2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OMG
Azért van, amiben jobb Milito. Pl. a nyugodtság és a vezetői szerep, ahogy irányítja a védelmet. Ebben jobb Milito, Abidal viszont gyorsabb és ez számít Pepnél. Majd majd bebizonyítja a portugálok ellen remélem, hogy nem érdemli meg a padot!MessiFan írta:Ezeket a dolgokat 90 perc alatt nem nagyon figyeli az ember de így egyben nagyon látszik, hogy miért ő játszik és nem Milito.
Így tovább Abi!:D
Nagyon megjött mostanában az önbizalma. Kicsit hasonló történt vele mint Iniestával. Ini-nek is a VB-győztes gólja hozta meg az önbizalmát, Abidal már az ominózus gólja előtt is jó volt, utána pedig végképp. Mellesleg Pepnek szokás szerint vele kapcsolatban is igaza lett. Idő kellett neki és remek középső védő lett.Lionel85 írta:Abi pillanatai az Atlético Madrid ellen
http://www.youtube.com/watch?v=y9zh9WWTGso
Azért 0:50-nél egy Piqué-s megindulás befigyel.Tanárian játszott, magabiztos volt, és még cselekre is futotta.
Jaja.Fecooo írta:látom mit csinál Abidal, de alig merem elhinni, h ez a valóság...
nem tudom mit tol Eric, de én is akarok abból a cuccból...
a pálya szinte minden pontján olyan megoldásai vannak, h az agyam eldobom!![]()
![]()
2014-ig marad és visszavonul a Barcából VAGY nem hosszabbít és 2012-ben 33 évesen hazamegy levezetni. Legalábbis én így értettem.Kardi írta:Abidal idén szeptemberben lesz 32 éves....nálad az a 33évesen 2014be az hogy jött ki?!MessiFan írta:2014-ig és a Barcából vonul vissza vagy 33 évesen hazamegy Franciaországba pihenni.
Abidal idén szeptemberben lesz 32 éves....nálad az a 33évesen 2014be az hogy jött ki?!MessiFan írta:2014-ig és a Barcából vonul vissza vagy 33 évesen hazamegy Franciaországba pihenni.
Még jövőre biztos ott lesz a kezdőben utána nem nagyon tudom..ab1daL írta:Busquets után jöhet Abi szerződés hosszabbítása, amely egyébként 2012-ben jár le. Itt egy rövid cikk nso-ról:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... al-2061788
Végén még profi golfos lesz Abiból.