2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szánalmas brigád...socio66 írta:áh,hát milyen este ez már.
leikszelünk itt,aztán még olivér is kiesik.
mi jöhet még..?
Olivér pedig egy alattomos alak. Nem tudom láttad-e mit motyogott akkor, amikor a reklámot konferálták fel. Az el mond mindent róla..MR. TROMORT777 írta: Na ezaz![]()
De a Barcának ez csak jót tesz lelkileg szerintem. lásd Hercules
abba hagyjom a VV nézését
Ha nem lenne jó képű Béci akkor nem lenne benn. Nem csinál semmit, ki se lehet emelni sehogyse.
mert a többi csinál a vedelésen meg a krvaanyázások kívül?MR. TROMORT777 írta:Ha nem lenne jó képű Béci akkor nem lenne benn. Nem csinál semmit, ki se lehet emelni sehogyse.
Nekem elég jól alakul az este.socio66 írta:áh,hát milyen este ez már.
mi jöhet még..?
Na ezazsocio66 írta:áh,hát milyen este ez már.
mi jöhet még..?
Hát ezzel most megfogtálKatalán88 írta: Köszi szépen az infókat!![]()
Még az lenne a kérdésem, hogy amikor megnyitok egy honlapot akkor azt nézhetem 3 órán keresztül is, de nem megy feljebb a mb?!
Köszi szépen az infókat!L.Messi 10 írta:Hát ez több mindentől is függ. Például ha egy oldal tele van képekkel, akkor ugye sokkal több adatot kell a telefonnak "letölteni/betölteni". Nekem egy Nokia C5-00-ám van, és az kiírja a jobb felső sarokba, hogy jelenleg mennyi az adatforgalom, múltkor délben ment a Juventus meccse, és mikor ránéztem az eredmenyek.com-ra kemény 12kb-ot sikerült betölteni, szóval nem vészes. Viszont az nb1.hu már 1 mb volt, de a havi 500mbos internetkerethez képest, kutya füle.Katalán88 írta:Sziasztok
Érdekelne, hogy az interneten 100 MB adatforgalom a telefonok esetében az mit jelent? Egy oldal megnyitása kb. hány mb? vagy ez a 100 mb kb. hány perc internetezésre elég?
Hát ez több mindentől is függ. Például ha egy oldal tele van képekkel, akkor ugye sokkal több adatot kell a telefonnak "letölteni/betölteni". Nekem egy Nokia C5-00-ám van, és az kiírja a jobb felső sarokba, hogy jelenleg mennyi az adatforgalom, múltkor délben ment a Juventus meccse, és mikor ránéztem az eredmenyek.com-ra kemény 12kb-ot sikerült betölteni, szóval nem vészes. Viszont az nb1.hu már 1 mb volt, de a havi 500mbos internetkerethez képest, kutya füle.Katalán88 írta:Sziasztok
Érdekelne, hogy az interneten 100 MB adatforgalom a telefonok esetében az mit jelent? Egy oldal megnyitása kb. hány mb? vagy ez a 100 mb kb. hány perc internetezésre elég?
Fecooo írta:hát igen, nem véletlen, h előhozakodtam vele...Bob_Marley írta:Fecooo erre nem is lehet szinte mit írni!Teljesen megértem az5ök felháborodását!Demokráciában mindenkinek joga van csak valakinek kicsit több....De hogy mindenki benne legyen az ügyben, hihetetlen!Remélem ténylegesen fény derül a nevekre, tettekre !
többiek? mit gondoltok az ügyről?
hát igen, nem véletlen, h előhozakodtam vele...Bob_Marley írta:Fecooo erre nem is lehet szinte mit írni!Teljesen megértem az5ök felháborodását!Demokráciában mindenkinek joga van csak valakinek kicsit több....De hogy mindenki benne legyen az ügyben, hihetetlen!Remélem ténylegesen fény derül a nevekre, tettekre !
És akkor ezek szerint nem csaltak? Mert, ha nem akkor értem a felháborodásod. Az artisjus valóban gusztustalan, a rendezvényszervezés és még sok egyéb dolog egyik legnagyobb kerékkötője. Viszont a szabályokat, ha rosszak, akkor is sajnos be kell tartani. Ez van.Tim írta:Ezeken a lemezeken is van matrica csak szlovák,ami 20ft,ellentétben a magyarral ami 200ft.Fecooo írta: artisjus....![]()
![]()
![]()
nem tetszett nekik, h 2-300 ft helyett 30-40 ft-ért vettek sokan lemezeket... én ezek után se fogom megvenni ilyen áron a "matricás" lemezeket!![]()
![]()
amúgy hallottad Tim, h beperelték a Nokiát is, h nem fizették ki a jogdíjat a telókkal adott memóriakártyákra? mert ugye azon is lehet jogsértő tartalom, sőt az artisjus a telók belső memóriáját is meg akarta adóztatni, csak azt elutasították...
A nokiás ügyről hallottam,sajnos azt meg is nyerték.Hihetetlen egy banda.
Ezeken a lemezeken is van matrica csak szlovák,ami 20ft,ellentétben a magyarral ami 200ft.Fecooo írta: artisjus....![]()
![]()
![]()
nem tetszett nekik, h 2-300 ft helyett 30-40 ft-ért vettek sokan lemezeket... én ezek után se fogom megvenni ilyen áron a "matricás" lemezeket!![]()
![]()
amúgy hallottad Tim, h beperelték a Nokiát is, h nem fizették ki a jogdíjat a telókkal adott memóriakártyákra? mert ugye azon is lehet jogsértő tartalom, sőt az artisjus a telók belső memóriáját is meg akarta adóztatni, csak azt elutasították...
artisjus....Tim írta:Hír
A négy cégvezető közül az egyik,a volt osztálytársam testvére. Akkora bevételt generáltak 2007-óta hogy azóta is egy 2+fél szobás panelban laknak
és mindenkinek dolgoznia kell mellette. A bíróságnak nem volt bizonyítéka,de
amíg megjönnek a papírok Szlovákiából,elrendelte az előzetest.Most írhatnám hogy kiknek kellene ott bent lennie,de inkább nem teszem....
Egyébként teljesen legális,bejegyzett számlaképes cégről van szó.Senki nem érti az egészet.Több mint valószínű az artisjust van az ügy mögött.Ha megnézitek senki nem postázik már lemezt az akció óta,és egy csomó oldal elérhetetlen.
köszi, amúgy újságíró vagyokFecooo írta: szerk:
ide töltöttem fel, mert 7 oldalnyi szöveget csak nem másolok be ide
a szöveget átalakítottam, bocs a rövidítésekért, ha érthetetlen, szóljatok...