Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell ahhoz nézni,h egy 0:0-ás félidő után még simán legalább 50% esélyt adjak a győzelmükreLeomessi14 írta:Valaki nezi a Schalke meccset?Ha veletlenul igen,akkor adhatna egy kis helyzetjelentest,van eselye hogy nyerjenek?
Szerintem nyer. Tedd meg nyugodt szívvel.Leomessi14 írta:szerintetek nyer hetvegen a Dortmund a Kaiserslautern ellen? Fogadas miatt kene.(idegen)
Most úgy csináltak mintha meghalt volna...levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... l-2063619/
Ez azért dícséretes, jó látni ilyet.
Én is így gondolom. A többi üldözőről eddig is tudtam, h nem fogják megfogni a Dortmundot. de a Bayern azt hittem, h legalább megszorithatja, de nem. Ők is bukdácsolnak össze-vissza.Barcaman14 írta:A Bayern ezt nagyon elszúrta. Vicc, hogy ki tudnak kapni 2-0-ás vezetésről a Köln ellen. Magukra vessenek. A Dortmund mellett a Hannover is jól járt, mivel sem a Mainz, sem a Leverkusen nem tudott győzni. Ez a bajnokásg mostmár végleg eldőlt sztem. Egyik "üldöző" sem tud egyenletesen teljesíteni. A nemzetközi indulást jelentő helyekért viszont nagy harc lesz, és persze a kiesésért is, ahol olyan csapatok vannak mint a Wolfsburg,Bremen,Stuttgart. Ezt ki gondolta volna?!
Akkor nem tudok segíteni. Majd a végén nézd meg a tabellát.lluisllach89 írta:Nem számolgatok és nem ájulok el kihagyott helyzetek láttánlevproff írta:Nézd meg mikor írtam, 20 perc után.![]()
Nahlluisllach89 írta:1. félidő miben jobb? Volt nagy iram meg ott is 53463645 kihagyott helyzet.ozsimiki írta:
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.
Sahin egyik meghatározója ennek a csapatnak.
közben majdnem üres kapura Götze kapufa :S
amúgy meg a Barcára is csak idén jellemző,h viszonylag jól használjuk ki a helyzeteket, azelőtt nem 1 meccs volt, amikor hiába fociztuk le az ellent, nem látszott meg az eredményen. Most a Dortmund focizza le egész idényben az egész Bundesligát, mégse nyer mindig 3-4-5el.
Stuttgart ellen otthon se brillíroztak annyira. Lehet hogy lefocizták az ellenfeleket, de milyen erejű ellenfeleket..
Nem számolgatok és nem ájulok el kihagyott helyzetek láttánlevproff írta:Nézd meg mikor írtam, 20 perc után.![]()
1. félidő miben jobb? Volt nagy iram meg ott is 53463645 kihagyott helyzet.ozsimiki írta:
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.
Sahin egyik meghatározója ennek a csapatnak.
közben majdnem üres kapura Götze kapufa :S
amúgy meg a Barcára is csak idén jellemző,h viszonylag jól használjuk ki a helyzeteket, azelőtt nem 1 meccs volt, amikor hiába fociztuk le az ellent, nem látszott meg az eredményen. Most a Dortmund focizza le egész idényben az egész Bundesligát, mégse nyer mindig 3-4-5el.
Max ezen a meccsen nem, illetve a 2.félidőben nem, azért remélem láttad az elsőt is, meg még pár meccsüket idén.lluisllach89 írta:Nagyon adja?levproff írta:Ugyanezt akartam írni. Dortmund nagyon adja.![]()
Egy bajnokaspiránsnak gólokkal kéne vernie ezt a Schalkét. Amit a középhátvédek csinálnak, nevetséges, mi 8-t vágtunk volna kb.
Ez a Sahin, Barrios páros is "nagyon adja".
Nagyon adja?levproff írta:Ugyanezt akartam írni. Dortmund nagyon adja.
én is nagyon rühellem a bajorokat, viszont azért reális tudok maradnidaffy írta:én a bayernt utálom a világon a legjobban,a dortmundot pedig kifejezetten kedvelem. ellenben a bayern a rangadókat tavasszal otthon vívja,míg a dortmund idegenben. kettőjük meccse is münchenben lesz. kívánom,hogy a dortmund nyerjen,de annyira utálom a bayernt,hogy a végén szerintem kiizzadják.ozsimiki írta: ezt benézed majd rendesen, a Bayern évek óta nem annyira kiegyensúlyozott már, a bajnokságban sem. Majdnem tökéletes tavasz kellene tőlük, nem lesz meg. + aki látott pár Dortmund meccset mostanában,megállapíthatta,h nagyon jók, ma is lehetett volna 7-2 a hazaiknak, ezúttal x lett. De meg fogják nyerni nagyon remélem.
én arra látok nagy esélyt,h a 2. helyre simán odaérnek, bár remélem folytatják a hullámvasutazást és az sem lesz meg (de szntem meg)