Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.11. 22:04:14

Valaki segítsen!
Virtua Tennis 3-at szeretném letölteni és valaki tud adni egy linket, mert már fél órája keresem, h hol tudnám letölteni de nem találtam csak olyat ami fizetős vagy nem is jó.
Jó lenne ha valaki tudna nekem mondani egy oldalt ahol le tudod tölteni és max oda csak regelni kell.
Köszi előre is!
MessiFan, Csababarca ti honnan töltöttétek?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 20:55:50

Áá bajban vagyok.
Felraktam a 2k11-et is de ez még idegenebb nekem.
Nem megy a védekezés és a pontszerzés sem Rookie szinten!
Nagyon, de nagyon idegen ez nekem.
Nagyon élethű és ezt meg kell szoknom...

Bob! Szerinted ha guick meccseket nyomok akkor jobban fog menni?
Vagy inkább gyakoroljak?
Egyenlőre csak passzolni, dobni és cselezni tudok de ááá...

Amúgy amikor elindítottam és berakott a 91-es döntőbe én csak tátottam a számat :D
soadroli
Llegenda del Barça

2011.02.11. 18:50:19

Dead Space 2-vel nyomja valaki? :D
Állat egy game :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.11. 18:29:59

MessiFan írta:Köszi a rengeteg infót, de egyenlőre még ismerkedem a játékkal szal ha felrakom akkor gyakorlom az irányítást és a játékmenetet stb és csak azután mehet a season mód vagy mi :D
Valószínűleg a kedvenc csapatommal fogok menni a Celticsel.

Annyi kérdésem lenne, hogy a nehézségi szintek közt mekkorák a különbségek?
Mondjuk a legkönnyebb szint miből áll mert valszeg azon fogom kezdeni mert az nba2003-ba a legnehezebben játszottam és most ért véget az első 2k10-es meccsem a második nehézségi szinten és 91-80-ra kikaptam a sacramentotól :lol:
Igazából a különbség abban rejlik, hogy szintről szinte jobban védekezik a gép!Illetve az ideiben komolyan mondom ahogy mész feljebb a szintek között, egyre jobban "csal", ha valaki beindul pontgyártásban akkor szinte vége!Legnehezebb fokozaton olyankor szinte lehetetlen pontot dobni, támadásban meg mindent kihasznál!Ideiben All-star fokozat a reális, illetve a superstar, de hall of fame-n James, Bryant, Durant...ááááá
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 17:47:00

Köszi a rengeteg infót, de egyenlőre még ismerkedem a játékkal szal ha felrakom akkor gyakorlom az irányítást és a játékmenetet stb és csak azután mehet a season mód vagy mi :D
Valószínűleg a kedvenc csapatommal fogok menni a Celticsel.

Annyi kérdésem lenne, hogy a nehézségi szintek közt mekkorák a különbségek?
Mondjuk a legkönnyebb szint miből áll mert valszeg azon fogom kezdeni mert az nba2003-ba a legnehezebben játszottam és most ért véget az első 2k10-es meccsem a második nehézségi szinten és 91-80-ra kikaptam a sacramentotól :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.11. 13:15:21

MessiFan írta:akkor leszedem a 2k11-et.
Én csak a 2003-assal játszottam szal elég fura :D
2k10ben csinálj online profilt mert 2k11ben ha másolt játékkal játszol nem fogsz tudni regisztrálni és online játszani!
2kshare/online/register menüpont!
2k11-ben ami változás van gombok terén az hogy crossovert csak clutch+iránnyal tudsz csinálni!4 irány gomb adott, right stick gomb is ugyanaz !Van shoot, pass, fake pass, hop step gomb!Itt 2 újdonság van fake pass, passzcsel, hopstep meg ziccerdobós mozdulat!Kézben kilépi az ürge a 2őt!Ez egy hasznos gomb, mert lefelé jár pl a támadóidő s ezt megnyomva testcsellel dobóhelyzetet tudsz alakítani!Fake pass az alley oop-hoz kell!Clutch+fake pass alley oop!
Cselezés:
Mindenhez kell a clucth gomb!Ha csak simán benyomod akkor induló cselt csinál!clucth + finoman irány labdaátpattintás másik kézbe!Ezt sima nyilakkal is meglehet csinálni, de clucthos verzióban el tdusz indulni azonnal!stepbakc clucth+hátra!stepback go:clutch+hátra és gyorsan előre!
A cseleket össze is lehet vonni!Sima induló csel (nyomogatva clutch), majd simán irány, s abba az irányba beindul!Rá kell érezni a dolgokra!

