Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.02.08. 14:41:18

Fernando írta:Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.

Amiket végigpörgettem:
X-Akták, Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.

A Drót nem jött be, a Spartacus nem érdekel, meg amiket ide beírtatok nagyjából vágom. Valami ismeretlenebb de jó lenne a legjobb. :oops:
Breaking Bad.

Én Dexter alá, SOA mellé helyezném, mindegyiket végigpörgettem, komolyak közül ezek a nyerők nálam.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.08. 14:26:36

Fernando írta:Szerk.: Utánanéztem ennek az Event-nek. Annyira nem fogott meg, de olvastam egy kritikát ami nagyon bejött, de nem ehhez kötődik szorosan:

Sokan már a bemutató előtt is az “új Lost” címkével igyekeztek felhajtást csinálni az NBC új sorozatának. Annak idején a Flash Forward is hasonló jókkal indult, és egyébként hiába volt az első évad sokkal jobb, mint a teljes Lost sorozat, mégis eltűnt a süllyesztőben.

Végre nem csak én látom így! :lol:
Flashforwardot nagyon sajnálom én is.
Event egyébként jól indult, de aztán eléggé ellaposodott, remélem a szünet után még újra tudják éleszteni (Flashforwardnak is volt egy ilyen mélypontja, de aztán az is visszajött)
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.08. 14:17:42

Bányász írta:Levelek Iwo Jimáról.

Szerintem az egyik legjobb háborús film.Viszont ha ezt megnézed akkor nézd meg a Dicsőség zászlaját is.(ha még nem láttad)Bár az utóbbi sztem gyengébbre sikeredett de egyszer érdemes megnézni azt is.Sőt sztem az egyik nem is az igazi a másik nélkül. :)
az 1. láttam...bár csak részletekbe :?
Abi & Tito
kurdt
Megmentő :)

2011.02.08. 14:04:47

Ilúvatar írta:Könyörögtem is a nővéremnek hogy menjünk ki, mert rosszul vagyok, de ő nem akart kimenni... :S
Téged sajnállak, őt viszont meg tudom érteni. Hatalmas film, 7 éves korom óta rongyosra néztem (videókazettán, fuckyeah), 10-11 éves koromra meg is értettem. :lol:

@torrestoni: bocs, szétkaptam a hsz-ed, így jobban tudok reagálni
torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film, minden esetre néhányat még hozzátennék:

Gyalog galopp; Egy kis kiruccanás; Őrült nők ketrece; Lesz ez még így se; Pofa be; Sulihuligánok; Blöff; Indul a bakterház; Éretlenek; Oscar; Showtime; Kelly hősei; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Ünneprontók ünnepe; Bud & Terence filmek; Csendőrös filmek; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz; Forró rágumik és még sorolhatnánk bizonyára...
torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film
Melyik nem? :lol:
torrestoni írta: Gyalog galopp; Lesz ez még így se; Pofa be; Blöff; Oscar; Kelly hősei;
A Gyalog galopp szerepel (Monty Python); a Lesz ez még így se valahol a dráma és vígjáték közt mozog nálam, akárcsak a Blöff (csak gengszterfilmmel) és a Kelly hősei (háborús); a Pofa be és az Oscar nálam egyszernézős

torrestoni írta:Showtime; Ünneprontók ünnepe; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz
Ezek szerintem gyenge filmek.
torrestoni írta:Indul a bakterház; Éretlenek; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Bud & Terence filmek
Ezekről viszont vagy megfeledkeztem, vagy csak a top10-be nem fértek be.
Megfeledkeztem még sajnos a Fantomas-trilógiáról és a Picasso kalandjai c. svéd filmről, amik szintén fantasztikusak.

szerk.: Háborús filmek
annyira nem vagyok oda értük viszont van pár, amit bármikor meg tudok nézni: Dr. Strangelove, Acéllövedék (mindkettő Stanley Kubrick), Bukás, Szarvasvadász és talán ennyi. Meg persze mindenek felett Roberto Benigni Az élet szép c. remekműve. Amúgyis biztos csomót kihagytam megint.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.02.08. 14:01:11

Levelek Iwo Jimáról.

Szerintem az egyik legjobb háborús film.Viszont ha ezt megnézed akkor nézd meg a Dicsőség zászlaját is.(ha még nem láttad)Bár az utóbbi sztem gyengébbre sikeredett de egyszer érdemes megnézni azt is.Sőt sztem az egyik nem is az igazi a másik nélkül. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.08. 13:52:34

igen kb felét láttam :)
ma nézem meg újra a Tróját,utána ezeket :D
köszi :)
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.08. 13:49:27

Initom írta:szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
mint középkor,mind 1-2. vh?
esetleg tudtok ajánlani?
Én nagyon szeretem, főleg a 2ik világháborúsakat!
Ellenség a kapuknál, Híd a Kwai folyón, Valkűr, Ryan közlegény megmentése, A halál 50 órája, Piszkos tizenkettő, Sztálingrád, Navarone ágyúi, A nagy szökés, A bukás, A leghosszabb nap
Hirtelen ezek jutottak eszembe.Gondolom már sokat láttál ezek közül, amelyiket meg még nem érdemes megnézni, örök klasszikusok!
ui:
Úristen Kelly hőseit kihagytam, pedig mekkora film :shock:
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.08. 13:34:29

szereti rajtam kívül valaki a háborús filmeket?
mint középkor,mind 1-2. vh?
esetleg tudtok ajánlani?
Abi & Tito
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.08. 12:15:35

Amiket végigpörgettem:
X-Akták, Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.

A Drót nem jött be, a Spartacus nem érdekel, meg amiket ide beírtatok nagyjából vágom. Valami ismeretlenebb de jó lenne a legjobb. :oops:
Odaát, Hősök
Deus
Boixos Nois

2011.02.08. 12:09:25

kurdt írta:toronymagasan első helyen amúgy a Támad a Mars! (Tim Burton) állna, de az inkább szatíra, akárcsak a Dr. Strangelove... (Stanley Kubrick)
Áh.. Támad a Mars... Rémálmaim vannak tőle...

Mert ugyanis mikor 10 éves voltam, vagy 11 éves, akkor ment ez a film a mozikban, és a nővérem meg elrángatott engem megnézni ezt a filmet...
Mit ne mondjak, 10 éves fejjel hányingerem volt a filmtől, meg rosszul is éreztem magam, sokkban voltam ezektől a piros-zöld csontvázaktól a sugárfegyverek miatt...
Könyörögtem is a nővéremnek hogy menjünk ki, mert rosszul vagyok, de ő nem akart kimenni... :S
KépKép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.02.08. 11:56:05

kurdt írta:...
Szinte egytől egyig jó film, minden esetre néhányat még hozzátennék:

Gyalog galopp; Egy kis kiruccanás; Őrült nők ketrece; Lesz ez még így se; Pofa be; Sulihuligánok; Blöff; Indul a bakterház; Éretlenek; Oscar; Showtime; Kelly hősei; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Ünneprontók ünnepe; Bud & Terence filmek; Csendőrös filmek; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz; Forró rágumik és még sorolhatnánk bizonyára... :D
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
kurdt
Megmentő :)

2011.02.08. 10:43:59

nagyon elkapkodva, összecsapva, nem is hajszálpontosan tíz, de itt a tíz kedvenc vígjátékom, nagyjából sorrendben:

10. Van, aki forrón szereti / Egy, kettő, három (mindkettő Billy Wilder)
9. A nagy Lebowski (Ethan Coen, Joel Coen)
8. Haláli hullák hajnala (Edgar Wright)
7. A tizedes meg a többiek (Keleti Márton)
6. Lenni vagy nem lenni (Ernst Lubitsch)
5. A diktátor (Charlie Chaplin)
4. Idétlen időkig (Harold Ramis)
3. Airplane! / Csupasz Pisztoly (Zuckerék)
2. A Monty Python-életmű
1. Kacsaleves (Leo McCarey és a Marx-testvérek)

toronymagasan első helyen amúgy a Támad a Mars! (Tim Burton) állna, de az inkább szatíra, akárcsak a Dr. Strangelove... (Stanley Kubrick)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.02.08. 09:22:26

A Nagy durranásból a 2. rész nekem jobban tetszett, de ha már szóba kerültek a klasszikus vígjátékok...

Top Secret, Mafia, Airplane 1-2, Rendőrakadémiák és az összes Leslie Nielsen film. Nálam ezek a befutók. Persze a Monty Pytonokat is imádom, de azt már korábban kiveséztük...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.08. 08:52:56

Megszeretném erősíteni, hogy az Amerikai Pite 1-2 nagyon jó :lol:
És valaki írta a Eurotripet, hát a Cooltúrához képest azért gyengécske!
Cooltúra-t akárhányszor látom sírok a röhögéstől :lol:
Nálam még hatalmas víjáték a Nagy durranás :lol:
Hol a sapkám, uram jelentem elfújta a szél, akkor forduljunk vissza, de uram ez egy anyahajó :lol: Meg a temetésen eldördülnek tisztelet gyanánt a puskák, erre bebújik egy sír mögé, s elkezdi ordibálni visszajöttek a rohadt vietkongok :lol: :lol: :lol: Lehet nem 100%osan emlékszem minden mondatra, de az egyik kedvencem vígjátéka!+Üvegtigris 1!
Szépet vettél Sanyik, szép szép MI EZ? :lol: 2ben meg a 3 se adta vissza nekem ezeket a poénokat!
Meg hát Monthy Python is hatalmas kedvenc, imádom az angol humort
De mindenkinek más a humor :lol:
Kép
Kép
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.02.07. 23:15:10

9Dave írta:Szerintem a piték nagy rakás hülyeségek.
Nem találtam semmi értelmét, erőltetett a humora.
nem bántásból kérdezem, de a korodat szabad tudni? lehet hogy életkori különbségek miatt van az hogy sokaknak nem jön be a pite, az én 18 évemmel fiatalkorom kedvenc vígjátékának mondhatom, nekem ülnek ezek a poénok mai napig

ugyanakkor lehet hogy csak simán eltérő a humorérzékünk, akkor viszont érdekel, hogy szerinted mik a jó vígjátékok?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 22:46:26

9Dave írta:Szerintem a piték nagy rakás hülyeségek.
Ezt te se gondolod komolyan.

