Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tippeltem, de szerintem ez ott jól látszik.Sanama írta:Ő 7 milliót kér? Ha igen,akkor kérdezném,hogy miért tolnád az orra alá?Andris írta:Én aztán egy boldog vigyorral az orra alá tolnám azt a 7milliót, vagy mennyit, egyre inkább úgy érzem..
Ha nem annyit kér, akkor értem...
(komolyan nem vagyok tisztában azzal,hogy mennyit kér!)
Teljesen egyetértek!Bob_Marley írta:2 gólpassz, folyamatosan le fel rohangálás, rengeteg munka![]()
![]()
Man of the Match
Ő 7 milliót kér? Ha igen,akkor kérdezném,hogy miért tolnád az orra alá?Andris írta:Én aztán egy boldog vigyorral az orra alá tolnám azt a 7milliót, vagy mennyit, egyre inkább úgy érzem..
Integetni van energiája, de visszasprintelni nincs....meg pont Ő integet, aki a labdát kapó csatártól kb 20 méterre van...biztos nagyon jól látta a helyzetet.....Sanama írta:megáll integetni,hogy les, utána meg kocogva jön vissza....Mihu írta:http://www.dailymotion.com/video/xh2e6a ... &start=132
Tessenek figyelni a 2. gól előtt Dani-t...a pálya közepén lesz...
BL nyolcaddöntő, egy Arsenal ellen...Talán itt is azon gondolkozott hogy mi lesz a szerződésével? Tegnap ezt nem is vettem észre, de most rendesen felháborodtam...Ez most kiverte nálam a biztosítékot...Ja és meglehet nézni hogy Arsa honnan érkezik...mit ad Isten, pont onnan ahol Daninak kellett volna lenni...
megáll integetni,hogy les, utána meg kocogva jön vissza....Mihu írta:http://www.dailymotion.com/video/xh2e6a ... &start=132
Tessenek figyelni a 2. gól előtt Dani-t...a pálya közepén lesz...
BL nyolcaddöntő, egy Arsenal ellen...Talán itt is azon gondolkozott hogy mi lesz a szerződésével? Tegnap ezt nem is vettem észre, de most rendesen felháborodtam...Ez most kiverte nálam a biztosítékot...Ja és meglehet nézni hogy Arsa honnan érkezik...mit ad Isten, pont onnan ahol Daninak kellett volna lenni...
Igen, csak neki most különösen kellemetlen ez, a szerződéshosszabitásos cirkusza végett. Nem így kéne meggyőzni a vezetőséget a nagyobb fizetésért.Capon írta:Ugyan úgy ahogy az egész csapat ő is kaki volt. Egész meccsen azzal volt elfoglalva, hogy Nasrival hogy tudják egymást besz.opatni.
ezen meghaltamCapon írta:Látom magam előtt ahogy az utolsó csepp vérig harcol az ügynökével, hogy nem adsz el te szemét. Az ügynöke pedig mindig kiveszi a tollat Dani kezéből az utolsó pillanatban mielőtt épp alá tudna írni a papírost.Sanama írta:Na azért ez vicces. Harcolni azért,hogy maradjon?...ezért is fogok a végletekig harcolni, hogy itt maradjak”
Ember, alá kéne írni az így is fizetésemeléssel járó szerződéshosszabbítást és meg van oldva... Nem értem miért kell ilyen zagyvaságot nyilatkozni. Mintha a klub el akarná adni alapvetően,és neki harcolni kellene azért,hogy maradhasson...
Látom magam előtt ahogy az utolsó csepp vérig harcol az ügynökével, hogy nem adsz el te szemét. Az ügynöke pedig mindig kiveszi a tollat Dani kezéből az utolsó pillanatban mielőtt épp alá tudna írni a papírost.Sanama írta:Na azért ez vicces. Harcolni azért,hogy maradjon?...ezért is fogok a végletekig harcolni, hogy itt maradjak”
Ember, alá kéne írni az így is fizetésemeléssel járó szerződéshosszabbítást és meg van oldva... Nem értem miért kell ilyen zagyvaságot nyilatkozni. Mintha a klub el akarná adni alapvetően,és neki harcolni kellene azért,hogy maradhasson...