Természetesen mint minden kosara játékban a védekezés az egyik legfontosabb (mint élőben is), a sprintet nem kell agyon nyomogatni, s az intense-d gombot se!A játékos előtt kell maradni, figyelni kell a belső zárásból kilépő shooterekre!
Intense-d akkor használj ha kiestél a pozicióból!Ha már nem előtte vagy, akkor ezt benyomva megtudod állítani, de óvatosan, mert kicselezhet, mert egy ütemveszteséget jelent az intense-d gomb!
Ne mindig a labdáson védekezz!Arany szabály mindig ott kell védekezni ahol látható, hogy „baj” jön!Ajánlom a 2k camera állást, vagy high kamerát, ott szemből látsz mindent ki merre mozog!Van egy csomó deffensive beállítás, ezeket azért elég bonyolult lenne mind kivesézni!coach profilesban pl az egész csapat mozgását tudod befolyásoni!deffensive settingsbe mert külön a matchuponként tudsz állítgatni!Pl automatikusan ketőzzön egy embert ha megkapja a labdát!
Ez is fontos!A pick control!Ezzel tudsz támadásban elzárást kérni, védekezésben meg duplázást!Pl a jó poziciós 4es 5ösök betudnak olykor lendülni, s pl Boozer olyankor nem hibázik…..Támadásban meg ha megnyomod a pick gombot egyszer erőteljesen akkor elzárást ad egy 4es vagy 5ös!És utána elindul a palánk felé (pick & roll), ha folyamatosan nyomod addig amíg oda nem érkezik, s beáll zárni akkor pick& pop figurát hajt vége!
Elzárás és oldalra kilépés!Figyelj, mert ha rossz ütemben indulsz meg mozgó blokkot fújnak!Itt is rá kell érezni az ütemre!

Még 1897465 beállítás van, ha kell szívesen kitérek rájuk, a legfontosabb ne kapkodj, ne menj bele „csínytevésekbe”, pl élőben sem tudod átpasszolni a labdát az egész pályán!És minél hamarabb szokj rá az icon pass használatára!Nem kell mindig azzal passzolni, de zárásból kilépő shooterek „használatához” nem árt!Ez arra szolgál, hogy fogod pl az irányítóval középen látod kimozog a 2es játékosod, icon pass (minden csapatársad felett megjelenik az őt szimbolizáló gomb), s akinek akarod dobni annak a gombját benyomod + irányt!És itt a lényeg, mert az irány gombbal tudod befoláyolni, hogy milyen mozgás közben kapja a zsugát!
Pl oldalra kilépve, vagy előre, vagy hátra (több irány nincs is LOL)!
Összegezve ez egy elég összetett sportjáték, rengeteg egyéni dologgal!Ne kapkodj, légy türelmes, s nem az a cél, hogy betunkold a labdát a palánk alá!JÁTSSZ!!!
Egy kis slider segítség, szerintem ez az igazán jó a játékho!
http://www.operationsports.com/forums/n ... patch.html
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 12:47:44

akkor leszedem a 2k11-et.
Én csak a 2003-assal játszottam szal elég fura :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.11. 12:34:29

Nba 2k10 vagy 11?Mert más a kiosztás 11ben!10-ben van ugye az irány 4 gomb +shoot, pass, crossover, spin!Illetve a right stick gombok és ont he fly coaching gombok!Shoot, pass nem kell magyarázni crossover gomb+irány a playa crossovert hajt végre!Spin gombbal lepördül!Ha 2szer megnyomod a spin gombot akkor behind the back mozdulatot hajt végre!Right stick gombokat legfőképpen a post move-oknál kell használni!num lock 2-4-6-8ra állítsd szerintem!Illetve right stickkel speciális mozdulatokat is tudsz csinálni!Van un clucth gomb is, ez a cselezéshez, illetve a védekezésnél fontos!clucth +irány gombokkal lehet üygeskedni!game modes-practice részben minden csel le van írva!on the fly coaching gombok pedig edzői utasításokra alkalmasak!megtudod nézni kivan jó dobóformába, vagy éppenséggel „kihűlt” a keze!vagy manuális csere, illetve playeket is itt tudsz hívni!
Remélem sikerült válaszolni a kérdésre!
Konkrétan options controller settingsben lehet a gombkiosztást megadni!

