkrét összeget nem találtam csak hieroglifákat és néhány vastagon szedett óhéber írásjelet.
Ez minden kórházban ugyanannyi vagy változó?
Átteszem ide is bocs modik, csak sürgős.
Igazából sokan vannak, akik 70-80asokat hajtanak B-s, vagy M-es jogsival, úgy, hogy megkötik a kötelezőt a motorra, és azt írják bele, hogy 49 ccm. Ha meg is állítják őket, a papíron az van hogy kismotor.albicelesteX írta:Én megmondom őszintén Gilera-kat nézegetem erősen,de látom,hogy sok 70-köbcentis most arra külön jogsi kell vagy,hogy van ez?A B-kat nem elég gondolom...
albicelesteX írta:Én megmondom őszintén Gilera-kat nézegetem erősen,de látom,hogy sok 70-köbcentis most arra külön jogsi kell vagy,hogy van ez?A B-kat nem elég gondolom...
Ha van egy évnél nem régebbi papírod azt el szokták fogadni mindenhol.Fernando írta:Hátha itt tud valaki segítséget nyújtani, bár lehet ink a másik topic lenne rá alkalmasabb. Szóval, én is továbbtanulás előtt állok, tudom is, hogy hova minden zsír, CSAK kell mennem tüdőszűrésre is a fizikai vizsgámhoz.
Na szóval beutaló nélkül ugye pengetős az ügy, az lenne a büdös nagy kérdés, hogy vasz kosztet dasz? Mennyit kell csengetni?
Tudom, hogy a google a barátom de konkrét összeget nem találtam csak hieroglifákat és néhány vastagon szedett óhéber írásjelet.
Ez minden kórházban ugyanannyi vagy változó?
Átteszem ide is bocs modik, csak sürgős.
Szerintem a Yamaha és a Piaggo a legjobb.albicelesteX írta:Üdv Urak!
Robogót akarok vásárolni,de hal vagyok a témában.Érdeklődnék van e valakinek valamilyen tapasztalata vagy tanácsa,hogy milyen márkát és 2 vagy 4 ütemű-t válasszak?
albicelesteX írta:Üdv Urak!
Robogót akarok vásárolni,de hal vagyok a témában.Érdeklődnék van e valakinek valamilyen tapasztalata vagy tanácsa,hogy milyen márkát és 2 vagy 4 ütemű-t válasszak?
Örülök hogy van előrelépés az ügyben. Szerintem a thunderbird messze jobb mint az outlook,a boltban is addig győzködtem a főnökséget míg váltottakPerrero írta:tegnap du. ment 1 ideig. gmailhoz hozzáférek thunderbirddel (sz.pjon az outlook) blogspot adminhoz is.. win-t nemrég tettem újra, már miután cseszegetett a blogspot
Az gondolom nem vigasztal hogy nálam van gmail,és működik.Sőt a blogspot.com-os oldalak is vidáman bejönnek. Mivel a jelenség a te,és ZsuPerrero írta: gmail nem jön be 1általán
blogspot.com bejön, be tudok lépni admin felületre gmailos címemmel, ott mindent tudok, írni is, de onnantól l.[auto_cenzúra] semmi.. ha xy.blogspot.comra megyek akkor sincs semmi
levelezőprogiból se érem el az emailomat. mégcsak a win.mailt próbáltam mindjárt jön a thunderbird
Aranyos kis jószág,remélem az apa nem bernáthegyi volt..Perrero írta: én a Pepsire gondoltam, az csajos is+PepSi
nem puli, fanni kutyájának a kölke és beleestem amikor mutatott képet..holnap lesz 2 hónapos, anyja foxikeverék fatert nem tudni, szerelemgyerek...
Tim, pár hszel lejjebb van 1 gmail-blogspotos problémám, nincs tippedmost se jönnek be.. tegnap du. jó volt 1 kicsit, de megint eltünt... asszony gépén is..
Ő a kis ribanc
Milyen fajta kutya az,amiért egész Gyomaendrődig kell menni? Csak nem egy puli? Ha kan akkor nevezzétek Pepnek,ha szuka akkor lehetne esetleg..Perrero írta:Hey.
Holnap le kell mennem Gyomára egy kutyáért () ami nem para, kicsi még úgyh viszek ketrecet, ami para az a visszaút. Azt tudom h IC-n nem lehet kutyát szállítani. de ketrecben sem
nem szívesen csöveznék 2,5 órát a kis jövevénnyel
Gyomára?Perrero írta:Hey.
Holnap le kell mennem Gyomára egy kutyáért () ami nem para, kicsi még úgyh viszek ketrecet, ami para az a visszaút. Azt tudom h IC-n nem lehet kutyát szállítani. de ketrecben sem
nem szívesen csöveznék 2,5 órát a kis jövevénnyel