Na azért ez vicces. Harcolni azért,hogy maradjon?...ezért is fogok a végletekig harcolni, hogy itt maradjak”
Értem azt amit te mondasz, és nem rád gondoltam első sorban!!Barcaman1993 írta:Ráadásul ennek nem csak a poszt miatt nincs értelme. Ha esetleg eladnánk Alvest, akkor kb. 30 millát kapnánk érte. Vennénk egy csávót 45, aki nem hogy zsákbamacska, de ballábas. Az meg megint más a 15 milkás különbség, sztem még Alves esetleges fizetésnövekedésénél is több... Tulajdonképpen semmi értelme az egésznek.Lionel85 írta:Bocsi ha már engem idéztél Samy! Én nem azt "oltom", aki alternatívát, helyettest akar Alvés helyére, hanem azt a cikkírót, aki szerint a balszélső Bale tudná a jobbhátvéd Alvést pótolni... Na az megérdemel hideget-meleget...samy85 írta:Mindenki leolt mindenkit hogy ha találgatások vannak arra az esetre hogy ha elmegy Dani akkor ki lehetne mélto utodja!!! Sztem a Bosingwa lenne jó döntés De Alves szintjét senki nem tudná hozni jelen pillanatban akár elérhető, akár nem a piacon!!!
Ráadásul ennek nem csak a poszt miatt nincs értelme. Ha esetleg eladnánk Alvest, akkor kb. 30 millát kapnánk érte. Vennénk egy csávót 45, aki nem hogy zsákbamacska, de ballábas. Az meg megint más a 15 milkás különbség, sztem még Alves esetleges fizetésnövekedésénél is több... Tulajdonképpen semmi értelme az egésznek.Lionel85 írta:Bocsi ha már engem idéztél Samy! Én nem azt "oltom", aki alternatívát, helyettest akar Alvés helyére, hanem azt a cikkírót, aki szerint a balszélső Bale tudná a jobbhátvéd Alvést pótolni... Na az megérdemel hideget-meleget...samy85 írta:Mindenki leolt mindenkit hogy ha találgatások vannak arra az esetre hogy ha elmegy Dani akkor ki lehetne mélto utodja!!! Sztem a Bosingwa lenne jó döntés De Alves szintjét senki nem tudná hozni jelen pillanatban akár elérhető, akár nem a piacon!!!
Bocsi ha már engem idéztél Samy! Én nem azt "oltom", aki alternatívát, helyettest akar Alvés helyére, hanem azt a cikkírót, aki szerint a balszélső Bale tudná a jobbhátvéd Alvést pótolni... Na az megérdemel hideget-meleget...samy85 írta:Mindenki leolt mindenkit hogy ha találgatások vannak arra az esetre hogy ha elmegy Dani akkor ki lehetne mélto utodja!!! Sztem a Bosingwa lenne jó döntés De Alves szintjét senki nem tudná hozni jelen pillanatban akár elérhető, akár nem a piacon!!!
Mindenki leolt mindenkit hogy ha találgatások vannak arra az esetre hogy ha elmegy Dani akkor ki lehetne mélto utodja!!! Sztem a Bosingwa lenne jó döntés De Alves szintjét senki nem tudná hozni jelen pillanatban akár elérhető, akár nem a piacon!!!Lionel85 írta:Igen, ide majd azt a hírt kell linkelni, hogy Alvés hosszabbított és nem mindenféle egyszezonos játékosocskák jönnek ide annyi pénzért, amennyit meg sem érnek.Fecooo írta:eltévesztetted a topicot...
Különösen nem Bale, aki balszélső és neki csak az angol bajnokság való.