Szerk: ha megtudod oldani szerezd be a nba 2k11et!, 2k10ben vannak hibák!MyPlayer mód pl, illetve a slider beállítások eléggé „érdekesek” a 10ben!Gépigényt tekintetve nincs különbség, de nem csak azért mert újabb, s több mozdulat van, összességében is jobb a 11
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.11. 12:10:58

Bob_Marley írta:...
Nekem egy könnyebb kérdésem lenne az NBA 2K10-el kapcsolatban.
Most raktam fel és elindítottam. Rögtön játszanom kell egy meccset és halvány lila dunsztom sincs hogy mit merre kinek hogy :D
Először csak egy könnyű irányítást írj le nekem, hogy a D legyen a passz, a space a sprint, az E a blokkolás és az S a védekezés.
Egyenlőre csak ennyi kell nekem. Itt vagyok a gombbeállításoknál de nem tudom mit hova :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.02.08. 21:37:18

davi10 írta: A Black Ops a Vietnámi
inkább hidegháború, hogy pontosak legyünk
P_e-d_r-o
Barça B

2011.02.08. 21:28:24

Srácok nemtudna vki adni egy linket ahonnan letudnám szedni az Nba2k11-et??
ha lehet torrent jólenne,de ha nem az sem baj!köszi előre is! :D
davi10
Llegenda del Barça

2011.02.08. 20:59:21

bence-barca írta:Valaki eltudná mondani, h a CoD Modern Warfare 2 és Black Ops, melyik háborúkat dolgozza fel?
Valamelyik a vietnámit, ha jól tudom, de min2re kívnácsi vagyok, most akarom elkezdeni őket, Modern Warfare 2-t már elkezdtem :D
A Black Ops a Vietnámi, a Modern Warfare 2 meg kitalált :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.02.08. 20:43:43

Valaki eltudná mondani, h a CoD Modern Warfare 2 és Black Ops, melyik háborúkat dolgozza fel?
Valamelyik a vietnámit, ha jól tudom, de min2re kívnácsi vagyok, most akarom elkezdeni őket, Modern Warfare 2-t már elkezdtem :D
szajko
Director del Fútbol

2011.02.06. 14:00:22

Bob_Marley írta:szajko segítek nba-ben szívesen :D
Ment is a pü. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.06. 13:47:09

szajko segítek nba-ben szívesen :D

ftcskihun
3 módja van az igazolásnak!
1;szabad ügynök
2; D-league (farmcsapat, B csapat nevezhetjük sokféleképpen, fiatalok ligája) csapatodból
3; rendes cserét tudsz végrehajtani Association módban!

1; szabad ügynökök egész évben vannak, általában idősebb játékosok!
A general manager/manager roster/free agent menüpont alatt vannak
Annyi hogy az NBA-ben van egy MLE szabály!
Ez azt jelenti, hogy ha az alap fizetési sapka felett vagy (salary cap), de még a súlyozott sapka alatt (hard cap), addig tudsz igazolni minden évben szabad ügynököt egy az NBA-ben meghatározott összegig!
Ez 4,76 millió dollár most jelenleg!
Tehát ebből a pénzből igazolhatsz szabad ügynököt!
Fontos szabály ezzel kapcsolatban, hogy a liga minimum fizetése ebbe nem számít bele!
Általában a fiatal rookiek minimum fizetést kapnak ez 500e dollár körül szokott lenni!Tehát ha rookiet igazolsz free agentről, vagy bárkit akinek minimum fizetése van, az nem számít bele az MLE összegedbe!

2;NBA D-league/NBA D-league roster menüpont alatt vannak a farmcsapatod tagjai!Innen hozhatsz fel játékosokat, s ide küldhetsz is le embereket!
Annyi a kikötés, hogy a farmcsapatban, csak maxmimum 3 év NBA tapasztalattal játszhat valaki!
Tehát abszolút újoncot le lehet küldeni fejlődni, de már egy 4ik éve draftolt embert nem lehet!

