Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mindenképp javaslom a Krojf által felvázolt sétálgatást. nekem volt egy adidas stoplis próbál,ahol a bal lábon olyan érzésem volt,mintha egy stopli rossz helyen lenne és az nyomta a talpam. a valóságban tök jó helyen volt,de engem zavart. nehogy így járj te issjd írta:Ez sorra is fog kerülni, csak gondoltam valamilyen elképzeléssel megyekKrojf írta: Igen egyszerű a kérdés.
Bemész a környék sportboltjaiba, megpróbálsz pár modellt és amelyikben a legjobban érzi magát a lábad azt veszed meg.
footballworldben most nagy kiárusítás van, és csak 10k egy F10, egyelőre egy olyat néztem ki, de a predator is játszik (nagy álmom egy ctr360, de arra nincs pénz egyelőre)
Ez sorra is fog kerülni, csak gondoltam valamilyen elképzeléssel megyekKrojf írta: Igen egyszerű a kérdés.
Bemész a környék sportboltjaiba, megpróbálsz pár modellt és amelyikben a legjobban érzi magát a lábad azt veszed meg.
Igen egyszerű a kérdés.sjd írta:Milyen stoplis cipőt ajánlanátok 10-15e ft körül?
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok)
adidas predator, nike mercurial vapor.sjd írta:Milyen stoplis cipőt ajánlanátok 10-15e ft körül?
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok)
Közben már rendben van.barca0417 írta:Valaki segítsen nekem legyen szíves! Van olyan aki most jelentkezett felsőfokra az e-felvételi segítségével? Ha van akkor az internetes fizetés után mennyi idő múlva volt visszajelzés hogy a fizetés rendben?
Mert nekem a művelet után még kiírta a fizetési hátralékot.
a szoftverbazis.hu -n biztosan találsz megfelelőtblaugrana!? írta:olyan videókonvertert nem tud vki ami sima dvd ből csinál divx eset?
Írhatod a kultúra topicba is.nagyjudit89 írta:Az Offtopicba tehet fel olyan verset is, ami nem a Barcával kapcsolatos?
Offtopicba nagyjából bármi mehet,kivéve politika.Úgyhogy hajrá!nagyjudit89 írta:Az Offtopicba tehet fel olyan verset is, ami nem a Barcával kapcsolatos?
Slither írta:Regisztrálni a PayPalnál kell, az email-címed fog azonosítani, és ott kell a bankkártyát adatokat megadni.csababarca írta: ÉRtem.
És regisztrálni az adott oldalon kell ahol vásárolni akarok?
És bankártya is kell,mert pont azt olvastam,hogy azért jó a paypal mert nem kell megadni hozzá bankkártya adatokat.
Regisztrálni a PayPalnál kell, az email-címed fog azonosítani, és ott kell a bankkártyát adatokat megadni.csababarca írta: ÉRtem.
És regisztrálni az adott oldalon kell ahol vásárolni akarok?
És bankártya is kell,mert pont azt olvastam,hogy azért jó a paypal mert nem kell megadni hozzá bankkártya adatokat.
Slither írta:Sok minden nem kell hozzá, csak egy bankkártya meg internet elérés.csababarca írta: Köszi,ezt én is megtaláltam, de olyan kéne nekem,aki szokott így vásárolni,és el tudná mondani,hogy mi kell hozzá, hogyan kell vele bánni.![]()
Ha a regisztráción túl vagy, akkor sok mindent nem kell csinálni, csak megnyomod a PayPal-os gombokat és fizetsz. Kb. ennyi nem nagy tudomány.
Sok minden nem kell hozzá, csak egy bankkártya meg internet elérés.csababarca írta: Köszi,ezt én is megtaláltam, de olyan kéne nekem,aki szokott így vásárolni,és el tudná mondani,hogy mi kell hozzá, hogyan kell vele bánni.
L.Messi 10 írta:Én még nem használtam, de ha senki nem tudna segíteni, ez hasznos lehet.csababarca írta:Valaki a PayPal fizetési módot el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy hogyan működik a dolog,lépésről lépésre?
pü-ben is jöhet.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/
Én még nem használtam, de ha senki nem tudna segíteni, ez hasznos lehet.csababarca írta:Valaki a PayPal fizetési módot el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy hogyan működik a dolog,lépésről lépésre?
pü-ben is jöhet.
DE.sjd írta:nem állítottad át a böngésződ/oldal nyelvét?kanty írta:Srácok!
Pár napja amikor írok egy hsz.-t akkor mindent aláhúz, eddig csak azt húzta alá amit helytelenül írtam. Nem olyan nagy probléma, de azért zavar.
nem állítottad át a böngésződ/oldal nyelvét?kanty írta:Srácok!
Pár napja amikor írok egy hsz.-t akkor mindent aláhúz, eddig csak azt húzta alá amit helytelenül írtam. Nem olyan nagy probléma, de azért zavar.