Az Eurotrip se rossz egyébként de picit a Pitéből táplálkozik (hóh ez nemtudom milyen költői kép, de egy irodalom ötöst ide), nálam még mindig sokkal inkább Pite.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.07. 22:43:20

Szerintem a piték nagy rakás hülyeségek.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.07. 22:34:50

Fernando írta: Szerk.: Azért az is sokat elárul, ha idézel belőle valamit 10-ból 8 ember vágja és ez kimondottan nem olyan film amit minden évben kétszer lead a retek vagy a tv2. Pedig igencsak 10-15-éves filmekről beszélünk. A Másnaposokból már 2-3 jelentre se emlékszem szinte. Akkor jókat röhögtem rajta de ennyi.
Ebben is van valami :)
A most hétvégén leadott pite nekem is meghozta a kedvem a nosztgaliázáshoz tegnap meg is lestem hirtelen felindulásból a 3-at.
Az első pár résznek frenetikus hangulata van inkább ez fogott meg nem is a poénok.
De a kategóriában az Eurotrip egy szinttel feljebb van , überelhetetlen. 8)
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.02.07. 22:29:30

Amerikai pite 1-2-3 No. 1 a vígjáték kategóriában nálam

fiatalkorom kedvenc filmjei, most kedvet is kaptam hozzá, holnap elkezdem mind a 3-at megnézni

milyen jó karakterek voltak :lol: Stifler a legnagyobb király, Kulagép, aki mindig összejött az anyjával :P a HIMYM-es Lilyt is itt ismerhettük meg

Bránermájszter :lol:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 22:21:41

Vámpírnaplókat vágom, alapból nem érdekel sajna, a Rescue Me-t erőszakból néztem egy darabig de nem fogott meg, a The Event után pedig utánanézek nemsokára. Még vonz a Deadwood Olyphanttal. Vélemények, ellenvélemények?

Szerk.: Utánanéztem ennek az Event-nek. Annyira nem fogott meg, de olvastam egy kritikát ami nagyon bejött, de nem ehhez kötődik szorosan:

Sokan már a bemutató előtt is az “új Lost” címkével igyekeztek felhajtást csinálni az NBC új sorozatának. Annak idején a Flash Forward is hasonló jókkal indult, és egyébként hiába volt az első évad sokkal jobb, mint a teljes Lost sorozat, mégis eltűnt a süllyesztőben.

Végre nem csak én látom így! :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 22:16:20

Amiket végigpörgettem:
Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.

Vámpírnaplók, The Event.

Én ezeket nézem mostanában, vámpírnaplókról gondolom hallottál,annyit mondok,hogy köze nincs a tvájlájtos nyálhoz.
A The Event pedig egy jó kis akció-scifi sorozat. Lehet nem ismerted,nézz utána,hátha bejön.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.07. 22:16:13

Amiket végigpörgettem:
Szökés, Dexter, SoA, Boardwalk 1. évad, Küszöb, FlashForward, meg még biztos ami nem jut eszembe.

Ments meg! (Rescue me) -t vágod? Sokszor ajánlgattam, de senki nem pörgött rá. :D Pedig, bitang nagy sorozat. Én ezt ajánlom. :wink: Még a 24-et mondanám, mert az nincs felsorolva és "izmos". De, az nem ismeretlenebb... :)

Ha elkezded valamelyiket, akkor szerintem csakis angolul.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.02.07. 22:18:43-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 22:13:17

Más téma: Nem tud valaki valami izmos sorozatot? Ne vígjátékot.

Amiket végigpörgettem:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.02.07. 22:16:27-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.07. 22:05:26

A Pite filmek a legnagyobbak,legalábbis az első 3 az,amit én Pite filmnek tekintek. A többit csak ezzel a névvel adták ki. Persze lehet röhögni azokon is,de már tényleg semmi közük az első 3hoz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2011.02.07. 22:04:00

kanty írta:Tisztára nosztalgikus a hangulat. :D
Az Amerikai Pite 1, 2, 3 szerintem a maga műfajában a legjobb. Az első három rész után meg kellett volna állni és kész, csak a pénz nagy úr. 4,5,6,7-est kb. sokan (köztük én is) azért nézték meg, mert a címe Amerikai Pite, a hasonlóság is csak ennyi, a szinvonal ég és föld.
:wink:
Hát az első háromnak Adam Herz volt a forgatókönyv írója onnantól nem ő. Szóval mondhatjuk, hogy teljesen új szakmai és színészi stáb is, csak a nevet bérelték vagy húzták mittudomén, a lényeg, hogy valójában semmi köze az első 3-hoz. :roll:

Szerk.: Mellesleg pite 2 díjak:
....
MTV Movie Awards (2002) - Legjobb csók: Jason Biggs, Seann William Scott
.... :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2011.02.07. 22:05:30-kor.
Válasz küldése