3;Valódi cserét pedig úgy tudsz végre hajtani, hogy general manager/manager roster/trades
Itt is vannak szabályok!Ha a trade menüre mész akkor te próbálhatsz cserét lebonyolítani, először a saját csapatodból kiválasztod az embert akit cserélni akarsz (első oszlop), majd kire akarod cserélni (2ik oszlop), s lehet több klubbos cserét végrehajtani, s a 3ik csapat tagja kerülne a 3ik oszlopba!Ha fizetési sapka felett vagy, akkor cserénél a fizetéseknek meg kell egyezni!Pl egy abszurd ötlet gyanánt Rondot 1-1ben nem tudnád cserélné Bryantre, mert Kobe-nak 2szer annyi a fizetése....Nagyjából egyenlő fizukat kell összehozni a cserealap játékosoknál!
Van ún trade finder menü is, ott a gép kidob variációkat!
Át lehet futni, mert be le lehet ütközni jó ajánlatba, s gyorsabb is!
Elején ezzel kezd az igazolást, amíg bele nem jössz a szabályokba szerintem!
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.06. 13:24:08

szajko írta:Egy profi NBA2k11-es gamerhez lenne pár kérdésem püben. Ha egyáltalán van itt olyan... :D
Egy kérdésem nekem is lenne :)
Hogyan lehet igazolni, ha lehet?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
szajko
Director del Fútbol

2011.02.06. 13:17:29

Egy profi NBA2k11-es gamerhez lenne pár kérdésem püben. Ha egyáltalán van itt olyan... :D
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.02.05. 14:23:17

Honnan lehet letölteni az NBA 2010 v. 2011-et? Örülnék Torrentnek.
Vagy esetleg más kosaras menő játéknak. Vagyis a menő alatt értem a minőséget :D.
més que un club
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.05. 14:16:28

Messithebest írta:Valaki játszik innen a HaxBall nevű Online játékkal?

http://haxball.appspot.com/index.html

Nagyon jó kis gombfoci,csak beírsz egy nicknevet,és mehet is a buli! :wink: 8)

Nyilakkal lehet írányítani,X a lövés.

Jaja, nagyon jó időtöltés a barátokkal, vagy akár ismeretlenekkel is ;) Info orák programja meg is van:)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.05. 14:14:53

Valaki játszik innen a HaxBall nevű Online játékkal?

http://haxball.appspot.com/index.html

Nagyon jó kis gombfoci,csak beírsz egy nicknevet,és mehet is a buli! :wink: 8)

Nyilakkal lehet írányítani,X a lövés.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.02.05. 13:17:52

Kifogom próbálni az Nba-t :)
Valaki nem tudja, hogy az újabb NHL-ek átalakítva emulátorral nincsenek meg valahol Pc-re? Örök hála, annak aki tud segíteni :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.05. 12:06:51

FtcSikiHun írta:Most töltöm az NBA 2011-et, és Online szeretnék játszani a barátommal, de azt mondja-jobban ért hozzá mint én :lol: -kell hozzá valami cd key, azt honnan lehet letölteni? :)
Idén a 2k11-nél (ha másolt játékkal játszol) nem tudsz létrehozni online fiókot!
NBA 2k10-ben viszont létre lehet hozni fiókot, s azzal be tudsz lépni az ideibe!
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.02.05. 11:56:06

Most töltöm az NBA 2011-et, és Online szeretnék játszani a barátommal, de azt mondja-jobban ért hozzá mint én :lol: -kell hozzá valami cd key, azt honnan lehet letölteni? :)
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.03. 11:47:25

Nézegettem, de én se találtam. :?
Mondjuk a 2009es Detroit (is) rohadt jó volt. 2008ban és 2009ben is Pittsburgh-Detroit döntő. 8)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
messideco
Presidente del Barça

2011.02.03. 07:07:15

A 09-ben van Be a pro :)
Egyelőre végigviszem a Detroittal a bajnokságot. Csak az a baj h. ugye értelemszerűen nem jelenlegi keretek vannak, csak 2009-esek. Kerestem patchet de gugli barátom nem akart segíteni...
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése