Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali. Megpróbálkozom vele. Mi lesz a blog neve? Mert akkor ráírnám a fejlécre.Szakacs írta:Sziasztok!
Szakacs Zsolt vagyok, a regebbiek ismernek az uj arcok kevesbe mert elegge ritkan irok a forumba, a segitsegeteket szeretnem kerni, akarok magamnak egy sportal foglalkozo blogot inditani, pontosabban futsal, foci es kosarlabdarol irnek...Az en problemam az hogy az ilyen grafikus dolgokban eleg gyengus vagyok, szoval kellene nekem egy 940x198px meretu fejlec.
Ha valakinek van kedve foglalkozni a dologgal azt megkerem hogy valamit allitson ossze es tegye be ide vagy kuldje el a szakacs@gmail.com e-mail cimre.
Tisztelettel, es elore is koszonom azoknak akik segitenek.
Miért nem próbálod meg egy render köré felépíteni a siget?FtcSikiHun írta:Egy egyszerű:
Vélemény?
Hogy hívják azt a betűtípust,amivel Alekosz nevét írtad rá? Cseszettül tetszikdavidvilla77 írta:Javítottam:
Annyira gyorsan, hogy a körülmények helyett körüéményeket írtál. Legalábbis gondolom az körülmények akar lenni.davidvilla77 írta: (Most gyorsan összedobtam ezt, majd a hétvége folyamán szebben kidolgozom)
Na ez még jobb!sjay írta:
V2. A felirattal nem foglalkozom, mert egyáltalán nincsen érzékem hozzá
Többre vagy te képesebb. text → blending options (layer-kezelősjay írta:
Ez lehet megy SOTW-re.
Vélemények?