Ilúvatar írta:Könyörögtem is a nővéremnek hogy menjünk ki, mert rosszul vagyok, de ő nem akart kimenni... :S
Téged sajnállak, őt viszont meg tudom érteni. Hatalmas film, 7 éves korom óta rongyosra néztem (videókazettán, fuckyeah), 10-11 éves koromra meg is értettem.
@torrestoni: bocs, szétkaptam a hsz-ed, így jobban tudok reagálni
torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film, minden esetre néhányat még hozzátennék:
Gyalog galopp; Egy kis kiruccanás; Őrült nők ketrece; Lesz ez még így se; Pofa be; Sulihuligánok; Blöff; Indul a bakterház; Éretlenek; Oscar; Showtime; Kelly hősei; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Ünneprontók ünnepe; Bud & Terence filmek; Csendőrös filmek; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz; Forró rágumik és még sorolhatnánk bizonyára...
torrestoni írta:Szinte egytől egyig jó film
Melyik nem?
torrestoni írta:
Gyalog galopp; Lesz ez még így se; Pofa be; Blöff; Oscar; Kelly hősei;
A Gyalog galopp szerepel (Monty Python); a Lesz ez még így se valahol a dráma és vígjáték közt mozog nálam, akárcsak a Blöff (csak gengszterfilmmel) és a Kelly hősei (háborús); a Pofa be és az Oscar nálam egyszernézős
torrestoni írta:Showtime; Ünneprontók ünnepe; Férj és férj; Szakíts, ha bírsz
Ezek szerintem gyenge filmek.
torrestoni írta:Indul a bakterház; Éretlenek; Furcsa pár 1-2; Legénylakás; Bud & Terence filmek
Ezekről viszont vagy megfeledkeztem, vagy csak a top10-be nem fértek be.
Megfeledkeztem még sajnos a Fantomas-trilógiáról és a Picasso kalandjai c. svéd filmről, amik szintén fantasztikusak.
szerk.: Háborús filmek
annyira nem vagyok oda értük viszont van pár, amit bármikor meg tudok nézni: Dr. Strangelove, Acéllövedék (mindkettő Stanley Kubrick), Bukás, Szarvasvadász és talán ennyi. Meg persze mindenek felett Roberto Benigni Az élet szép c. remekműve. Amúgyis biztos csomót kihagytam megint.